Lees de Officiële Beschrijving

Gesticht in Florence in 2009, geïnspireerd door onze Russische directeur Molugova Nadezhda en academici, is de Academie strategisch gelegen in de Italiaanse stad Florence; een ideale plek om kunst te leren en te ontwikkelen en een leven te leiden waarin elke dag het oog wordt gevangen door de historische schoonheden van de historische Italiaanse kunst, een plek waar u kunt leven en de ware " dolce vita " kunt ervaren.

De plaats is een bekende inspiratiebron die de kunstenaar zeker ten goede komt. Florence biedt een rijke en stimulerende omgeving voor kunststudies en wonen, een geweldige levenservaring. Hier staat u in direct contact met werken van vele grote meesters - waaronder Michelangelo , Leonardo da Vinci en Botticelli , die allemaal hun naam hebben gemaakt in deze stad. Onder de vele kunstgalerijen en musea, zijn er de " Uffizi Gallery " en " Pitti Palace " die wereldberoemd zijn.

De stad biedt een levendig en veilig nachtleven en alle modewinkels van ontwerpers, een groot aantal bars en restaurants. Onze Academie is mooi gelegen op ongeveer 20 minuten loopafstand van het centrum , in een zeer goed bediend gebied.

Onze lesmethode werd 300 jaar geleden geboren toen Russische kunstenaars het ontwikkelden, voornamelijk geïnspireerd door Italiaanse en Franse meesters uit de Renaissance en latere perioden . Verschillende beroemde kunstenaars hebben bijgedragen aan deze methode en onder hen: Repin , Surikov , Serov , Levitan , Vasnetsov en Kuindzhi .

De missie van onze Academie is om voort te bouwen op zulke grote tradities en studenten te helpen nieuwe wegen te verkennen, net zoals de eerste ' avant-garde'- kunstenaars dat op hun tijd deden. Dat betekent zichzelf op nieuwe manieren uitdrukken door een diep begrip van technieken, opgedaan door een geïntegreerde academische benadering.

Onze professoren zijn bekwame kunstenaars die zijn afgestudeerd aan de beste Russische academies. We hebben een zeer vriendelijke omgeving waarin studenten intensief moeten werken, maar met onze professoren altijd klaar om te luisteren, te begeleiden en aan te moedigen.

Dankzij hun ervaring kunnen ze de studenten helpen door hen te helpen hun potentieel te uiten en professionele kunstenaars te worden, door te werken aan onderwerpen als schilderen , tekenen , anatomie , compositie , chromatiek , perspectief en kunstgeschiedenis .

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Russisch

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Florence Classical Arts Academy

Dit programma is beschikbaar voor Russische professionele artiesten die in het veld oefenen, met het doel hun technische niveau verder te verbeteren en hun expertise te v ... [+]

Master-Stage in schilderen en tekenen

Dit programma is beschikbaar voor Russische professionele artiesten die in het veld oefenen, met het doel hun technische niveau verder te verbeteren en hun expertise te verbreden. Er zijn gedeeltelijke en volledige beurzen verdeeld volgens de jaarlijkse competitie.

Master-Stage in kunstonderwijs

Dit programma is beschikbaar voor Russische professionele kunstenaars die in het veld oefenen, met als doel hun cv te verrijken en het kunstvak te oefenen en professoren bij te staan terwijl ze de groep internationale studenten begeleiden. Met dit programma kan de jonge professional een ervaring opdoen met een educatief studieproces op het gebied van de beeldende kunst. Er zijn gedeeltelijke en volledige beurzen verdeeld volgens de jaarlijkse competitie.... [-]

Italië Florence
Oktober 2019
Engels,Russisch
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands