European University of Rome

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

59386_panorama-2154463_640.jpg

De Universiteit

Een internationale universiteit op basis van een grote traditie van menselijke waarden, betrokken bij leidende toekomstige generaties en professionals. Een geweldige keuze voor zowel ethisch als cultureel onderwijs.

Missie

De Europese Universiteit van Rome (EUR) is een particuliere, wettelijk erkende universiteit die 10 jaar academische kwalificaties met wettelijke waarde heeft vrijgegeven: Bachelor's, Master's Degree, Single-cycle Degree Courses, I- en II-niveau Master, Postgraduate School voor Juridische Beroepen en Actieve Opleidingsstages.

Academische uitmuntendheid, trainingsactiviteiten gericht op het individu en in het buitenland, bestuderen van ervaringen, creëren professionals en toekomstige managers met hoge menselijke waarden, die een positieve invloed op de maatschappij kunnen hebben.

Ons motto "We trainen mensen, we proberen professionals uit te voeren" voert de volledige betekenis uit van het opleidingsproject van de Europese Universiteit van Rome: het bevorderen van de volledige ontwikkeling van de persoon, het combineren van technische en menselijke groei. Daarnaast is het begeleide idee van de opleiding die de euro aan zijn studenten biedt, de kennis dat de student de echte hoofdpersoon van het universiteitsleven is.

Het onderwijs en administratief personeel zijn altijd beschikbaar om snelle antwoorden te bieden en onnodig te wachten. Het Europese universitair onderwijsproject stelt 8 op de 10 studenten in staat om binnen drie jaar na afstuderen werk te vinden, dankzij een intense activiteit van het organiseren van stages voor afstuderen, alsmede stages in bedrijven en instellingen die volgen.

fundament

Op 12 januari 2007 heeft de Europese Universiteit van Rome de Europese Universiteit Stichting, een particuliere non-profit juridische instelling, opgericht om de Europese Universiteit van Rome te ondersteunen en te bevorderen. Op 5 november 2008 heeft de Europese Universiteit Stichting de erkenning van rechtspersoonlijkheid verkregen en is het in het register van de prefect ingeschreven.

De Europese Universiteit Stichting beoogt de autonomie, onafhankelijkheid en de economische balans van de Europese Universiteit van Rome te waarborgen. Het financiert onderwijsinfrastructuur; bevordert educatieve en onderzoeksactiviteiten, bouwt en exploiteert educatieve en onderzoeksgebieden; bevordert het recht op onderwijs door middel van de oprichting van onderzoeksbijdragen.

De Europese Universiteit Stichting maakt gebruik van bijdragen om jonge verdienstelijke mensen aan te moedigen en te ondersteunen, die de gelegenheid bieden om te plegen en bijdragen aan innovatie, vernieuwing en cultureel en economisch leven van ons land.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Italiaans

Bekijk Master programma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master in het management van toeristische organisaties (mot)

Campus Voltijd Deeltijd 8 maanden October 2019 Italië Rome +1 more

De Europese Universiteit van Rome heeft door het decreet van de rector de master in het management van toerismeorganisaties (MOT) opgericht. Dankzij de samenwerking van Fiavet Lazio combineert de MOT Master de combinatie van theorie met operationele vaardigheden die onmiddellijk op de arbeidsmarkt behoren. Met dank aan de samenwerking tussen Fiavet Lazio, Federberghi, Confindustria Alberghi, Federturismo Confindustria, Federeventi Lazio, Dreamtour, Best Western, Seadam Serviz, I Viaggi Del Perigeoi. [+]

Algemene informatie

De Europese Universiteit van Rome heeft door het decreet van de rector de master in het management van toerismeorganisaties (MOT) opgericht. Dankzij de samenwerking van Fiavet Lazio combineert de MOT Master de combinatie van theorie met operationele vaardigheden die onmiddellijk op de arbeidsmarkt behoren. Met dank aan de samenwerking tussen Fiavet Lazio, Federberghi, Confindustria Alberghi, Federturismo Confindustria, Federeventi Lazio, Dreamtour, Best Western, Seadam Serviz, I Viaggi Del Perigeoi. Klaslokaal leraren zijn universitaire professoren, bedrijfs- en professionele deskundigen van het gebied. Een lange periode van opleiding (fase) biedt de mogelijkheid om de verworven kennis toe te passen en de toegang tot de arbeidsmarkt te vergemakkelijken. Ongeveer 80% van onze studenten heeft al een baan gevonden of tijdens de stage of kort daarna.... [-]


Videos

9i9dqj5_khk