Lees de Officiële Beschrijving

Waarden

Kwaliteit, authenticiteit, respect, gastvrijheid en voedselveiligheid

Een culturele drijvende kracht die waarden overbrengt

Het doel van ICIF, het Institute of Food and Wine van de regio's van Italië, is om te classificeren, beschermen en bevorderen van het imago van de Italiaanse keuken, de kwaliteit van lokale producten en regionale gerechten en wijn cultuur, door het uitvaardigen van kennis onder professionals over de hele wereld het benadrukken van de waarde van echte Italiaanse keuken en het uitstekende eten producten die het onderscheiden is een van de belangrijkste doelstellingen van ICIF's ter bevordering "Gemaakt in Italië".

Lifestyle, gastvrijheid en authenticiteit

ICIF heeft altijd de waarden van Italiaans eten en wijn, Italiaanse gastvrijheid en lifesyle over de hele wereld door deel te nemen aan evenementen en Initiatieven, zowel in Italië als in het buitenland. De bevordering van de Italiaanse keuken en topkwaliteit Italiaanse voedingsproducten gebeurt door de opleiding van jonge chef-koks aan het Italiaanse hoofdkwartier in het Kasteel van Costigliole d'Asti, in de Chinese Institute in Shanghai, in de instituten van Sao Paulo en Flores da Cunha in Brazilië , en door samenwerking met scholen en universiteiten van de Gastronomie in diverse landen over de hele wereld.

Hoofdactiviteiten

Culinaire opleiding, promotie van "Made in Italy", belangrijke gebeurtenissen en de strijd tegen namaak

Practicum

Training voor jonge Italianen en buitenlandse koks om een ​​professionele specialisatie regionale Italiaanse keuken te verwerven; de syllabus bevat ook opleidingen over voedselveiligheid en duurzaam beleid in het beheer van de voedselketen.

Bevordering van 'Made in Italy'

Bevordering van de Italiaanse keuken en top kwaliteit Italiaanse producten in het buitenland, door de organisatie van opleidingen en de verspreiding van informatie met betrekking tot "Made in Italy" en de uitvoering ervan door professionele koks en restaurateurs in de hele wereld.

Bevordering van Italiaans eten en wijn producten in het buitenland aan beurzen en internationale evenementen. Organisatie van eten en wijn reizen naar de essentie van de Italiaanse regionale keuken en cultuur, de producten van topkwaliteit en de rijke cultuur van de Italiaanse regio's te ontdekken.

Grote evenementen

ICIF is in de voorhoede van de internationale evenementen waar een gezaghebbende stem in het restaurant business vereist is, het leveren van expertise voor initiatieven die Italiaans eten en cultuur te bevorderen.

Strijd tegen namaak

Ze noemen het "Italian Sounding"De imitatie of vervalsing van Italiaans eten producten in het buitenland. Een nep-food product heeft een mix van Italiaanse namen, logo's, afbeeldingen en leuzen duidelijk toe te schrijven aan ons land.

Naast de educatieve doelstellingen, werd ICIF opgericht met het doel om te classificeren, beschermen en bevorderen van het imago van de Italiaanse keuken en producten van topkwaliteit in het buitenland, het beschermen van ambachtelijke productie, de verdediging van de consumenten van vervalsing en valsheid in geschrifte en door het verspreiden van kennis en technieken onder professionele koks en restaurateurs over de hele wereld.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Italiaans

Deze school biedt ook:

Master

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

De mastercursus in Italiaanse keuken en oenologie, die 180 dagen duurt, bestaat uit twee delen: de eerste, met een lengte van 55 dagen, van theoretisch-praktische lessen ... [+]

Mastercursus in Italiaanse keuken en oenologie

Negen weken theoretische en praktische lessen en de mogelijkheid van een praktische trainingsperiode bij de beste Italiaanse restaurants

De mastercursus in Italiaanse keuken en oenologie, die 180 dagen duurt, bestaat uit twee delen: de eerste, met een lengte van 55 dagen, van theoretisch-praktische lessen op het ICIF hoofdkantoor, aangevuld met educatieve excursies; de tweede bestaat uit een 120-daagse professionele stage (optioneel, niet inbegrepen in de abonnementskosten), in restaurants die door de school zijn geselecteerd.

De meester leert de regionale traditionele keuken en zijn modern-creatieve evolutie, de basistechnieken, de juiste decoraties, de kunst van het presenteren en andere fundamentele begrippen op landbouw-voedingsproducten, kruiden, aromatische kruiden, voedselgrondstoffen, samen met een gedetailleerde studie van wijnen en oliën.... [-]

Italië Turijn
June 2019
Voltijd
6 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

ICIF Presentation EN

Location address
Piazza Vittorio Emanuele II, 10
Costigliole d'Asti

Turin, Piëmont, 14055 IT
Social Media
Location address
Piazza Vittorio Emanuele II, 10
Costigliole d’Asti (AT)

Italy Online, 14055 IT