Hotel Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Business School van het hotel is geboren in 2008 uit een samenwerking tussen Forte Village Resort en de LUISS Business School. Het hoofddoel is de opleiding van zeer bekwame en bekwame managers die in staat zijn om kansen voor professioneel succes en groei in de horeca-industrie te benutten, beide op nationaal en internationaal niveau.

Master Five Stars in Hotel Management, die zijn negende editie heeft bereikt, is het hoofdgerecht van de school en is uitgegroeid tot een benchmark voor het managementopleiding in de luxe gastvrijheidssector, met diverse en gevarieerde seminars, lezingen en workshops.

De horecasector wordt steeds uitdagender en concurrerender en vereist personele middelen die in staat zijn om met succes de complexiteit van een nationaal en internationaal toeristisch systeem in constante evolutie onder ogen te zien en te beheren, dat een hoog niveau van kwaliteitsnormen vereist.

De Hotel Business School voldoet aan deze vereisten door professionele en leidinggevende opleidingen te bieden aan afgestudeerden en gekwalificeerde kandidaten die na een goede opleiding onmiddellijk kunnen overgaan naar uitvoerende en leidinggevende functies in het nationale en internationale hotellerie veld.

De Business School is gevestigd in Pula (Cagliari) in een moderne onderwijsfaciliteit met een grote collegezaal, groepswerklokalen, ontspanningsruimte en cateringservice.

Het initiatief van het Forte Village Resort wordt gesponsord door de verschillende instellingen van het grondgebied en omvat partners van prestigieuze nationale en internationale niveau.

Sardinië, dankzij zijn positie aan de Middellandse Zee, is de ideale plek voor een geavanceerd professioneel opleidingscentrum dat internationale referentie wordt voor iedereen die in de kwaliteitshotelindustrie werkt of wil werken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Master programma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master in Five Stars Hotelmanagement

Campus Voltijd 11 maanden November 2018 Italië Cagliari

De Master in Five Stars Hotel Management, gepromoot door Forte Village Resort en de Luiss Business School, is een trainingsprogramma dat uniek is in Italië dankzij haar syllabus, werkgelegenheidsvooruitzichten, profiel en locatie. Het is het innovatieve antwoord op de uitdaging waarmee de hotelindustrieën te maken zullen krijgen om de complexiteit van een toeristisch systeem te beheren dat voortdurend in ontwikkeling is en op alle niveaus van uitmuntendheid moet zijn, van Marketing tot Revenue Management, het Congres [+]

De Master in Five Stars Hotel Management, gepromoot door Forte Village Resort en de Luiss Business School, is een trainingsprogramma dat uniek is in Italië dankzij haar syllabus, werkgelegenheidsvooruitzichten, profiel en locatie. Het is het innovatieve antwoord op de uitdaging waarmee de hotelindustrieën te maken zullen krijgen om de complexiteit van een toeristisch systeem te beheren dat voortdurend in ontwikkeling is en op alle niveaus van uitmuntendheid moet zijn, van Marketing tot Revenue Management, het Congres

Het hoofddoel van de Master is daarom managers met uitstekende vaardigheden en expertise te produceren die in staat zijn om kansen te grijpen voor succes en professionele groei binnen de nationale en internationale 5-sterren horecabranche. De constante referentie, zowel tijdens trainingen als stages, naar de luxe markt is de nieuwheid en kracht van de Master in Hotel Management.... [-]