Lees de Officiële Beschrijving

Al meer dan 35 jaar ontwikkelt GEMA Business School managementopleidingen op hoog niveau voor mensen en organisaties op nationaal en internationaal niveau. Met een breed scala aan postgraduate masteropleidingen, Executive-programma's voor ondernemers en managers, corporate programma's voor publieke en private ondernemingen en internationale certificering cursussen in human resources, marketing en projectmanagement, ook gehouden. Verbindingen met de wereld van zakelijke en zakelijke verenigingen, uitstekende trainingsprogramma's, een faculteit met internationale reputatie, een gerenommeerd en strategisch merk:

Dit zijn slechts enkele van de elementen die GEMA Business School een excellente keuze in het Italiaanse landschap van managementscholen maken.

Waarom GEMA Business School ?

GEMA Business School biedt al meer dan 30 jaar managementtraining voor nationale en internationale bedrijven.

Ons brede aanbod van Post Graduate Courses, Executive Programs voor ondernemers en managers, Corporate programma's voor publieke en private bedrijven, classificeren onze Business School als een van de meest dynamische en opmerkelijkste in het nationale landschap.

We zijn een kwalificerend en onderscheidend item op het gebied van training, met als doel om talenten te verbeteren, vaardigheden te ontwikkelen, de groei van mensen en bedrijven te bevorderen.

GEMA Business School heeft een sterke band met de wereld van bedrijven en verenigingen, met een scala aan uitmuntende trainingsprogramma's, een internationale faculteit en erkenning en certificeringen op het gebied van managementtraining. Dit zijn slechts enkele elementen die de GEMA Business School een excellente keuze maken binnen het Italiaanse landschap van bedrijfsscholen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

GEMA Business School

De door het programma opgeleide professionele figuur weet hoe hij marktanalyses moet uitvoeren, plannen moet voorbereiden en controleren voor marketing en communicatie en ... [+]

ontvangers

Het masterprogramma in International Business Management is ontworpen en gepromoot door GEMA Business School en is een modulair postdoctoraal programma dat is ontworpen om een ​​nieuwe generatie exportmanagers en internationale marketing- en bedrijfsmanagers te trainen, waarmee bedrijven en bedrijven hun marktaandeel in internationale markten kunnen vergroten. markten door:

vergroting van het aantal landen waar producten / diensten worden verkocht, met name in snelgroeiende markten;verhoging van het aantal product- / servicelijnen verkocht op internationale markten in overeenstemming met de structuur van de lokale vraag;nieuwe distributiestrategieën toepassen om 'dichter bij de klant' te komen op internationale markten (bijv. commerciële vestigingen, joint ventures, lokale productie).... [-]
Italië Rome
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
4 - 10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
GEMA Business School

Het Masterprogramma is afgestemd op diegenen die een sterke interesse hebben in internationale aspecten van Human Resource Management, hetzij door eerdere studie of door ... [+]

Waarom een ​​master in International Human Resources Management?

Geïnformeerd door huidig ​​onderzoek, geavanceerde beurzen en professionele praktijken biedt het programma een mogelijkheid om vaardigheden, kennis en kritische vaardigheden uit te breiden en te ontwikkelen op Masters-niveau op het gebied van Internationaal Human Resource Management.

Via de programma-cursussen kunnen studenten hun persoonlijke vaardigheden op het gebied van communicatie, presentatie, onderzoek, kritische analyse en probleemoplossing verbreden en uitbreiden.

Dankzij de samenwerking met de University of Greenwich (Londen - VK), een van de meest representatieve academische instellingen in het VK, zullen alle trainingsactiviteiten (lezingen, onderzoeken, opdrachten, projectwerken, enz.) In het Engels worden gehouden door de faculteit Leden, gastprofessoren en gastsprekers uit de Engelse en internationale zakelijke context.... [-]

Italië Rome
Oktober 2019
Engels
Voltijd
4 - 10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
GEMA Business School

Het Master-programma is afgestemd op diegenen die een specialisatie voor internationale marketing willen behalen, gaande van Marketing Fundamentals tot International Mark ... [+]

Waarom een ​​master in International Marketing Management?

Het Master-programma is afgestemd op diegenen die een specialisatie voor internationale marketing willen behalen, gaande van Marketing Fundamentals tot International Marketing, Digital Business en Social Media Communication.

De programmadoelen zullen verschillende soorten leren raken: het bevorderen van attitudes en waarden, het ontwikkelen van competentie in prestaties en het verwerven van informatie en concepten.

De deelnemers zullen vaardigheden en competenties ontwikkelen in kritische elementen van strategie: business (marketing, marketingonderzoek, duurzaamheid en communicatie met sociale media, enz.), Planning en ontwerpdenken, leiderschap en emotionele intelligentie, en ethiek. Dankzij de samenwerking met de St. Joseph's University of Philadelphia (VS), een van de meest representatieve academische instellingen in de VS, worden alle trainingsactiviteiten (lezingen, onderzoeken, opdrachten, projectwerken, enz.) In het Engels gehouden door de faculteit Leden, gastprofessoren en gastsprekers uit Amerikaanse en internationale zakelijke context.... [-]

Italië Rome
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
4 - 10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands