IAAD + Écoles de Condé

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Masteropleiding Interieurarchitectuur - Nieuwe vormen van het moderne leven

IAAD en de Écoles de Condé kondigen de ondertekening van een belangrijk strategisch partnerschap, wat zal resulteren in de integratie van deze twee eenheden binnen een bredere realiteit. Onder de gezamenlijke projecten zullen nieuwe cursussen, nieuwe didactische modellen en nieuwe locaties worden overwogen om de mogelijkheden te vergroten voor studenten.

Door deze samenwerking, uniek in zijn soort, de twee instellingen zal een nieuwe dimensie aan hun educatieve projecten die een echt Europees waarde zal geven te geven: in het begin van ay 2013-2014, zullen de cursussen Frankrijk-Italië en Italië-Frankrijk toegankelijk zijn aan studenten van beide scholen.

Deze overeenkomst onmiddellijk laat IAAD studenten om toegang te krijgen tot het Strategisch Masterplan van Ecoles de Condé - als Communicatie, Architectuur en Art Direction van Handel Luxe, Interior Design en gemeenschappelijke ruimtes en het totale onderzoek en innovatie - en Franse studenten om toegang te krijgen tot IAAD specialisaties - zoals Transportation Design en Industrial Design.

Binnen de Écoles de Condé, zal de nieuwe cursussen van de kennis van de taal en de cultuur van Italiaans design op te nemen, het verbeteren van de cursussen in de verschillende Bachelor en Master of Design en Graphic Arts (ontwerp van ruimten, het product van de mode en grafische vormgeving) en geleidelijk vormen een goede gebied van Italiaans design.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Master programma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master In De Interieurarchitectuur

Campus Voltijd October 2018 Italië Turijn

De Meester onderzoekt de ruimte ontworpen, zowel in de esthetische en functionele aspecten en in die, minder voor de hand, de wijze van gebruik en symbolische [+]

Masteropleiding Interieurarchitectuur - Nieuwe vormen van het moderne leven De Meester onderzoekt de ruimte ontworpen, zowel in de esthetische en functionele aspecten en in die, minder voor de hand, de wijze van gebruik en symbolische waarden. Het blijkt een dubbel pad, uitgaande van het instinct van mannen om ruimte te maken, het plaatsen van een eigen habitat, onderzoekt de performatieve waarde van gebouwd, depositaris van de fundamentele waarden van de gemeenschap. Suggesties en theoretische stimuli worden het materiaal waarop het mogelijk is om het project activiteit richten alle aandacht op het maken van beton wat electieve reikwijdte van een ontwerper te ontwikkelen. Doelstellingen en vakdidactiek Ontwerp is het ervaren van een tijd van sterke momentum en verspreiden. De snelle ontwikkeling van de productie methoden en leefstijlen steeds vereist aanpassingsvermogen en innovatie. Anticiperen op en het stimuleren van verandering is uitgegroeid tot een van de belangrijkste aanjagers van groei en concurrentiefactor van de hedendaagse economieën. De traditionele disciplinaire grenzen worden overweldigd door de behoefte aan meer interactie, het vermogen om te werken in groepen en de overdracht van technologie. Ontwerpers moeten nieuwe instrumenten representatie en uitwisseling van informatie en verbeteren vaardigheden luisteren naar de behoeften kennen. Echter, nieuwe mogelijkheden openen voor ontwerpers die wordt gevraagd gebruik te maken van de rijkdom van de traditionele kennis, zonder voorwaarden of verplichtingen formeel gekleed. Het product van creativiteit, ook toegepast op een thema zo oud als de woonkamer, kan een software die ons helpt ons oriënteren of een interface voor een domotica applicatie te... [-]

Contact
Bezoekadres
IAAD
Via Pisa 5

Torino, 10152 IT