Lees de Officiële BeschrijvingZoek uit wat is de juiste cursus voor jou!

Kom en ontdek uw toekomst in de wereld van de mode! Word lid van de Ferrari Fashion School en te bouwen met ons uw professionele toekomst. Kies de cursus "op maat" voor u en test uw talent en uw creativiteit. De Ferrari Fashion School is een mode-school die de nieuwe protagonisten van Fashion bereidt door middel van een zeer gespecialiseerde training dat de overdracht aan zijn studenten het "weten" en "Know how."

Ferrari Fashion School is een mode-school waar is de passie om consequent te leveren, om jongeren uit de hele wereld, de energie en inspiratie om de beste professionals van de toekomst te worden. Ferrari Fashion School onderhoudt relaties van constante samenwerking met veel bedrijven in de mode-industrie en de studenten, de huidige en al afgestudeerd, de werkgelegenheid, de ontwikkeling en groei in alle stadia van de loopbaan. Deel gaan uitmaken van deze mode de school betekent het delen van een hoog niveau pad, en te behoren tot een enkele groep van erkende en gewilde professionals.

Zoeken op onze site informatie over Professional Courses en Master Stylist, Mode illustratie, patroon maker, Naaien, Mode Fotografie, Patroonmaker Cad 2D- en 3D-artiest, en zo veel meer!

Wie we zijn

... Ferrari Fashion SchoolIs een mode-school die meer dan 15 jaar ervaring in de opleiding heeft, de voorbereiding en het verstrekken van de nieuwe sterren van de modewereld. De training ontwikkelt Professionele Cursussen die een looptijd variërend van 1 tot 3 jaar en Master Specialisatie Afgestudeerd hebbenGericht op de vorming van zeer gespecialiseerde cijfers die actief zijn in de sector van mode en luxe.

Ferrari Fashion School is opgenomen in het register van de exploitanten geaccrediteerd voor de opleiding door regio Lombardije. Onze cursussen zijn gecertificeerd Kwaliteit ISO 9001: 2008Om de professionaliteit van de hoge kwaliteit van de opleiding te waarborgen. De opleidingen rekening wordt gehouden met de behoefte aan een zeer professionele voorbereiding, waarbij het verwerven van technische vaardigheden en praktijken, wordt het een primair doel, En wordt mogelijk gemaakt dankzij de aanwezigheid van tal van workshops, seminars en workshops, in aanvulling op de vergelijking met professionals die werkzaam zijn geweest in de industrie en die willen geven hun ervaring en professionaliteit aan studenten.

Een veel aandacht wordt gegeven aan alle leerlingen via een lesmethode die biedt lessen een eigen karakter en persoonlijke opleidingen. De nauwe relatie tussen onderwijs en arbeidsmarkt betekent dat Ferrari Fashion School bereidt nieuwe mode actieve spelers, dankzij de samenwerking met Camera Nazionale della Moda in Milaanmet Fashion Platform Training System, Italiaanse mode System en dankzij direct contact met bedrijven, Ateliers, stilistische studies in Italië en in het buitenland. De school is actief in het bevorderen van jong talent, het voorstellen binnen het curriculum multidisciplinaire projecten en workshops met betrekking tot de wereld van de kunst, mode, esthetiek, fotografie en communicatieNaast het aanbieden van de mogelijkheid om haar studenten deel te nemen aan internationale beurzen, evenementen en modeshows tijdens de Milaan Fashion Week. Om deze reden Ferrari Fashion School heeft belangrijke partnerships met internationale scholen en bedrijven, zoals Triennale van Milaan Fashion Training System Platform, de Vuilnisbak Studio of Art in New York, Milaan Mud Studio, Tiara International Academy en Academy of Communication Milaan, AVON Cosmetica, Vibram, Les Hommes, En vele anderen, het aanbieden van de studenten veel mogelijkheden voor carrière en professionele groei.

.... niet een "school", maar een echte "modebedrijf" dat de toekomstige professionals van de modewereld traint ....

De modewereld is altijd in ontwikkeling en het veranderen en wordt in toenemende mate op zoek naar jongeren die tijdens hun opleiding hebben verworven, niet alleen vaardigheden en high-level technische vaardigheden, maar ook een aanpak en een nauwere samenwerking methodologie de wereld van het werk en Aile bedrijven.

Om deze reden "we dachten een compleet nieuwe manier van training en verschillend van de traditionele normen. Onze studenten worden geplaatst vanaf de eerste dag in een dynamische en multi-functionele omgeving waar er geen klaslokalen, bureaus, leraren etc .. maar een omgeving opgevat als een echte "Fashion Company": van 'Office Style waarbij Creatives en ontwerpers in Team werk te ontwikkelen en te trekken meer nieuwe en innovatieve ideeën, om Laboratorium voor modelleerpakketWaar expert en de patiënt handen ontwikkelen en aanbieden van monsters van de collecties ontworpen door onze ontwerpers, om Fashion Show definitief en foto Set waar de fotografen, samen met een team van professionals (uit Make-Up Artist, Herenkapper, modellen en agentschappen etc ..) kunnen echte foto te creëren schiet om hele collecties.

