Lees de Officiële Beschrijving

Onze kookschool in Toscane werkt sinds 1999 binnen de prachtige Renaissance toren van Villa Pandolfini nabij Florence

Net als al het andere is onze Culinaire School in Italië in de loop van de tijd geëvolueerd, net als de beste Toscaanse Spezzatino die op het vuur op een laag vuur moet zitten en Chianti Wine zo nu en dan wordt toegevoegd.

We hebben een geweldig team toegewijde mensen om ons heen, onze geweldige klanten (hoewel we ze liever vrienden noemen, je kunt onze pagina op Facebook bekijken) en een echte passie voor koken heeft onze Italiaanse Culinaire School echt tot een succes gemaakt.

We voegen af ​​en toe een kleine Chianti toe.

Wij geloven in traditionele gerechten, authentieke Toscaanse gerechten, originele recepten en bieden hands-on kooklessen. Leren door plezier en jezelf onder te dompelen in een historische omgeving is zonder twijfel de beste manier om de Taste of Tuscany mee naar huis te nemen. Al onze chef-koks zijn native Italianen en spreken Engels, dus begrip is geen probleem. Zelfs als ze dat niet deden, is het verbazingwekkend wat je kunt communiceren door alleen handgebaren, een pot, een mes, wat ingrediënten, veel gelach en een goede fles wijn te gebruiken.

Een ding dat bezoekers van onze culinaire school in Italië nooit moeite zouden hebben het begrip te begrijpen, is de passie die Italianen hebben voor het leven en een groot deel hiervan heeft rechtstreeks betrekking op de tijd die in de keuken wordt doorgebracht. Koken met de familieleden van de Italianen en het maken van de talloze potten Salsa di Pomodoro in de zomer, waarbij jong en oud tijdens de maaltijd met elkaar aan het lachen is. Deze dingen kunnen alleen in Italië worden ervaren. Restauranteigenaren in november komen aan tafel en bieden u met een trotse glimlach een fles felgroene Olio Nuovo, de nieuwe extra vierge olijfolie om uw brood te proberen.

De olijfolie en wijn worden geproduceerd op het landgoed. Alle andere ingrediënten worden vers en alleen in het seizoen gekocht. 14 jaar geleden begon de culinaire school, aanvankelijk voor de lol en daarna ontwikkeld om de eerste in zijn soort te zijn die volledige cursus menu lessen en professionele koks aanbiedt, we zijn geïmiteerd maar nooit geëvenaard. Een groot deel van een Italiaanse ervaring is natuurlijk het eten, de wijn en de tradities die er hand in hand mee gaan. Door de jaren heen zijn we het gastronomische deel van Toscane echt gaan waarderen en waarderen. Delen wat we voor je weten is voor ons echt de kers op de taart. Van een dag lessen hebben we dan meerdaagse cursussen en vervolgens het 7 daagse Gastronomische Avontuur - onze wekelijkse kook tour in Italië, wat echt de beste manier is voor iedereen die van eten en wijn houdt, geniet van het beste wat Toscane te bieden heeft. Om dingen te ervaren die alledaagse toeristen die kans niet eens zouden krijgen. Zoals de truffeljacht in de herfst na de Tartufaio en zijn speciaal getrainde honden in het mistige bos in de hoop de kleine klompjes te vinden die waardevoller zijn dan goud. Het bezoek aan de kaasboerderijen waar overheerlijke Pecorino-kaas en ricotta worden gemaakt of een olijfolieproeverij in de eigenlijke molen waar de olijven worden geplet.

Vandaag is de culinaire school internationaal bekend en heeft erkenning en prijzen ontvangen, professionele programma's voor aspirant-chefs en masterprogramma's voor chefs en professionals die hun culinaire vaardigheden willen verbreden.

Onze samenwerking is met de Accademia Italiana di cucina Pandolfini met hun verschillende Toscaanse koks en de Italiaanse families die we als de onze hebben leren kennen. Ons team bestaat uit het personeel van de organisatie in de VS, eigenaren Darren

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook: