Lees de Officiële Beschrijving

ACADEMY

Hogere Academie voor Mode en Design (HFFA) - een innovatieve onderwijsinstelling dat specialisten van het hoogste niveau op het gebied van mode-Suite, haute couture en conceptontwerp traint.

De Academie is opgericht in Milaan - een erkende hoofdstad van mode en design. Het doel van de Academy - de opleiding van een nieuwe generatie van creative directors (art director) en senior executives op strategisch management in de Suite.

Avant-garde methode van lesgeven aan de Academie van de veranderingen benaderen om de toekomstige ontwikkeling van interdisciplinair onderwijs en is gericht op de voortzetting van de tradities van superieur vakmanschap «Made in Italy».

METHODE HFFA

Vanwege de steeds veranderende eisen van het proces van het creëren van mode, superieur vakmanschap en artistieke expressie vandaag weer op hoogte. HFFA methode geeft studenten de juiste culturologische basis en duurzaam ontwerp vaardigheden van het creatieve proces dat zal zeker in het systeem van de mode en het succes te bereiken.

Geïntegreerde innovatief academisch curriculum, en gevestigde relaties met toonaangevende organisaties en merken van de mode-industrie toestaan ​​HFFA uitgegroeid tot een centrum van uitmuntendheid voor studenten en een referentiepunt voor bedrijven die willen investeren in de modernisering van deze strategische sector.

CAMPUS

Campus HFFA gelegen in het historische centrum van Milaan, op een steenworp afstand van de Duomo en de Via Montenapoleone (de beroemde "Fashion Square"), het bezetten van een strategische positie onder de kantoren van modehuizen en boetieks. De Academie is gevestigd in de muren van het beroemde Instituut SIAM (Genootschap van Kunsten en Ambachten) - een van de oudste educatieve centra van de Italiaanse, die werd opgericht in 1838, voor de nationale eenwording van Italië. SIAM heeft altijd aangemoedigd nieuwe ideeën en uitvindingen, en maakte een enorme bijdrage aan de ontwikkeling van zowel Milaan en het hele land.

In aanvulling op de oude Romeinse muren, de bouw oppervlakte van meer dan 5000 m² zijn andere belangrijke historische en culturele waarden, waaronder verbazingwekkende Assembly Hall, welke hosts lezingen HFFA, en de beroemde bibliotheek met de naam Carlo Cattaneo, die meer dan 6500 boeken en manuscripten heeft, sinds de achttiende eeuw. Het is een echte culturele oase in het hart van de stad met twee grote comfortabele vergroend binnenplaats en een terras met panoramisch uitzicht. Hier is alles doordacht voor maximaal comfort van de studenten.

De Academie is geopend van 08.00 tot 22.00 uur en biedt enorme kansen voor de socialisatie, onbeperkte toegang tot de klas, Mac-computers met de benodigde software en high-speed internet WiFi.

Klaslokalen en laboratoria

In klaslokalen, uitgerust met Mac-computers en gratis Wi-Fi, dankzij de succesvolle combinatie van design en technologie om een ​​gezellige werksfeer te creëren.

Naast lezingen kamers, en biedt een gespecialiseerd laboratorium klassen - Atelier, Parfum Laboratorium en studio sound design. Practicum uitgevoerd door hoog gekwalificeerde specialisten te helpen kennis te maken met de technologie en apparatuur.

BIBLIOTHEEK mode en design

In aanvulling op de oude bibliotheek van het Instituut van de Maatschappij van Kunsten en Ambachten (SIAM), de Academie heeft zijn eigen rijke bibliotheek van mode en design. Meer dan zes miljoen boeken en publicaties van oude manuscripten van de laatste publicaties zijn altijd beschikbaar voor onderzoek of nieuwe informatie aan zowel studenten als professionals.

MOBILE voor studenten

HFFA is de eerste Academie voor Hoger Onderwijs, die een innovatieve mobiele informatie management systeem. Sterker nog, door het gebruik van toepassingen voor smartphones en tablets, de studenten altijd bij de hand het laatste nieuws over de cursussen, schema klassen en klaslokalen. Op elk moment, zelfs na het afstuderen, kun je op afstand toegang tot de materialen van onze Virtual Library krijgen: boeken, tekst, boeken, tijdschriften en andere informatie ..

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:


Haute Future Fashion Academy

De Interior Designer is de creatieve geest die verantwoordelijk is voor het ontwerpen van het interieur ruimten van een groot aantal verschillende omgevingen: prestigieuz ... [+]

meester in het interieur voor luxe ritten (jacht, privé-jet en helikopter)

De Interior Designer is de creatieve geest die verantwoordelijk is voor het ontwerpen van het interieur ruimten van een groot aantal verschillende omgevingen: prestigieuze boutiques, selecteer clubs, exclusieve resorts, particuliere woningen of luxe jachten. Het wordt beschouwd als alle effecten ontwerper van interieurs en zijn expertise moet noodzakelijkerwijs omarmen van een breed scala van gebieden zoals architectuur, design, mode en kunst. Het is een vak waarvoor design vaardigheden, esthetische zin en het vermogen om te innoveren, met het oog op een uitstekende kwaliteit ideeën die in staat zijn aan te trekken en te voldoen aan de meest veeleisende elites zijn voorstellen.... [-]

Italië Milaan
Oktober 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Haute Future Fashion Academy

De Creative Director van accessoires en luxe producten is een zeer belangrijke figuur wiens taak het is een zeer delicate één: die van het combineren van de essentie en d ... [+]

Master in Accessoires Design, Luxe Gadgets en Digital Fabrication

De Creative Director van accessoires en luxe producten is een zeer belangrijke figuur wiens taak het is een zeer delicate één: die van het combineren van de essentie en de uniciteit van een merk met de creativiteit en functionaliteit van een luxe accessoire, verheffen de kwaliteit en de kracht van verleiding. Met behulp van digitale modellering en fabricage kunnen alle studenten een aantal stukken produceren met de hoogste technologie en machines voor fabricage zoals lasersnijden, 3D-printers en draagbare technologie Arduino. Tijdens de cursus ontwikkelen de studenten hun vaardigheden in 3D-modellering dankzij het Opensource programma Blender onder toezicht van hoogopgeleide meesters en professionals. De Creative Director is verantwoordelijk voor het leiden van de creatieve medewerkers in de creatie van accessoires lijnen die voldoen aan de definitie van luxe goederen, een combinatie van creatieve vermogens, design vaardigheden en expertise ambachtslieden.... [-]

Italië Milaan
Oktober 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Haute Future Fashion Academy

De Art Directors zijn belangrijkste beroemdheden de Fashion System: uitgelokt door de grote modehuizen en wereldwijd bekend, ze zijn beroemd om hun onvergetelijke collect ... [+]

ART RICHTING VOOR MODE ONTWERP & HAUTE COUTURE

De Art Directors zijn belangrijkste beroemdheden de Fashion System: uitgelokt door de grote modehuizen en wereldwijd bekend, ze zijn beroemd om hun onvergetelijke collecties en briljante ideeën, of voor het feit dat nieuw leven ingeblazen, met soms gedurfde keuzes, het lot van merken in verval.

De Fashion huis Creative Director is de leider van de creatieve team en heeft de taak van het creëren van collecties die het merk traditie respecteren en zijn tegelijkertijd de dragers van een innovatieve en competitieve geest in de markt. Het is een belangrijke rol spelen en één van de grote verantwoordelijkheid die de artistieke en bestuurlijke deskundigheid vereist.... [-]

Italië Milaan
Oktober 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Haute Future Fashion Academy

De Fashion Promotor is de persoon die is voornamelijk verantwoordelijk voor de Fashion Brand communicatiestrategieën en promotie. Het doel van de Master cursus is om high ... [+]

MODE BEVORDERING & COMMUNICATIE STRATEGIES

De Fashion Promotor is de persoon die is voornamelijk verantwoordelijk voor de Fashion Brand communicatiestrategieën en promotie. Zijn taak is om over te brengen van het merk visie, stijl en waarden, het bevorderen van mode en luxe producten, door het organiseren van evenementen, tentoonstellingen, modeshows, presentaties en reclamecampagnes met het doel van het draaien van een product in een object van verlangen, een enhancer van iemands persoonlijkheid , die in staat is om te verleiden en te boeien.

Het hoofd van de persdienst beheert vaak externe betrekkingen van de onderneming, de omgang met journalisten, adverteerders, studio's en alle van de meest relevante stakeholders.... [-]

Italië Milaan
Oktober 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Haute Future Fashion Academy

De Luxury Interior Designer is de creatieve geest die verantwoordelijk is voor het ontwerpen van het interieur ruimten van een groot aantal verschillende omgevingen: pres ... [+]

LUXEBINNENLAND DESIGN

De Luxury Interior Designer is de creatieve geest die verantwoordelijk is voor het ontwerpen van het interieur ruimten van een groot aantal verschillende omgevingen: prestigieuze boutiques, selecteer clubs, exclusieve resorts, particuliere woningen of luxe jachten.

Hij wordt beschouwd als om alle effecten ontwerper van interieurs en zijn expertise moet noodzakelijkerwijs omarmen van een breed scala van gebieden zoals architectuur, design, mode en kunst.

Het is een vak waarvoor design vaardigheden, esthetische zin en het vermogen om te innoveren, met het oog op een uitstekende kwaliteit ideeën die in staat zijn aan te trekken en te voldoen aan de meest veeleisende elites zijn voorstellen.... [-]

Italië Milaan
Oktober 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands