Domus Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De School

Domus Academy is een levend laboratorium. Een incubator van talenten en een springplank voor interdisciplinaire avonturen. Een plek waar stellaire carrière worden gelanceerd.

Bij Domus Academy, helpen wij studenten worden hoofdrolspelers in de uiterst competitieve wereld van mode en design. Het aanbieden van cursussen eenjarige master in een breed scala van ontwerp specialisaties, de school rond een "leren door het ontwerpen van" methodiek, waarin studenten lossen real-life ontwerp problemen met de hulp van wereldklasse faculteit leden die opinieleiders in hun velden. Studenten hebben ook de mogelijkheid om intern met een aantal van de meest opwindende merken in de mode, product design, auto-ontwerp, interaction design, luxe goederen, en nog veel meer. Rechtstreeks werken met bedrijven, zult u leren hoe u de meest eigentijdse design uitdagingen in het frisse en originele wijze aan te pakken.

Domus Academy is een school waar studenten de verbindingen die hun carrière te versnellen, krijgen inspiratie uit samenwerkingsprojecten en hun vaardigheden en talenten te ontwikkelen in een self-directed manier. Of studenten willen werken bij een traditionele baan of vonden hun eigen ontwerpstudio, Domus Academy bereidt hen om leiders binnen alle facetten van de mode en design industrie geworden.

Leren door ontwerpen

Wij geloven dat aan real-world projecten is de beste manier om te leren. Dat is de reden waarom 90 procent van onze curriculum is "leren door het ontwerpen." U zult werken aan praktische ontwerp opdrachten die de hedendaagse professionele ontwerp praktijken te repliceren in een omgeving ondersteunen van leren en experimenteren.

Faculteit excellentie

Bij Domus Academy, zult u side-by-side te werken met vooraanstaande internationale ontwerpers en opinieleiders die de polsslag van het ontwerp wereld te brengen in de klas en geven hun kennis van de nieuwste design trends en praktijken.

multidisciplinaire aanpak

Veel van de meest innovatieve design oplossingen ontstaan ​​door de samenwerking van verschillende design tools, competenties en perspectieven. Studenten in disciplines aandeel punten van de visie op het ontwerp en leren om deze ideeën te combineren in hun eigen verse uitdrukkingen.

Multiculturalisme

Momenteel zijn meer dan 50 nationaliteiten vertegenwoordigd in de Domus Academy campus. Wij geloven dat een multicultureel perspectief spoort een dynamische uitwisseling van ideeën en informeert uitstekend design: Een open geest ziet een verscheidenheid aan opties en kiest concepten met universele resonantie.

geschiedenis

oprichters

Alessandro Mendini, Andrea Branzi, Alessandro Guerriero, Valerio Castelli en Maria Grazia Mazzocchi zijn Domus Academy oprichters In de vroege jaren tachtig, Milaan naar voren als het epicentrum van Italiaans design. Maar niemand in de stad was het onderwijzen van design in een geformaliseerde manier. Top kunstcritici en ontwerpers erkende een buitengewone kans om deze leegte te vullen en mentor de volgende generatie ontwerpers. In 1982 richtten zij Domus Academy, Italië's eerste postdoctorale design school.

De oprichters voor ogen een school waar studenten en docenten van over de hele wereld zou ontmoeten en ideeën uit te wisselen. Een school die vertegenwoordigers van bedrijven in zou brengen om real-world projecten te leiden gericht op de belangrijkste aspecten van hedendaags design.

Tijdens de vroege jaren werden toonaangevende ontwerpers zoals Ettore Sottsass, Alessandro Mendini, Denis Santachiara, en Philippe Starck betrokken als docenten en workshopleiders. Domus Academy ontwikkelde al snel een sterke reputatie op het internationale toneel voor zijn "leren door het ontwerpen" methodologie en de humanistische benadering, die proces belangrijker dan de resultaten beschouwt en plaatst de mens als het centrale aspect van een project.

In 2009, Domus Academy verbonden Laureaat internationale universiteiten, een internationaal netwerk dat meer dan 80 geaccrediteerde campus-based en online universiteiten in 29 landen in Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Europa, Noord-Afrika, Azië en het Midden-Oosten omvat.

Vandaag, Domus Academy blijft top namen in de designwereld als mentoren en gastprofessoren betrekken. Studenten zijn vrij om hun persoonlijkheid te uiten in een context die zowel toewijding en fouten als eerste stappen naar een succesvol project bevordert. De school heeft trouw gebleven aan één van haar fundamentele basisprincipes: dat, in plaats van alleen het aanbieden van nieuwe oplossingen, moeten ontwerp ook nieuwe problemen te onthullen.

10 redenen om met ons mee

1 Verdien een wereldwijd erkend diploma

Het Academic Master's Degree, geaccrediteerd door het Italiaanse ministerie van Onderwijs, Universiteiten en Onderzoek (MIUR) - wanneer u overstapt van Domus Academy, zult u een diploma dat wordt erkend in Europa en over de hele wereld te ontvangen. U zult ook verdienen een tweede waardevolle kwalificatie: de Domus Academy Master Diploma.

2 Studeren aan een hoog aangeschreven academie

In hun 2012, 2013, en 2014 Masterclass gidsen, Frame Publishers genaamd Domus Academy behoort wereldwijd tot de top 30 graduate schools voor design, architectuur en mode. Ieder jaar sinds 2012, Domus magazine vermeld Domus Academy als een van de top 100 Europese scholen van architectuur en design. In 2006, 2008 en 2009, BusinessWeek genaamd Domus Academy in de top ontwerp scholen in de wereld.

3 Leer van experts uit de industrie

Onze faculteit heeft een aantal van de meest intrigerende leiders van internationale mode en design: de ontwerper en architect Patricia Urquiola, Gaia Trussardi (creatief directeur van Trussardi), Massimo Banzi (Arduino), Ennio Capasa (Costume National), industrieel ontwerper Ross Lovegrove, Jan Christoph Zoels (Experientia), Sara Maino (Vogue), Antonio Mancinelli (Marie Claire), en Martino Scabbia Guerrini (VF Corporation).

4 Gain hands-on ervaring met echte projecten

Volledig 90 procent van de Domus Academy curriculum wordt geleverd door intensieve hands-on projecten. Je zult werken om daadwerkelijke ontwerp problemen voor de Italiaanse en internationale bedrijven op te lossen - de beste manier om praktische ervaring in uw vakgebied te krijgen en te versnellen je carrière. Onze studenten hebben gewerkt aan projecten met een Maserati, Motorola, Swarovski, Versace, Bayer, P & G, Adidas, Fiat, Tommy Hilfiger, BMW Design, De Beers, Trussardi, en nog veel meer.

5 Maak kennis met de belangrijkste namen op het wereldtoneel

De studenten hebben een kans om te ontmoeten en te leren van de leden van de Domus Academy metafysische Club, bestaande uit 14 van de belangrijkste vernieuwers van de internationale design, kunst en architectuur scene. Als een high-level salon, de metafysische Club leidt de praktische activiteiten en de toekomstige richting van de school.

6 Intern met een toonaangevend design bedrijf

Een belangrijk kenmerk van de programma's van alle Domus Academy meester is je stage bij een ontwerpbureau of bedrijf, waar u een insider's uitzicht op de industrie kan krijgen en maken waardevolle verbindingen. Niet-EU-studenten komen ook in aanmerking voor deelname aan de stages; zij kunnen hun visum te verlengen om te werken in Italië tot een jaar na het voltooien van hun diploma.

7 Het ontwikkelen van een mondiaal perspectief op design

97 procent van onze studenten zijn internationaal, wat neerkomt op meer dan 47 verschillende nationaliteiten. Bij Domus Academy, zult u samen te werken en ideeën te delen met uw collega's van over de hele wereld. En je leert om het ontwerp te bekijken vanuit een mondiaal perspectief geïnformeerd door de multiculturele aanpak van uw vaartuig.

8 Volg in de voetsporen van succesvolle alumni

Gerenommeerde alumni van Domus Academy onder meer Vogue editor-at-large Anna della Russo, meubelontwerper Philippe Bestenheider, wereldberoemde interieur en product ontwerper Christophe Pillet, en vele andere afgestudeerden die gebruik hebben gemaakt van Domus Academy als een springplank naar een briljante carrière. Onze meer dan 3000 alumni werkzaam bij toonaangevende internationale design bedrijven zoals Nokia, Whirlpool, Frog Design, LG Electronics, Gucci, Microsoft, Unilever, Samsung, Giorgio Armani, Max Mara, Ford Motor Company, en IDEO - een paar te noemen.

9 Werken in onze state-of-the-art faciliteiten

Ons ontwerp laboratoria bieden de tools die je nodig hebt om grote werk te maken: uitrusting voor computer graphics, video-editing, 2D en 3D-modellering, sound design, grafiek, schilderkunst, licht ontwerp, tailoring en modelbouw.

10 Study in Milaan, de hoofdstad van design

Wat zou meer stimulerend om je creativiteit en je carrière dan studeren in Milaan, de hoofdstad van design? Straten van Milaan pulseren met de energie van de mode en innovatie. Je wordt ondergedompeld in de industrie, met de kans om deel te nemen aan internationale prijsvragen en evenementen. Domus Academy is een academische, culturele en professionele centrum waar Milaan aan de wereld.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Master programma's » Bekijk Graduate Pathways »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master in Business Design

Campus Voltijd 12 maanden September 2019 Italië Milaan

De Master in Business Design programma creëert nieuwe verbindingen tussen de werelden van business en design. Je zult werken aan projecten die betrekking hebben op het bedrijf van het ontwerp-en het ontwerp van het bedrijfsleven. [+]

'Learning by Designing' is hoe Domus Academy je carrière een boost zal geven. Het is niet alleen een plek waar de ontwerpers van morgen wonderen en verrassingen kunnen produceren, het is ook een plek waar studenten nieuwe realiteiten kunnen ontdekken en professionele trajecten kunnen uitvinden die zijn afgestemd op de eisen van de markt van morgen.

WAAROM Domus Academy Ervaar Milaan, wereldhoofdstad van mode en design. Ontwerp je Master in een hoogst gerangschikte Academie met een wereldwijd erkend diploma. Verbeter uw kennis en knowhow dankzij echte projecten. Bouw je eigen multiculturele en wereldwijde netwerk. Boost je carrière met onze unieke professionele ervaring.

Carrièremogelijkheden ... [-]

Master in de stedenbouwkundige visie en het architectonisch ontwerp

Campus Voltijd 12 maanden September 2019 Italië Milaan

In de master in Urban Vision & Architectural Design programma leert u strategieën voor het transformeren van een stad, van particuliere ontwikkelingen openbare ruimte. U zult ogen toekomstige stedenbouwkundige en architectonische scenario's, volgens de complexe dynamiek en veranderende eisen. [+]

Master in URBAN VISION AND ARCHITECTURAL DESIGN - Steden opnieuw bekijken

'Learning by Designing' is hoe Domus Academy je carrière een boost zal geven. Het is niet alleen een plek waar de ontwerpers van morgen wonderen en verrassingen kunnen produceren, het is ook een plek waar studenten nieuwe realiteiten kunnen ontdekken en professionele trajecten kunnen uitvinden die zijn afgestemd op de eisen van de markt van morgen.

WAAROM Domus Academy Ervaar Milaan, wereldhoofdstad van mode en design. Ontwerp je Master in een hoogst gerangschikte Academie met een wereldwijd erkend diploma. Verbeter uw kennis en knowhow dankzij echte projecten. Bouw je eigen multiculturele en wereldwijde netwerk. Boost je carrière met onze unieke professionele ervaring. ... [-]

Master in Fashion Design

Campus Voltijd 12 maanden September 2019 Italië Milaan

De Master in Fashion Design programma brengt studenten in direct contact met de mode-ontwerp-industrie in Italië en in het buitenland. U vindt de zeldzame en opwindende kans om uw eigen originele, meeslepende mode-collectie te ontwikkelen onder begeleiding van professionals uit de industrie te hebben. [+]

Master in Fashion Design - Dromen ontwerpen

'Learning by Designing' is hoe Domus Academy je carrière een boost zal geven. Het is niet alleen een plek waar de ontwerpers van morgen wonderen en verrassingen kunnen produceren, het is ook een plek waar studenten nieuwe realiteiten kunnen ontdekken en professionele trajecten kunnen uitvinden die zijn afgestemd op de eisen van de markt van morgen.

WAAROM Domus Academy Ervaar Milaan, wereldhoofdstad van mode en design. Ontwerp je Master in een hoogst gerangschikte Academie met een wereldwijd erkend diploma. Verbeter uw kennis en knowhow dankzij echte projecten. Bouw je eigen multiculturele en wereldwijde netwerk. Boost je carrière met onze unieke professionele ervaring. ... [-]

Master in Fashion Management

Campus Voltijd 12 maanden September 2019 Italië Milaan

De Master in Fashion Management is een multidisciplinair programma voor dynamische mensen die willen zowel hun creatieve en managementvaardigheden binnen de wereld van de mode te verbeteren. Door een combinatie van theorie en hands-on praktijk, het programma maakt studenten tot professionals die begrijpen de taal en de regels van de mode-systeem, en die expertise in brand management en communicatie hebben. [+]

Master in Fashion Management - De toekomst zien

'Learning by Designing' is hoe Domus Academy je carrière een boost zal geven. Het is niet alleen een plek waar de ontwerpers van morgen wonderen en verrassingen kunnen produceren, het is ook een plek waar studenten nieuwe realiteiten kunnen ontdekken en professionele trajecten kunnen uitvinden die zijn afgestemd op de eisen van de markt van morgen.

WAAROM Domus Academy Ervaar Milaan, wereldhoofdstad van mode en design. Ontwerp je Master in een hoogst gerangschikte Academie met een wereldwijd erkend diploma. Verbeter uw kennis en knowhow dankzij echte projecten. Bouw je eigen multiculturele en wereldwijde netwerk. Boost je carrière met onze unieke professionele ervaring. ... [-]

Master in Information Design

Campus Voltijd 12 maanden September 2019 Italië Milaan

De Master in Information Design heeft een multidisciplinaire aanpak die bij elkaar brengt visueel ontwerp, data-analyse en creatieve codering. Studenten zullen een skillset en een mentaliteit aan verschillende culturele, sociale en economische context te begrijpen, vertalen van complexe informatie in boeiende visuele vormen en verhalen die leesbaar zijn door verschillende doelgroepen, uitgebreide communicatie strategieën te ontwikkelen. [+]

Master in INFORMATION DESIGN - Toegankelijke complexe informatie voeden

'Learning by Designing' is hoe Domus Academy je carrière een boost zal geven. Het is niet alleen een plek waar de ontwerpers van morgen wonderen en verrassingen kunnen produceren, het is ook een plek waar studenten nieuwe realiteiten kunnen ontdekken en professionele trajecten kunnen uitvinden die zijn afgestemd op de eisen van de markt van morgen.

WAAROM Domus Academy Ervaar Milaan, wereldhoofdstad van mode en design Ontwerp je Master in een hoogst gerangschikte Academie met een wereldwijd erkend diploma Verbeter uw kennis en knowhow dankzij echte projecten Bouw je eigen multiculturele en wereldwijde netwerk Boost je carrière met onze unieke professionele ervaring Carrièremogelijkheden ... [-]

Master Interaction Design

Campus Voltijd 12 maanden September 2019 Italië Milaan

In de Master in Interaction Design programma, zult u de theoretische kennis en professionele vaardigheden die je nodig hebt om problemen en oplossingen in de interactie en gebruiksvriendelijke ontwerp definiëren krijgen. Je analyseert en experimenteren met software en hardware technologie om het vertrouwen met het palet van instrumenten en platforms die de basis voor het ontwerpen van interactieve oplossingen vormen te ontwikkelen. [+]

Master in Interaction Design - Aanraken van innovatie

'Learning by Designing' is hoe Domus Academy je carrière een boost zal geven. Het is niet alleen een plek waar de ontwerpers van morgen wonderen en verrassingen kunnen produceren, het is ook een plek waar studenten nieuwe realiteiten kunnen ontdekken en professionele trajecten kunnen uitvinden die zijn afgestemd op de eisen van de markt van morgen.

WAAROM Domus Academy Ervaar Milaan, wereldhoofdstad van mode en design. Ontwerp je Master in een hoogst gerangschikte Academie met een wereldwijd erkend diploma. Verbeter uw kennis en knowhow dankzij echte projecten. Bouw je eigen multiculturele en wereldwijde netwerk. Boost je carrière met onze unieke professionele ervaring. ... [-]

Master in Visual Brand Design

Campus Voltijd 12 maanden September 2019 Italië Milaan

In de Master in Visual Brand Design, zal u de vaardigheden krijgen om van een bedrijf kernactiva identificeren. Een diep begrip van het product en de beste manier om haar waarden te communiceren, zowel in de fysieke en sociale media werelden cultiveren. Om het allemaal samen te brengen in een consistent merk visie, spraak en milieu. [+]

Master in Visual Brand Design - Merkmerken opnieuw ontwerpen

'Learning by Designing' is hoe Domus Academy je carrière een boost zal geven. Het is niet alleen een plek waar de ontwerpers van morgen wonderen en verrassingen kunnen produceren, het is ook een plek waar studenten nieuwe realiteiten kunnen ontdekken en professionele trajecten kunnen uitvinden die zijn afgestemd op de eisen van de markt van morgen.

WAAROM Domus Academy Ervaar Milaan, wereldhoofdstad van mode en design. Ontwerp je Master in een hoogst gerangschikte Academie met een wereldwijd erkend diploma. Verbeter uw kennis en knowhow dankzij echte projecten. Bouw je eigen multiculturele en wereldwijde netwerk. Boost je carrière met onze unieke professionele ervaring. ... [-]

Meester in het interieur en wonen ontwerp

Campus Voltijd 12 maanden September 2019 Italië Milaan

De Master in Interior & Living Ontwerp stimuleert studenten om een ​​breed scala van ontwerp praktijken te overwegen als ze leren om de ruimte van het interieur vorm te geven. U zal worden geïnspireerd om disciplinaire grenzen te overwinnen, keuzes maken die zowel meer geavanceerde en meer durf zijn, en te cultiveren een houding van continu onderzoek naar het materiële en immateriële aspecten van de ruimte. U vindt de theorie, best practices en methodieken je hoeft niet alleen om problemen creatief, maar op te lossen problemen en te definiëren leren. Als u samen met uw internationale collega's op bedrijf projecten die opnieuw het interieur domein, komt u om uw eigen werk in het kader van het veld te definiëren. [+]

Meester in interieur- en woondesign - Ruimtes ontwerpen voor het leven

'Learning by Designing' is hoe Domus Academy je carrière een boost zal geven. Het is niet alleen een plek waar de ontwerpers van morgen wonderen en verrassingen kunnen produceren, het is ook een plek waar studenten nieuwe realiteiten kunnen ontdekken en professionele trajecten kunnen uitvinden die zijn afgestemd op de eisen van de markt van morgen.

WAAROM Domus Academy Ervaar Milaan, wereldhoofdstad van mode en design. Ontwerp je Master in een hoogst gerangschikte Academie met een wereldwijd erkend diploma. Verbeter uw kennis en knowhow dankzij echte projecten. Bouw je eigen multiculturele en wereldwijde netwerk. Boost je carrière met onze unieke professionele ervaring. ... [-]

Meester in luxe brand management

Campus Voltijd 12 maanden September 2019 Italië Milaan

Als je je voorstellen dat je het werken in de wereld van luxe-van fijne, onderscheidende producten en ervaringen-de Master in Luxury Brand Management kan uw programma. Het is een programma dat deelnemers in geïnspireerd managers en marketeers blijkt binnen de sterk concurrerende gebied van luxe mode, sieraden, cosmetica, gastvrijheid, gastronomie, schoonheid, of art. [+]

Master in Luxury Brand Management - Luxe is een gemoedstoestand

'Learning by Designing' is hoe Domus Academy je carrière een boost zal geven. Het is niet alleen een plek waar de ontwerpers van morgen wonderen en verrassingen kunnen produceren, het is ook een plek waar studenten nieuwe realiteiten kunnen ontdekken en professionele trajecten kunnen uitvinden die zijn afgestemd op de eisen van de markt van morgen.

