ESCP Business School - Turin Campus

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ESCP Business School , opgericht in 1819, heeft generaties leiders en ondernemers voortgebracht. Met zijn zes stedelijke campussen in Berlijn, Londen, Madrid, Parijs, Turijn en Warschau, biedt ESCP met zijn echt Europese identiteit een unieke multiculturele onderwijsstijl op het gebied van zakendoen en een wereldwijde kijk op internationale managementvraagstukken. Elk jaar verwelkomt ESCP meer dan 6.000 studenten en 5.000 leidinggevenden uit meer dan 120 verschillende landen en biedt hen een uitgebreid aanbod van managementcursussen en gespecialiseerde programma's (Bachelor, Master, Executive MBA, PhD en Executive Education). ESCP Business School is opgenomen in slechts 1% van de business schools in de wereld die de accreditatie AACSB en EQUIS bezitten). www.escp.eu

ESCP Business School - Turijn

De campus van Turijn, opgericht in 2004, is een jonge campus die een snelle groei doormaakte. Met het enthousiasme van een start-up gelooft het resoluut in ondernemerschap en de sterke ontwikkeling van succesvolle initiatieven.

De campus bedient studenten - 300 van meer dan 30 verschillende landen - met Masters-programma's en het bedrijfsleven, met een compleet aanbod van executive education, toegepast onderzoek en ondernemerschapsdiensten.

De Turijnse Campus heeft sterke relaties met een aantal nationale en internationale bedrijven die bijdragen aan het bestuur ervan.

Het Italiaanse hoofdkantoor van ESCP werd vanaf het begin een belangrijke gelegenheid voor onze business school om verder te gaan naar bedrijven op het Italiaanse grondgebied, die op ESCP Turijn Campus een waardevolle partner vonden voor de opleiding van hun talenten.

Deze sterke banden met het bedrijfsleven zijn een van de belangrijkste kenmerken van de Italiaanse campus: meer dan de helft van de activiteiten ligt bij de bedrijfswereld.

128664_rsz_alexis-brown--xv7k95vofa-unsplash.jpg

Ervaar de hoofdstad van open innovatiecultuur

Turijn is een dynamische en aantrekkelijke stad die zichzelf weet te vernieuwen en naar de toekomst kijkt. Het is een fris, slim, modern en ruimdenkend knooppunt geworden van alles wat Europees is. De stad herbergt meer dan 100.000 studenten, waarvan vele internationaal, aangetrokken door een breed scala van hogeronderwijsopportuniteiten, scholen en universiteiten tot de meest prestigieuze in de wereld.

Zakencentrum

De regio is de bakermat van veel belangrijke Italiaanse bedrijven. Accenture, Avio, Caffarel, Comau, Ferrero, Intesa Sanpaolo, Lavazza, Martini

Italiaanse levensstijl

Turijn heeft tal van spannende plekken om te bezoeken en organiseert tal van evenementen en internationale film-, kunst- en muziekfestivals. De stad staat bekend om zijn paleizen, kunstgalerijen, restaurants, kerken, theaters, bibliotheken, pleinen, tuinen, musea en andere locaties. Turijn, vanwege de aanwezigheid van veel parken, is een van de groenste steden van Italië. Het heeft een rijke cultuur en geschiedenis en het organiseert tal van culturele evenementen.

117620_rsz_piazza-vittorio-438449_1280.jpg

Locaties

Turijn

Address
Corso Unione Sovietica, 218 bis
10134 Turijn, Piedmont, Italië