Haute Future Fashion Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ACADEMY

Hogere Academie voor Mode en Design (HFFA) - een innovatieve onderwijsinstelling dat specialisten van het hoogste niveau op het gebied van mode-Suite, haute couture en conceptontwerp traint.

De Academie is opgericht in Milaan - een erkende hoofdstad van mode en design. Het doel van de Academy - de opleiding van een nieuwe generatie van creative directors (art director) en senior executives op strategisch management in de Suite.

Avant-garde methode van lesgeven aan de Academie van de veranderingen benaderen om de toekomstige ontwikkeling van interdisciplinair onderwijs en is gericht op de voortzetting van de tradities van superieur vakmanschap «Made in Italy».

METHODE HFFA

Vanwege de steeds veranderende eisen van het proces van het creëren van mode, superieur vakmanschap en artistieke expressie vandaag weer op hoogte. HFFA methode geeft studenten de juiste culturologische basis en duurzaam ontwerp vaardigheden van het creatieve proces dat zal zeker in het systeem van de mode en het succes te bereiken.

Geïntegreerde innovatief academisch curriculum, en gevestigde relaties met toonaangevende organisaties en merken van de mode-industrie toestaan ​​HFFA uitgegroeid tot een centrum van uitmuntendheid voor studenten en een referentiepunt voor bedrijven die willen investeren in de modernisering van deze strategische sector.

CAMPUS

Campus HFFA gelegen in het historische centrum van Milaan, op een steenworp afstand van de Duomo en de Via Montenapoleone (de beroemde "Fashion Square"), het bezetten van een strategische positie onder de kantoren van modehuizen en boetieks. De Academie is gevestigd in de muren van het beroemde Instituut SIAM (Genootschap van Kunsten en Ambachten) - een van de oudste educatieve centra van de Italiaanse, die werd opgericht in 1838, voor de nationale eenwording van Italië. SIAM heeft altijd aangemoedigd nieuwe ideeën en uitvindingen, en maakte een enorme bijdrage aan de ontwikkeling van zowel Milaan en het hele land.

In aanvulling op de oude Romeinse muren, de bouw oppervlakte van meer dan 5000 m² zijn andere belangrijke historische en culturele waarden, waaronder verbazingwekkende Assembly Hall, welke hosts lezingen HFFA, en de beroemde bibliotheek met de naam Carlo Cattaneo, die meer dan 6500 boeken en manuscripten heeft, sinds de achttiende eeuw. Het is een echte culturele oase in het hart van de stad met twee grote comfortabele vergroend binnenplaats en een terras met panoramisch uitzicht. Hier is alles doordacht voor maximaal comfort van de studenten.

De Academie is geopend van 08.00 tot 22.00 uur en biedt enorme kansen voor de socialisatie, onbeperkte toegang tot de klas, Mac-computers met de benodigde software en high-speed internet WiFi.

Klaslokalen en laboratoria

In klaslokalen, uitgerust met Mac-computers en gratis Wi-Fi, dankzij de succesvolle combinatie van design en technologie om een ​​gezellige werksfeer te creëren.

Naast lezingen kamers, en biedt een gespecialiseerd laboratorium klassen - Atelier, Parfum Laboratorium en studio sound design. Practicum uitgevoerd door hoog gekwalificeerde specialisten te helpen kennis te maken met de technologie en apparatuur.

BIBLIOTHEEK mode en design

In aanvulling op de oude bibliotheek van het Instituut van de Maatschappij van Kunsten en Ambachten (SIAM), de Academie heeft zijn eigen rijke bibliotheek van mode en design. Meer dan zes miljoen boeken en publicaties van oude manuscripten van de laatste publicaties zijn altijd beschikbaar voor onderzoek of nieuwe informatie aan zowel studenten als professionals.

MOBILE voor studenten

HFFA is de eerste Academie voor Hoger Onderwijs, die een innovatieve mobiele informatie management systeem. Sterker nog, door het gebruik van toepassingen voor smartphones en tablets, de studenten altijd bij de hand het laatste nieuws over de cursussen, schema klassen en klaslokalen. Op elk moment, zelfs na het afstuderen, kun je op afstand toegang tot de materialen van onze Virtual Library krijgen: boeken, tekst, boeken, tijdschriften en andere informatie ..

Locaties

Milaan

Address
Via Santa Marta, 18
20123 Milaan, Lombardy, Italië