WAAROM Domus Academy Ervaar Milaan, wereldhoofdstad van mode en design. Ontwerp je Master in een hoogst gerangschikte Academie met een wereldwijd erkend diploma. Verbeter uw kennis en knowhow dankzij echte projecten. Bouw je eigen multiculturele en wereldwijde netwerk. Boost je carrière met onze unieke professionele ervaring. ... [-]

Meester in mode-styling en visuele merchandising

Campus Voltijd 12 maanden September 2019 Italië Milaan

De Master in Fashion Styling & Visual Merchandising programma onderzoekt de rol van de mode stylist-degene die de kleding kiest voor mode editorials, advertenties, muziekvideo's, enz-naast de rol van de visual merchandiser, iemand die drie-dimensionale mode displays creëert om klanten te voorzien van vers in de winkel ervaringen. Het programma stelt voor het samenvoegen van deze twee rollen om een ​​nieuw beroepsprofiel te maken: die van de 'visuele modemerk communicator, "die de visuele communicatie van een modemerk regisseert. [+]

Master in Fashion Styling & Visual Merchandising - Curating-stijl

'Learning by Designing' is hoe Domus Academy je carrière een boost zal geven. Het is niet alleen een plek waar de ontwerpers van morgen wonderen en verrassingen kunnen produceren, het is ook een plek waar studenten nieuwe realiteiten kunnen ontdekken en professionele trajecten kunnen uitvinden die zijn afgestemd op de eisen van de markt van morgen.

WAAROM Domus Academy Ervaar Milaan, wereldhoofdstad van mode en design. Ontwerp je Master in een hoogst gerangschikte Academie met een wereldwijd erkend diploma. Verbeter uw kennis en knowhow dankzij echte projecten. Bouw je eigen multiculturele en wereldwijde netwerk. Boost je carrière met onze unieke professionele ervaring. ... [-]

Meester in productontwerp

Campus Voltijd 12 maanden September 2019 Italië Milaan

De Master in Product Ontwerp programma combineert de studie van de theorie met het proces van directe ervaring. Naast het aanscherpen van de "probleemoplossende" vaardigheden die elke ontwerper nodig heeft, ontwikkel je ook een "probleembepalende" benadering: het vermogen om de ware parameters van elke ontwerpuitdaging te bepalen. Als je leert om je intuïtie te volgen en het promoten van uw esthetische visie binnen die parameters, zul je meer bewust te maken van de redenen achter uw eigen ontwerp keuzes te cultiveren, en die van anderen. [+]

Master in PRODUCTONTWERP - Dingen maken met ideeën

'Learning by Designing' is hoe Domus Academy je carrière een boost zal geven. Het is niet alleen een plek waar de ontwerpers van morgen wonderen en verrassingen kunnen produceren, het is ook een plek waar studenten nieuwe realiteiten kunnen ontdekken en professionele trajecten kunnen uitvinden die zijn afgestemd op de eisen van de markt van morgen.

WAAROM Domus Academy Ervaar Milaan, wereldhoofdstad van mode en design. Ontwerp je Master in een hoogst gerangschikte Academie met een wereldwijd erkend diploma. Verbeter uw kennis en knowhow dankzij echte projecten. Bouw je eigen multiculturele en wereldwijde netwerk. Boost je carrière met onze unieke professionele ervaring. ... [-]

Ontwerp van meester in dienst

Campus Voltijd 12 maanden September 2019 Italië Milaan

De Master in Service Design programma is bedoeld om het vertellen van verhalen en prototyping vaardigheden, het probleem op te lossen en zakelijke design aanpak te bevorderen om studenten te helpen ontwikkelen van innovatieve dienst ideeën. Door gebruiker observatie, zullen de studenten op te sporen onvervulde behoeften van de gebruiker en het ontwikkelen van aantrekkelijke scenario's, fysieke en virtuele systemen van de service-ervaring, het werken in nauw contact met professionals, bedrijven en publieke organisaties. [+]

Master in SERVICE DESIGN - Dingen met ideeën maken

'Learning by Designing' is hoe Domus Academy je carrière een boost zal geven. Het is niet alleen een plek waar de ontwerpers van morgen wonderen en verrassingen kunnen produceren, het is ook een plek waar studenten nieuwe realiteiten kunnen ontdekken en professionele trajecten kunnen uitvinden die zijn afgestemd op de eisen van de markt van morgen.

WAAROM Domus Academy Ervaar Milaan, wereldhoofdstad van mode en design Ontwerp je Master in een hoogst gerangschikte Academie met een wereldwijd erkend diploma Verbeter uw kennis en knowhow dankzij echte projecten Bouw je eigen multiculturele en wereldwijde netwerk Boost je carrière met onze unieke professionele ervaring ... [-]

Videos

Introduction to Domus Academy

Contact
Bezoekadres
Domus Academy
Via C. Darwin 20

Milan, Lombardije, 20143 IT