De leren snelheid en de kwaliteit van de cursussen worden gegarandeerd door verschillende factoren:

  • De lessen zijn individueel: de leraar volgt elke leerling individueel met volledige inachtneming van zijn creativiteit en persoonlijke smaak.
Aangepaste programma's: Volgens niveau van de voorbereiding van de student kan worden ingesteld, na een confrontatie met de leraar, een programma van de studie "te meten."
<strong>Body docenten:</strong> geselecteerd uit de beste professionals, die willen hun ervaring en professionaliteit te delen, overbrengen aan onze studenten de "weten" en "Know-How".
<strong>Test en periodieke inspecties:</strong> om de voortgang van de student te evalueren en in te grijpen onmiddellijk in geval van moeilijkheden of achter op schema.
<strong>Lesmateriaal:</strong> geavanceerde en volledig en up-to-date inhoud, volgens de laatste internationale trends en methodieken. 
<strong>Werk in Team:</strong> om een goede interpersoonlijke vaardigheden te ontwikkelen en bieden interessante mogelijkheden voor discussie met professionals uit de industrie.
<strong>Klaslokalen:</strong> de klaslokalen zijn uitgerust met moderne en professionele tools, waardoor de student om dezelfde apparatuur die dan vinden in de modewereld te gebruiken.
<strong>Mogelijkheid om workshops, seminars en wedstrijden bij te wonen</strong> van al onze studenten de mogelijkheid hebben om toegang te krijgen tot inzichten of vaardigheden en werken nauw samen met professionals uit de industrie.

Leerboeken en lesmateriaal

Het lesmateriaal bestaat uit leerboeken, dime en teams wordt gratis verstrekt aan alle onze studenten. De inhoud is compleet en up-to-date, volgens de laatste internationale trends en methodieken.

Daarnaast zijn alle studenten krijgen de kans om de bibliotheek van de school, waar u de teksten en materialen die nodig kunnen raadplegen om een ​​verscheidenheid aan projecten die het hele jaar door te ontwikkelen gebruiken.

Evenementen en Shows

Milan is altijd erkend als de onbetwiste hoofdstad van de mode en biedt een volledige kalender van gebeurtenissen in verband met de wereld van de mode-systeem die plaatsvinden gedurende het hele jaar.

Ferrari Fashion School Het is een mode-school die haar studenten de mogelijkheid om deel te nemen aan evenementen en mode biedt toont tijdens de Milaan Fashion Week en het bezoeken van tentoonstellingen en musea en de belangrijkste beurzen op het internationale toneel.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Ferrari Fashion School

De cursus laat de student de stoffen en het grafisch ontwerp van de collectie, de marketinganalyse van het product en de technische ontwikkeling grondig bestuderen, zodat ... [+]

De Man Fashion sector, bestrijkt een groot deel van de internationale markt van Fashion. Om de wereld van de Man Fashion te zien, is het belangrijk om zijn realiteit en eisen te leren en te begrijpen. Het is belangrijk om eerst de anatomie en de modeschetstechnieken te bestuderen, en begrijp het psychologische aspect in verband met de enkele stijl later. Het educatieve pad begint bij het bestuderen van het 'Fashion System' en gaat door de student autonoom te krijgen bij het creëren van een Collectie en een Portfolio. Het plan wordt ontwikkeld door middel van specifieke boeken en door gebruik te maken van hooggekwalificeerde professionele mensen van de industrie, die hun eigen studenten uitstekend kunnen opleiden.... [-]

Italië Milaan
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
5 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Ferrari Fashion School

De Fashion Photography Master is gericht op degenen die de passie hebben voor fotografie en mode. Het is de bedoeling om de processen en werkmethoden in detail te illustr ... [+]

De Fashion Photography Master Is gericht op degenen die de passie voor fotografie en mode hebben. Het is de bedoeling om de processen en werkmethoden in detail te illustreren om een ​​professionele fotopoot te maken en de productie van een zeer professionele portefeuille te realiseren.

Vanuit de keuze van de portefeuille locatie, de website en sociale netwerken. Het plan omvat technische klassen die betrekking hebben op de verschillende fotografieonderwerpen (Geschiedenis van de fotografie, het bestuderen van grote namen van Fashion Photography, Woman and Man - Portret - Schoonheid - Accessoires - Beachwear en Wedding Fashion foto's, Stilleven) Als oefenlaboratoria in studio of extern, met de steun van professionele fotografen, met de realisatie van de feitelijke fotoshoot, met de mogelijkheid om zeer professionele uitrusting te gebruiken om een ​​persoonlijke Portfolio te creëren.... [-]

Italië Milaan
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
8 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Ferrari Fashion School

De cursus is gericht op modeontwerpers die zijn gespecialiseerd in het opnemen van vrouwenkledingcollecties en accessoires. Om deze reden is het belangrijk om de basis te ... [+]

De cursus is gericht op modeontwerpers die zijn gespecialiseerd in het opnemen van vrouwenkledingcollecties en accessoires. Om deze reden is het belangrijk om de basis te bezitten en een portefeuille te realiseren die essentieel is voor de eigen presentatie van de student. Zodra de basisbeginselen van tekenen zijn geleerd, gaat de student diep in het "vrouw" onderwerp door verschillende collecties te realiseren en de huidige, oude en toekomstige trends te bestuderen. De cursus laat de student een verdiepte studie maken over stoffen en het grafisch ontwerp van de collectie, over de productmarketing en de technische ontwikkeling, om de studenten te laten gaan met hoger zelfvertrouwen, door een betere kennis van de modewereld.... [-]

Italië Milaan
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
5 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands