European School of Economics Italy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ESE

De Europese School voor Economie (ESE) is een Private Business School met bacheloropleiding, MSc of MBA, korte programma's in de centra in Londen, Rome, Milaan, Florence, Madrid, het buitenland in de VS en online gemengde cursussen.

ESE-afgestudeerden behoren tot de meest concurrerende zakelijke professionals op de markt, voorbereid op leidersrol in internationale marketing, financiën, communicatie en management. Met de mogelijkheid om hun opleiding individueel op maat te maken, zullen ESE-studenten:

  • Studeer in het buitenland met ESE-centra wereldwijd;
  • zijn gespecialiseerd in cutting-edge bedrijfssectoren , zoals mode-, evenementen-, muziek-, sport-, kunst-, media- en human resources;
  • complete stages , selecteren uit meer dan 1500 toonaangevende organisaties over de hele wereld.

Een school zonder grenzen, de Europese School voor Economie is een nieuw concept in het hoger onderwijs. De combinatie van academische excellentie, internationaliteit en een pragmatisme, zijn de ESE diploma en certificaat programma's ontworpen om een ​​nieuwe generatie van leiders en ondernemers voor te bereiden.

Waarom ESE

Doe alleen wat je houdt van!

De ESE-educatieve filosofie helpt niet alleen de studenten om een ​​carrièrepad te identificeren, maar moedigt ook aan om de moed te hebben om een ​​droom en passie te volgen - of het nu gaat om de sportindustrie, financiën, mode-evenementen, reizen, communicatie of een ander gebied . De bachelor specialisaties en kortkursusprogramma's zijn speciaal ontworpen om studenten gespecialiseerde training te bieden binnen een scala aan cutting edge business areas. Het ESE-stageprogramma, toegankelijk voor bachelor-, master- en ESE-cursisten, is een kritische competitieve factor voor het realiseren van praktische ervaring op het gebied van speciale interesse.

Internationale leiders

ESE-studenten zijn toekomstige managers, leiders en ondernemers van hedendaagse internationale zaken. De loopbaan mogelijkheden voor ESE studenten zijn enorm, met stageplaatsen op talloze terreinen en met organisaties over de hele wereld. ESE heeft samengewerkt met meer dan vijftienhonderd vooraanstaande internationale bedrijven, waaronder sommige van FORTUNE'S 100 Best Companies to Work For. De Europese School voor Economie biedt vandaag een van de meest competitieve stageopleidingsprogramma's van de universiteit aan. Veel studenten krijgen posities voor afstuderen.

International Learning

De ESE-centra bieden studenten een dynamische en uitdagende internationale leeromgeving, met studenten uit meer dan 60 landen, en de mogelijkheid om tussen de centra in Londen, New York, Madrid, Rome, Milaan en Florence te verhuizen.

ESE Centra - Italië

De hoge normen die door onze academische programma's worden geïllustreerd, worden ook weerspiegeld in onze keuze van ESE-centra.

De centra van de European School of Economics liggen in enkele van de mooiste instellingen die Europa: een ultramodern gebouw in een begeerlijk en gewild district van Milaan; een geweldig 19e eeuws gebouw met privétuinen in het hart van het keizerlijke Rome met een indrukwekkend uitzicht op de baden van Caracalla en dicht bij het Colosseum; Het Renaissance Palazzo Rosselli Del Turco ligt in het centrum van Florence, op een steenworp afstand van de Ponte Vecchio. In het centrum van Madrid is de campus een pittoresk gebouw in de prestigieuze Velazquezstraat in de Barrio de Salamanca.

Deze instellingen vormen een aanvulling op de kosmopolitische atmosfeer van onze ESE-centra en bieden studenten een rijke en stimulerende omgeving om hun studie te volgen.

Rome

Waarom studeren in Rome? Met een ongeëvenaarde geschiedenis die uit de oudheid dateert, blijft Rome vandaag het toppunt van de Europese schoonheid en cultuur, evenals een modern continentaal centrum voor communicatie.

ESE studenten in Rome - anders dan gebruik te maken van een reeks verschillende Europese universitaire diploma's en MSc en MBA cursussen aangeboden door onze school van internationale studies. Het centrum van Rome ligt aan de Via della Cordonata, in het hart van het keizerlijke Rome, met een indrukwekkend uitzicht op het plein Venezia en een stap verwijderd van het Colosseum en de Fori Imperiali.

De culturele en educatieve mogelijkheden buiten het klaslokaal zijn even spannend en bijna onbeperkt, waaronder zulke beroemde bestemmingen als het Colosseum, het Pantheon en Michelangelo's Dome voor St. Peter's Basilica, onder vele anderen.

Milaan

Milaan is de Italiaanse metropolitaanse stad van de hoogste internationale waarde, die geografisch gelegen is in het hart van Europa. Milaan is uitgegroeid tot het centrum van mode, design, zaken, financiën en beschouwd als de beste Italiaanse slimme stad. Milaan is synoniem met innovatie, onderzoek en cultuur.

