Domus Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De School

Domus Academy is een levend laboratorium. Een incubator van talenten en een springplank voor interdisciplinaire avonturen. Een plek waar stellaire carrière worden gelanceerd.

Bij Domus Academy, helpen wij studenten worden hoofdrolspelers in de uiterst competitieve wereld van mode en design. Het aanbieden van cursussen eenjarige master in een breed scala van ontwerp specialisaties, de school rond een "leren door het ontwerpen van" methodiek, waarin studenten lossen real-life ontwerp problemen met de hulp van wereldklasse faculteit leden die opinieleiders in hun velden. Studenten hebben ook de mogelijkheid om intern met een aantal van de meest opwindende merken in de mode, product design, auto-ontwerp, interaction design, luxe goederen, en nog veel meer. Rechtstreeks werken met bedrijven, zult u leren hoe u de meest eigentijdse design uitdagingen in het frisse en originele wijze aan te pakken.

Domus Academy is een school waar studenten de verbindingen die hun carrière te versnellen, krijgen inspiratie uit samenwerkingsprojecten en hun vaardigheden en talenten te ontwikkelen in een self-directed manier. Of studenten willen werken bij een traditionele baan of vonden hun eigen ontwerpstudio, Domus Academy bereidt hen om leiders binnen alle facetten van de mode en design industrie geworden.

Leren door ontwerpen

Wij geloven dat aan real-world projecten is de beste manier om te leren. Dat is de reden waarom 90 procent van onze curriculum is "leren door het ontwerpen." U zult werken aan praktische ontwerp opdrachten die de hedendaagse professionele ontwerp praktijken te repliceren in een omgeving ondersteunen van leren en experimenteren.

Faculteit excellentie

Bij Domus Academy, zult u side-by-side te werken met vooraanstaande internationale ontwerpers en opinieleiders die de polsslag van het ontwerp wereld te brengen in de klas en geven hun kennis van de nieuwste design trends en praktijken.

multidisciplinaire aanpak

Veel van de meest innovatieve design oplossingen ontstaan ​​door de samenwerking van verschillende design tools, competenties en perspectieven. Studenten in disciplines aandeel punten van de visie op het ontwerp en leren om deze ideeën te combineren in hun eigen verse uitdrukkingen.

Multiculturalisme

Momenteel zijn meer dan 50 nationaliteiten vertegenwoordigd in de Domus Academy campus. Wij geloven dat een multicultureel perspectief spoort een dynamische uitwisseling van ideeën en informeert uitstekend design: Een open geest ziet een verscheidenheid aan opties en kiest concepten met universele resonantie.

geschiedenis

oprichters

Alessandro Mendini, Andrea Branzi, Alessandro Guerriero, Valerio Castelli en Maria Grazia Mazzocchi zijn Domus Academy oprichters In de vroege jaren tachtig, Milaan naar voren als het epicentrum van Italiaans design. Maar niemand in de stad was het onderwijzen van design in een geformaliseerde manier. Top kunstcritici en ontwerpers erkende een buitengewone kans om deze leegte te vullen en mentor de volgende generatie ontwerpers. In 1982 richtten zij Domus Academy, Italië's eerste postdoctorale design school.

De oprichters voor ogen een school waar studenten en docenten van over de hele wereld zou ontmoeten en ideeën uit te wisselen. Een school die vertegenwoordigers van bedrijven in zou brengen om real-world projecten te leiden gericht op de belangrijkste aspecten van hedendaags design.

Tijdens de vroege jaren werden toonaangevende ontwerpers zoals Ettore Sottsass, Alessandro Mendini, Denis Santachiara, en Philippe Starck betrokken als docenten en workshopleiders. Domus Academy ontwikkelde al snel een sterke reputatie op het internationale toneel voor zijn "leren door het ontwerpen" methodologie en de humanistische benadering, die proces belangrijker dan de resultaten beschouwt en plaatst de mens als het centrale aspect van een project.

In 2009, Domus Academy verbonden Laureaat internationale universiteiten, een internationaal netwerk dat meer dan 80 geaccrediteerde campus-based en online universiteiten in 29 landen in Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Europa, Noord-Afrika, Azië en het Midden-Oosten omvat.

Vandaag, Domus Academy blijft top namen in de designwereld als mentoren en gastprofessoren betrekken. Studenten zijn vrij om hun persoonlijkheid te uiten in een context die zowel toewijding en fouten als eerste stappen naar een succesvol project bevordert. De school heeft trouw gebleven aan één van haar fundamentele basisprincipes: dat, in plaats van alleen het aanbieden van nieuwe oplossingen, moeten ontwerp ook nieuwe problemen te onthullen.

10 redenen om met ons mee

1 Verdien een wereldwijd erkend diploma

Het Academic Master's Degree, geaccrediteerd door het Italiaanse ministerie van Onderwijs, Universiteiten en Onderzoek (MIUR) - wanneer u overstapt van Domus Academy, zult u een diploma dat wordt erkend in Europa en over de hele wereld te ontvangen. U zult ook verdienen een tweede waardevolle kwalificatie: de Domus Academy Master Diploma.

2 Studeren aan een hoog aangeschreven academie

In hun 2012, 2013, en 2014 Masterclass gidsen, Frame Publishers genaamd Domus Academy behoort wereldwijd tot de top 30 graduate schools voor design, architectuur en mode. Ieder jaar sinds 2012, Domus magazine vermeld Domus Academy als een van de top 100 Europese scholen van architectuur en design. In 2006, 2008 en 2009, BusinessWeek genaamd Domus Academy in de top ontwerp scholen in de wereld.

3 Leer van experts uit de industrie

Onze faculteit heeft een aantal van de meest intrigerende leiders van internationale mode en design: de ontwerper en architect Patricia Urquiola, Gaia Trussardi (creatief directeur van Trussardi), Massimo Banzi (Arduino), Ennio Capasa (Costume National), industrieel ontwerper Ross Lovegrove, Jan Christoph Zoels (Experientia), Sara Maino (Vogue), Antonio Mancinelli (Marie Claire), en Martino Scabbia Guerrini (VF Corporation).

4 Gain hands-on ervaring met echte projecten

Volledig 90 procent van de Domus Academy curriculum wordt geleverd door intensieve hands-on projecten. Je zult werken om daadwerkelijke ontwerp problemen voor de Italiaanse en internationale bedrijven op te lossen - de beste manier om praktische ervaring in uw vakgebied te krijgen en te versnellen je carrière. Onze studenten hebben gewerkt aan projecten met een Maserati, Motorola, Swarovski, Versace, Bayer, P & G, Adidas, Fiat, Tommy Hilfiger, BMW Design, De Beers, Trussardi, en nog veel meer.

5 Maak kennis met de belangrijkste namen op het wereldtoneel

De studenten hebben een kans om te ontmoeten en te leren van de leden van de Domus Academy metafysische Club, bestaande uit 14 van de belangrijkste vernieuwers van de internationale design, kunst en architectuur scene. Als een high-level salon, de metafysische Club leidt de praktische activiteiten en de toekomstige richting van de school.

6 Intern met een toonaangevend design bedrijf

Een belangrijk kenmerk van de programma's van alle Domus Academy meester is je stage bij een ontwerpbureau of bedrijf, waar u een insider's uitzicht op de industrie kan krijgen en maken waardevolle verbindingen. Niet-EU-studenten komen ook in aanmerking voor deelname aan de stages; zij kunnen hun visum te verlengen om te werken in Italië tot een jaar na het voltooien van hun diploma.

7 Het ontwikkelen van een mondiaal perspectief op design

97 procent van onze studenten zijn internationaal, wat neerkomt op meer dan 47 verschillende nationaliteiten. Bij Domus Academy, zult u samen te werken en ideeën te delen met uw collega's van over de hele wereld. En je leert om het ontwerp te bekijken vanuit een mondiaal perspectief geïnformeerd door de multiculturele aanpak van uw vaartuig.

8 Volg in de voetsporen van succesvolle alumni

Gerenommeerde alumni van Domus Academy onder meer Vogue editor-at-large Anna della Russo, meubelontwerper Philippe Bestenheider, wereldberoemde interieur en product ontwerper Christophe Pillet, en vele andere afgestudeerden die gebruik hebben gemaakt van Domus Academy als een springplank naar een briljante carrière. Onze meer dan 3000 alumni werkzaam bij toonaangevende internationale design bedrijven zoals Nokia, Whirlpool, Frog Design, LG Electronics, Gucci, Microsoft, Unilever, Samsung, Giorgio Armani, Max Mara, Ford Motor Company, en IDEO - een paar te noemen.

9 Werken in onze state-of-the-art faciliteiten

Ons ontwerp laboratoria bieden de tools die je nodig hebt om grote werk te maken: uitrusting voor computer graphics, video-editing, 2D en 3D-modellering, sound design, grafiek, schilderkunst, licht ontwerp, tailoring en modelbouw.

10 Study in Milaan, de hoofdstad van design

Wat zou meer stimulerend om je creativiteit en je carrière dan studeren in Milaan, de hoofdstad van design? Straten van Milaan pulseren met de energie van de mode en innovatie. Je wordt ondergedompeld in de industrie, met de kans om deel te nemen aan internationale prijsvragen en evenementen. Domus Academy is een academische, culturele en professionele centrum waar Milaan aan de wereld.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Master programma's » Bekijk Cursus »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master's Degree In De Mode Beheer

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Italië Milaan

De Master in Fashion Management biedt de mogelijkheid om de meest dynamische en expressieve figuren om mee te doen. Het zet ze in een positie om hun aangeboren ondernemende houding te uiten, dat die afkomstig is van de bron van creativiteit. Naast de mogelijkheid om grote veranderingen en onverwachte gebeurtenissen van de Fashion systeem te beheren, dit is de solide basis van de opleiding waarvan het uiteindelijke doel is de vakbekwaamheid. [+]

ANALYSE. Strategise. Envision. De Master in Fashion Management Het geeft de mogelijkheid om de meest dynamische en expressieve figuren om mee te doen. Het zet ze in een positie om hun aangeboren ondernemende houding te uiten, dat die afkomstig is van de bron van creativiteit. Naast de mogelijkheid om grote veranderingen en onverwachte gebeurtenissen van de Fashion systeem te beheren, dit is de solide basis van de opleiding waarvan het uiteindelijke doel is de vakbekwaamheid. De Master in Fashion Management is het epicentrum van waaruit de nieuwe generatie managers heeft de mogelijkheid om zich te verspreiden, bekend geworden, tonen door middel van een nieuwe en unieke methode, effectief in het gezicht van de eisen van de markt. Wie is De cursus is gericht op degenen die afkomstig zijn uit business schools, geesteswetenschappen of ontwerp, die geïnteresseerd zijn in de modewereld zijn en willen organisatorische en bestuurlijke vaardigheden te verwerven om een ​​carrière te beginnen in de mode-industrie. professionele Mogelijkheden Het doel van de Master is om professionals in staat om gevoelens door middel van creatieve management vaardigheden te brengen trainen. Studenten die de cursus kunnen streven naar posities van Product Manager, Merchandising Manager, Brand Manager, Retail Manager, Community Manager (Social Media), Communication Manager, Fashion Koper. programma De Master in Fashion Management gericht op managers in staat om te begrijpen en interpreteren van de regels van de mode-systeem te trainen. De cursus zorgt voor verschillende beroepsgroepen geldig en in het bijzonder relevant voor veel gebieden van de industrie, van product management... [-]

Master In Business Ontwerp

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Italië Milaan

De Master in Business Design programma creëert nieuwe verbindingen tussen de werelden van business en design. Je zult werken aan projecten die betrekking hebben op het bedrijf van het ontwerp-en het ontwerp van het bedrijfsleven. [+]

Innoveren. Overzien. Strategize. De Master in Business Design programma creëert nieuwe verbindingen tussen de werelden van business en design. Je zult werken aan projecten die betrekking hebben op het bedrijf van het ontwerp-en het ontwerp van het bedrijfsleven. Verhelderend en interdisciplinair, het programma richt zich op hoe het ontwerp methodologie, gevoeligheid, en de cultuur van toepassing zijn op elk bedrijf. Je zult design-driven bedrijfsleiding te bestuderen als je leert om plannen voor business development, branding, marketing en communicatie-voor productlijnen, startups en gevestigde bedrijven op te stellen. Audiëntie Het programma is bedoeld voor kandidaten die hebben een eerste-niveau graad in economie, menswetenschappen, ontwerp, of aanverwante onderwerpen, en die geïnteresseerd zijn in het verwerven van organisatorische en managementvaardigheden via een multidisciplinaire aanpak. Resultaat Tijdens deze opleiding zullen de studenten: Apply-ontwerp gebaseerde methoden in niet-design velden. Presenteren een creatief project op een ondernemende manier door aan te tonen zijn validiteit en betrouwbaarheid, door middel van tests, bewijsstukken, en de toepassing scenario's. Demonstreer autonomie en originaliteit in het oplossen van problemen. Programma De Master in Business Design programma-workshop basis, ondersteund door seminars, lezingen, tutorials, en veldwerk. Professionals uit de industrie, de cursus leider, en projectleiders begeleiden studenten via individuele coaching en projectmanagement mentorschap. Het programma bestaat uit vier modules, waarvan elk twee weken cursus en zes weken workshop. De modules worden gevolgd door een twee maanden durende stage periode en een finale portfolio presentatie. De modulaire opbouw is aanpasbaar, waardoor de flexibiliteit en de verscheidenheid aan behoeften en doelstellingen van elke student beter te... [-]

Master In De Stedenbouwkundige Visie En Het Architectonisch Ontwerp

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Italië Milaan

In de master in Urban Vision & Architectural Design programma leert u strategieën voor het transformeren van een stad, van particuliere ontwikkelingen openbare ruimte. U zult ogen toekomstige stedenbouwkundige en architectonische scenario's, volgens de complexe dynamiek en veranderende eisen. [+]

Envision. Aan te passen. Change. Steden zijn experimentele laboratoria waar mensen formuleren en verfijnen van de reacties op onze basisbehoeften: voor onderdak, relaties, beweging, handel. In de Master in Urban Vision & Architectural Design programma, zult u strategieën leren voor het transformeren van een stad, van particuliere ontwikkelingen van de openbare ruimte. U zult ogen toekomstige stedenbouwkundige en architectonische scenario's, volgens de complexe dynamiek en veranderende eisen. Audiëntie Het programma is bedoeld voor kandidaten met een eerste-niveau graad in stedelijke planning en / of architectuur, evenals degenen die een eerste niveau graad in economie, menswetenschappen, sociale wetenschappen, communicatie, of andere verwante disciplines. Resultaat Tijdens deze opleiding zullen de studenten: Leer hoe u de juiste methodologieën onderzoek en ontwerp van toepassing op stedelijke en architectonische vormgeving projecten Design projecten van start tot finish, met behulp van een systematische opeenvolging van stappen die betrekking hebben op vorm, structuur, technologie en esthetiek. Bedenken, voorstellen, en het realiseren van een onderzoek en ontwerp presentatie op een professioneel niveau, het selecteren van de beste communicatiestrategie en talen voor een multicultureel publiek. Programma In de master in Urban Vision & Architectural Design programma, leert u op de verbouwing van de stedelijke ruimten voor ogen. Je krijgt de kans om innovatieve oplossingen voor te stellen om problemen op het gebied van de hedendaagse architectuur, landschapsarchitectuur en stedenbouw hebben. En kom je bij de veranderende rol van architecten en stedenbouwkundigen in verschillende contexten te begrijpen. Het programma is gebaseerd-workshop, gesteund door seminars, lezingen, tutorials, en veldwerk. Professionals uit... [-]

Master In Fashion Design

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Italië Milaan

De Master in Fashion Design programma brengt studenten in direct contact met de mode-ontwerp-industrie in Italië en in het buitenland. U vindt de zeldzame en opwindende kans om uw eigen originele, meeslepende mode-collectie te ontwikkelen onder begeleiding van professionals uit de industrie te hebben. [+]

Dromen. Uitdrukken. Maken. De Master in Fashion Design programma brengt studenten in direct contact met de mode-ontwerp-industrie in Italië en in het buitenland. U vindt de zeldzame en opwindende kans om uw eigen originele, meeslepende mode-collectie te ontwikkelen onder begeleiding van professionals uit de industrie te hebben. Zowel theoretische studies en ervaringen project, zal u een individuele manier van uitdrukken ontwikkelen, verkennen van de culturele factoren die modetrends beïnvloeden, leren de ins en outs van de productie, en innovatieve oplossingen te creëren. Naast honen het "probleem oplossen" vaardigheden die elke mode-ontwerper nodig heeft, zal u ook de ontwikkeling van een "probleem te definiëren" benadering: het vermogen om de ware parameters van elke uitdaging te bepalen. Als je leert om je intuïtie te volgen en het promoten van uw esthetische visie binnen die parameters, zul je meer bewust te maken van de redenen achter uw eigen fashion design keuzes te cultiveren, en die van anderen. Audiëntie Het programma is bedoeld voor kandidaten met een eerste-niveau graad in fashion design, accessoires ontwerp, of andere verwante disciplines, die wensen om hun professionele vaardigheden te ontwikkelen en verbindingen binnen de mode-industrie te maken. Resultaat Tijdens deze opleiding zullen de studenten: Vul een self-driven onderzoeksproject over fashion design, met behulp van professioneel niveau methoden en communicatietechnieken Ontwikkelen van innovatieve ontwerpen voor kleding en een modecollectie, gebaseerd op hun kennis van technieken en materialen Programma Het programma is gebaseerd-workshop, gesteund door seminars, lezingen, tutorials, en veldwerk. Professionals uit de industrie, de cursus leider, en projectleiders begeleiden... [-]

Master in Fashion Styling & Visual Merchandising

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Italië Milaan

[+]

Bij het overwegen van kandidaten voor toelating, de toelatingscommissie Manager kijkt naar de aanvrager volledige profiel, met inbegrip van hun studieresultaten, werkervaring (indien aanwezig), buitenschoolse activiteiten, testscores, en aanbevelingen. Bereid Ondersteunende documenten Artistieke en / of professionele portfolio van projecten Kopie van het paspoort Ontvangst voor de betaling van de € 100 kosten van de aanvraag Dien uw aanvraag [-]

Master In Information Design

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Italië Milaan

De Master in Information Design heeft een multidisciplinaire aanpak die bij elkaar brengt visueel ontwerp, data-analyse en creatieve codering. Studenten zullen een skillset en een mentaliteit aan verschillende culturele, sociale en economische context te begrijpen, vertalen van complexe informatie in boeiende visuele vormen en verhalen die leesbaar zijn door verschillende doelgroepen, uitgebreide communicatie strategieën te ontwikkelen. [+]

Master in INFORMATION DESIGN - Toegankelijke complexe informatie voeden

'Learning by Designing' is hoe Domus Academy je carrière een boost zal geven. Het is niet alleen een plek waar de ontwerpers van morgen wonderen en verrassingen kunnen produceren, het is ook een plek waar studenten nieuwe realiteiten kunnen ontdekken en professionele trajecten kunnen uitvinden die zijn afgestemd op de eisen van de markt van morgen.

WAAROM Domus Academy Ervaar Milaan, wereldhoofdstad van mode en design Ontwerp je Master in een hoogst gerangschikte Academie met een wereldwijd erkend diploma Verbeter uw kennis en knowhow dankzij echte projecten Bouw je eigen multiculturele en wereldwijde netwerk Boost je carrière met onze unieke professionele ervaring Carrièremogelijkheden ... [-]

Master Interaction Design

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Italië Milaan

In de Master in Interaction Design programma, zult u de theoretische kennis en professionele vaardigheden die je nodig hebt om problemen en oplossingen in de interactie en gebruiksvriendelijke ontwerp definiëren krijgen. Je analyseert en experimenteren met software en hardware technologie om het vertrouwen met het palet van instrumenten en platforms die de basis voor het ontwerpen van interactieve oplossingen vormen te ontwikkelen. [+]

Stel je voor. Code. Klik, vegen, knijpen. Interaction design is over het maken van een product, dienst of ruimte die samenwerkt met het lichaam of de geest door middel van innovatieve technologie. Het gaat over de kruising van digitale elementen en het dagelijks leven; het creëren van meer intuïtieve user interfaces; de invoering van de digitale technologie voor de verrijkte dienst ervaringen; de transformatie van het ontwerp visies in marktkansen. In de Master Interaction Design programma, zult u de theoretische kennis en professionele vaardigheden die je nodig hebt om problemen en oplossingen in interactie en gebruiksvriendelijk ontwerp definiëren krijgen. Je analyseert en experimenteren met software en hardware technologie om het vertrouwen met het palet van instrumenten en platforms die de basis voor het ontwerpen van interactieve oplossingen vormen te ontwikkelen. Domus Academy "leren door het ontwerpen van 'aanpak is gebaseerd op de traditie van de Italiaanse mentorschap in het ontwerp. Je zult direct werken met bedrijven om concepten, scenario's en strategieën op basis van het gebruik van interactieve en digitale technologie in het dagelijks leven te ontwikkelen. Audiëntie Het programma is bedoeld voor kandidaten die hebben een eerste-niveau graad en / of professionele ervaring in het ontwerpen van producten, visuele en grafische vormgeving, media en web design, architectuur, informatica, techniek, communicatie-wetenschappen, psychologie, of sociologie. Resultaat Tijdens deze opleiding zullen de studenten: Vul een self-driven conceptueel onderzoek volgens professionele standaarden. Creëer innovatieve concepten, oplossingen en ervaringen in interaction design voor diverse branches en sectoren. Blijk geven van een professioneel niveau van... [-]

