Lees de Officiële Beschrijving

Master programma in INTERIOR ARCHITECTURE - Nieuwe vormen van hedendaags leven IAAD en de Écoles de Condé kondigen de ondertekening aan van een belangrijk strategisch partnerschap, wat zal resulteren in de integratie van deze twee eenheden in een bredere realiteit. Onder de gezamenlijke projecten zullen nieuwe cursussen, nieuwe onderwijsmodellen en nieuwe locaties worden overwogen om de kansen voor studenten te vergroten. Door deze samenwerking, uniek in zijn soort, zullen de twee instellingen een nieuwe dimensie geven aan hun onderwijsprojecten die een echte Europese waarde zullen geven: aan het begin van 2013-2014 zijn de cursussen Frankrijk-Italië en Italië-Frankrijk toegankelijk voor studenten van beide scholen. Deze overeenkomst geeft IAAD studenten onmiddellijk toegang tot de Strategische Master van Écoles de Condé - als Communicatie, Architectuur en Kunst Richting van Handel Luxe, Interieurontwerp en gemeenschappelijke ruimtes en het algemene onderzoek en innovatie - en Franse studenten tot toegang tot IAAD-specialisaties - zoals Transportontwerp en industrieel ontwerp. Binnen de Écoles de Condé zullen de nieuwe cursussen de kennis van de taal en cultuur van het Italiaanse ontwerp omvatten, waardoor de cursussen die worden aangeboden onder de verschillende Bachelor en Master in Design en Graphic Arts (ontwerp van ruimtes, het product van mode en grafisch ontwerp) worden verbeterd. , en geleidelijk een goed gebied van Italiaans ontwerp vormen.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Master

IAAD + Écoles de Condé

De Meester onderzoekt de ruimte ontworpen, zowel in de esthetische en functionele aspecten en in die, minder voor de hand, de wijze van gebruik en symbolische ... [+]

Masteropleiding Interieurarchitectuur - Nieuwe vormen van het moderne leven

De Meester onderzoekt de ruimte ontworpen, zowel in de esthetische en functionele aspecten en in die, minder voor de hand, de wijze van gebruik en symbolische waarden.

Het blijkt een dubbel pad, uitgaande van het instinct van mannen om ruimte te maken, het plaatsen van een eigen habitat, onderzoekt de performatieve waarde van gebouwd, depositaris van de fundamentele waarden van de gemeenschap.

Suggesties en theoretische stimuli worden het materiaal waarop het mogelijk is om het project activiteit richten alle aandacht op het maken van beton wat electieve reikwijdte van een ontwerper te ontwikkelen.... [-]

Italië Turijn
October 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
IAAD
Via Pisa 5

Turin, Piëmont, 10152 IT