IED – Istituto Europeo di Design Cagliari

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Service Design, Duurzaamheid, toerisme, het web en nieuwe technologie.

Een echt oude stad die een leidende rol heeft gespeeld in de geschiedenis van de Middellandse Zee, Cagliari is nu een van de gebieden die de wereld van de grootste concentraties van Information Technology bedrijven hosten.

IED Cagliari richt haar opleidingsprogramma's op het ontwikkelen van service design gericht zoals nieuwe sectoren als duurzaamheid toegepast op hernieuwbare energiebronnen, de kwaliteit van het leven in de grote moderne steden, en nieuwe technologieën toegepast op de media en op training.

Meer in het algemeen, hier trainen richt zich op de nieuwe benadering van het begrip van welzijn dat is in alles van het individu om de stad en haar omgeving.

Deze thematische gebieden zijn de belangrijkste onderwerpen die voor het ontwikkelen van nieuwe clusters van opleidingen die ons in staat stelt om gestructureerde projecten met partners in de publieke en private sector te genereren.

Deze school biedt programma's in:
  • Italiaans

Bekijk Master programma's » Bekijk BA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master's Degree In Het Ontwerp Van Duurzame Toeristische Diensten

Campus Voltijd 12 maanden November 2018 Italië Cagliari

In de afgelopen jaren het probleem van de duurzaamheid in de breedste zin (milieu-, sociale en economische) heeft een steeds belangrijkere plaats verondersteld. Het Kyoto-Protocol van 2020-doelstellingen komen nu en de laatste conferentie van Cop21 in Parijs in 2015 op het klimaat heeft besloten om de stijging van de temperatuur op aarde onder 1 graad en een half te houden vooral door het verminderen van de CO2-uitstoot van de activiteiten van ' man. In een Italiaanse laatste GreenItaly 2015 rapport staat dat de groene economie brengt een toegevoegde waarde aan ons land meer dan honderdentwee intensivering euro, wat overeenkomt met 10,3% van onze nationale economie. Een bedrijf op de vijf is duurzaam en toerisme volgt deze trend. Het duurzaam design onderzoek wordt meer dan ooit een eis van de markt, hoe meer het ontwerp gemaakt in Italië combinatie geassocieerd met de ontwikkeling van duurzaam toerisme diensten. In dit kader de kapitein doel is om de nieuwe managers die kan beheren en nieuwe diensten voor duurzaam toerisme vallen in innovatieve cijfers van groene banen te creëren. [+]

DIT PROGRAMMA 'onderwezen in ITALIAANS

Wie moet wonen:

De Master in Design van duurzame toeristische diensten Het is bedoeld voor afgestudeerden in de economie, menswetenschappen en design geïnteresseerd in het ontwikkelen van hun vaardigheden op het gebied van duurzaam toerisme en de ontwikkeling van het gebied, maar ook voor managers en touroperators die willen een intensief jaar te verhogen hun vaardigheden te stellen op de markt met meer vaardigheden.

doel:

De Master vormen een nieuw type van duurzame services manager voor het toerisme in de categorieën van groene banen: een zeer gespecialiseerd professioneel, maar met een sterke horizontale en interdisciplinaire vaardigheden, door te leren over duurzaam communicatieve vaardigheden, economisch (in het bijzonder groene economie , blauw economie en het delen van de economie) en kennis van processen, materialen en design tools.... [-]


Videos

IED Cagliari

Contact

IED - Istituto Europeo di Design

Adres Viale Trento, 39
09123 Cagliari, Italië
Website http://www.ied.it/cagliari/home
Telefoon +39 070 273505