Ese Milano waardeert de filosofie van deze stad, die zich inzet voor de professionele en persoonlijke ontwikkeling van haar studenten. Gelegen in de Superstudio in Via Tortona (Porta Genova), in een industrieel gebied van de 1960's, in een moderne stijl gereconstrueerd, tegenover het Museum van Cultuur en op een steenworp afstand van de Navigli.

Ese Milano ligt in het creatieve gebied van de metropool. ESE-studenten hebben de gelegenheid om de SuperDesign Show, de Milaan Fashion Week en vele andere evenementen die wereldwijd bekend staan ​​te leven en te observeren.

Dit alles omzetten in werkmogelijkheden voor studenten door een team van instructeurs samengesteld uit beroemde professionals en ESE-medewerkers die relevante stageplaatsen kunnen regelen in overeenstemming met de talenten en ambities van elke student.

Florence

Het centrum van Florence ligt in het hart van de stad, op een steenworp afstand van de Ponte Vecchio, op vijf minuten lopen van de Duomo en het Piazza della Signoria, en op 10 minuten lopen van het treinstation Santa Maria Novella.

Florence is niet alleen belangrijk voor zijn revolutionaire bijdrage aan de kunst, maar ook als een van de geboorteplaatsen van het moderne westelijke handelssysteem als een historisch centrum van handel, financiën en bankwezen. Als de geboorteplaats van de Italiaanse Renaissance, hebben mensen al eeuwen gereisd over de hele wereld om Florentijnse kunst en cultuur te vieren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Spaans
  • Italiaans

Bekijk Master programma's » Bekijk BSc's » Bekijk Cursus » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Executive Master In Basketbal Beheer

Campus Voltijd 500 uur January 2018 Italië Milaan

150 uren in de klas in aanvulling tot 250 uur opleiding en 100 uren studietijd voor een totaal van 500 uur. De cursus zal worden gehouden op dinsdag en woensdag, van 10 uur tot 17 uur. [+]

Directeur: Prof. Alberto Cattaneo

Duur: 150 uur in de klas in aanvulling tot 250 uur opleiding en 100 uren studietijd voor een totaal van 500 uur. De cursus zal worden gehouden op dinsdag en woensdag, van 10 uur tot 17 uur.

modules: 1) Algemene beginselen en RECHTEN VAN DE SPORT - DE REGELS FIBA ​​- FIP - LEGERINGEN 2) CORPORATE LAW - Boekhouding- BILANCI- VAN ECONOMISCHE CONTROL SYSTEM - FINANCIËLE TE SPELEN 3) BELASTINGRECHT EN SPORT WERKGELEGENHEID VERSLAG 4) kenmerken van bedrijfsorganisaties en Sports Company 5) Het beheer van de organisatie van instellingen en de maatschappij van sport basketbal kosten: 5000.00 € (+ 50 euro inschrijfgeld). De mogelijkheid om afzonderlijke modules te wonen voor een bedrag van € 1.500,00 per stuk. [-]

Master In Finance

Campus Voltijd 12 - 15 maanden October 2018 Italië Rome Milaan Florence +2 more

De Master in Finance bereidt fund managers en professionele analisten voor de toegang tot de bank- en financiële sector. De cursus gaat in op de principes van de financiering en investeringsbeslissingen en de gevolgen daarvan in een breed scala van hedendaagse management zorgen. [+]

Programma financiën De Master in Finance bereidt fund managers en professionele analisten voor de toegang tot de bank- en financiële sector. De cursus gaat in op de principes van de financiering en investeringsbeslissingen en de gevolgen daarvan in een breed scala van hedendaagse management zorgen. Als onderdeel van de Finance specialisatie, masterstudenten verkennen: • klassieke en hedendaagse bedrijfsfinanciering benaderingen met betrekking tot multinationale ondernemingen in ontwikkelde en opkomende markten • de levensvatbaarheid en de geschiktheid van een corporate fusies of overnames door middel van evaluatie en analyse • waardestelling en enterprise value • risk management en verschillende theorieën en benaderingen voor de multinational • de noodzaak van nieuwe benaderingen voor het omgaan met geografische verspreide groepen personen, alsmede andere hulpmiddelen in het internationale project management verworven vaardigheden • conceptueel denken, kritische analyse, en de implementatie van de strategische actie • geavanceerde communicatie en inter-persoonlijke vaardigheden • diepgaand kritisch inzicht in relevante theorieën, concepten en modellen en de integratie van theorie en praktijk in verschillende contexten • geavanceerde onderzoek en onderzoeksvaardigheden, holistisch denken, integratie en synthese • werken in teamverband en motiverende vaardigheden • innerlijke verantwoordelijkheid en zelf-inspectie vaardigheden die nodig zijn voor effectief leiderschap. Course Programme Het masterprogramma is een cursus van 12-15 maanden. Voltooiing van het masterprogramma vereist: voltijds, verplichte aanwezigheid stageplaatsen eindverhandeling Term die ik 5 kernvakken, gemeenschappelijk voor alle masterstudenten, ongeacht de specialisatie. Term II 6 specialisatie cursussen in de financiële wereld. Term III In deze derde fase van het programma studenten een drie maanden durende stage... [-]

Master In Management

Campus Voltijd 12 - 15 maanden October 2018 Italië Rome Milaan Florence +2 more

De Master in Management * streeft ernaar studenten een uitgebreid overzicht te geven van internationaal management, de kritieke factoren voor het transnationale bedrijfsucces te onderzoeken, de impact van globalisering op het internationale bedrijfsomgeving, handelsteorieën en internationaliseringsstrategieën. [+]

Master in Management De Master in Management * streeft ernaar studenten een uitgebreid overzicht te geven van internationaal management, de kritieke factoren voor het transnationale bedrijfsucces te onderzoeken, de impact van globalisering op het internationale bedrijfsomgeving, handelsteorieën en internationaliseringsstrategieën. Als onderdeel van het Management specialisatie, masterstudenten verkennen: • ondernemerschap en zijn rol in het ondersteunen van de groei, het identificeren van markten en het grijpen van kansen in een globale economie • leiderschap en hoe effectieve praktijken invloed medewerkers, klanten en andere stakeholders • de structuur van de informatievoorziening en de impact op producten, diensten, activiteiten, besluitvorming maken, marketing en distributie • internationaal projectmanagement een nieuwe benaderingen voor het omgaan met geografische verspreide groepen van mensen en middelen • overschrijden van nationale grenzen in de zakenwereld, en de operationele, juridische en logistieke problemen die zich regelmatig voordoen • human resources, interne marketing en de dynamiek van effectief leiderschap als een strategische factor bij het verkrijgen van concurrentievoordeel in de mondiale markt • praktische examens van de marketing strategieën van internationale organisaties. verworven vaardigheden • conceptueel denken, kritische analyse, en de implementatie van de strategische actie • geavanceerde communicatie en inter-persoonlijke vaardigheden • diepgaand kritisch inzicht in relevante theorieën, concepten en modellen en de integratie van theorie en praktijk in verschillende contexten • geavanceerde onderzoek en onderzoeksvaardigheden, holistisch denken, integratie en synthese • werken in teamverband en motiverende vaardigheden • innerlijke verantwoordelijkheid en zelf-inspectie vaardigheden die nodig zijn voor effectief leiderschap Course Programme De Master programma is een 12-15 maanden durende... [-]

Master In Marketing

Campus Voltijd 12 - 15 maanden October 2018 Italië Rome Milaan Florence +2 more

De Master in Marketing * bereidt kandidaten voor voor een breed scala aan carrières in marketing management, zoals merkmanagement, productontwikkeling, retail, marketing diensten, business to business marketing en marketing voor non-profit organisaties. [+]

Master in Marketing De Master in Marketing * bereidt kandidaten voor voor een breed scala aan carrières in marketing management, zoals merkmanagement, productontwikkeling, retail, marketing diensten, business to business marketing en marketing voor non-profit organisaties. Als onderdeel van de Marketing specialisatie, masterstudenten verkennen: • innovatieve praktijken in beide sectoren productie en service en hoe bedrijven kunnen concurrentievoordeel, marktaandeel te winnen en het verminderen van de kosten • e-commerce, e-business, en het optimaliseren van de technologische structuren als een strategisch marketing tool • marketing strategieën van internationale organisaties en benaderingen naar een nieuwe internationale marktkansen • klantgerichte marketing strategieën in opkomende economieën • de verbinding tussen marketing communicatie en strategie, en de criteria voor het gebruik van verschillende promotionele technieken en media in geïntegreerde marketing campagnes • overschrijden van nationale grenzen in de zakenwereld, en de operationele, juridische en logistieke problemen die vaak voorkomen verworven vaardigheden • conceptueel denken, kritische analyse, en de implementatie van de strategische actie • geavanceerde communicatie en inter-persoonlijke vaardigheden • diepgaand kritisch inzicht in relevante theorieën, concepten en modellen en de integratie van theorie en praktijk in verschillende contexten • geavanceerde onderzoek en onderzoeksvaardigheden, holistisch denken, integratie en synthese • werken in teamverband en motiverende vaardigheden • innerlijke verantwoordelijkheid en zelf-inspectie vaardigheden die nodig zijn voor effectief leiderschap. Course Programme Het Master of Science (MSc) programma is een 12-15 maanden cursus. Voltooiing van het masterprogramma vereist: voltijds, verplichte aanwezigheid stageplaatsen eindverhandeling Term die ik 5 kernvakken, gemeenschappelijk voor alle masterstudenten, ongeacht de specialisatie. Term II 6... [-]

Contact
Bezoekadres
ESE Rome Via della Cordonata 7
Rome, 00187 IT
Bezoekadres
ESE Milan Via Tortona, 27
Milan, 20144 IT
Bezoekadres
ESE Florence Borgo SS. Apostoli, 19
Florence, 50123 IT