Master In Visual Brand Design

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Italië Milaan

In de Master in Visual Brand Design, zal u de vaardigheden krijgen om van een bedrijf kernactiva identificeren. Een diep begrip van het product en de beste manier om haar waarden te communiceren, zowel in de fysieke en sociale media werelden cultiveren. Om het allemaal samen te brengen in een consistent merk visie, spraak en milieu. [+]

Stel je voor. Symboliseren. Synthetiseren. Het concept van de branding is ver buiten bedrijf logo's en kleuren geëvolueerd. Vandaag, branding bevat verschillende disciplines, van visueel ontwerp te ontwerpen klinken; van storytelling tot psychologie van de consument aan marketing. Branding is de creatie van een rijke en aantrekkelijke omgeving die de aandacht van de consument grijpt en brengt hem of haar in de wereld van het merk haar waarden delen en uitgegroeid tot een informeel sponsor van het merk. Het is een stem, een toon, een geïntegreerde visie wordt gevormd door de synergie van onderzoek, ontwerp, verhaal, graphics, muziek en meer. In de Master in Visual Brand Design, Zult u de vaardigheden te verwerven van een bedrijf kernactiva identificeren. Een diep begrip van het product en de beste manier om haar waarden te communiceren, zowel in de fysieke en sociale media werelden cultiveren. Om het allemaal samen te brengen in een consistent merk visie, spraak en milieu. Audiëntie Het programma is bedoeld voor kandidaten met een eerste-niveau graad in de visuele en grafische vormgeving, design, communicatie, marketing of aanverwante disciplines. Resultaat Tijdens deze opleiding zullen de studenten: Demonstreren het vermogen om innovatieve visuele branding concepten scenario's en oplossingen voor verschillende diverse bedrijven, industrieën en organisaties. Effectief concepten, methoden en ontwerpvoorstellen communiceren via een verscheidenheid aan technieken, waaronder visuele, verbale en prototyping. Programma De Master in Visual Brand Design is gericht op visuele merk ontwerpers en dynamische merk managers die zijn innovatief, visionair, veelzijdig, directe en effectieve vorm. Het programma is gebaseerd-workshop,... [-]

Meester In Het Interieur En Wonen Ontwerp

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Italië Milaan

De Master in Interior & Living Ontwerp stimuleert studenten om een ​​breed scala van ontwerp praktijken te overwegen als ze leren om de ruimte van het interieur vorm te geven. U zal worden geïnspireerd om disciplinaire grenzen te overwinnen, keuzes maken die zowel meer geavanceerde en meer durf zijn, en te cultiveren een houding van continu onderzoek naar het materiële en immateriële aspecten van de ruimte. U vindt de theorie, best practices en methodieken je hoeft niet alleen om problemen creatief, maar op te lossen problemen en te definiëren leren. Als u samen met uw internationale collega's op bedrijf projecten die opnieuw het interieur domein, komt u om uw eigen werk in het kader van het veld te definiëren. [+]

Vorm. Ervaring. Wonen. De Master in Interior & Living Ontwerp stimuleert studenten om een ​​breed scala van ontwerp praktijken te overwegen als ze leren om de ruimte van het interieur vorm te geven. U zal worden geïnspireerd om disciplinaire grenzen te overwinnen, keuzes maken die zowel meer geavanceerde en meer durf zijn, en te cultiveren een houding van continu onderzoek naar het materiële en immateriële aspecten van de ruimte. U vindt de theorie, best practices en methodieken je hoeft niet alleen om problemen creatief, maar op te lossen problemen en te definiëren leren. Als u samen met uw internationale collega's op bedrijf projecten die opnieuw het interieur domein, komt u om uw eigen werk in het kader van het veld te definiëren. Milan is een ideale plek om te studeren interieur, met zijn lange traditie van experimenteren met en het oplossen van het ontwerp uitdagingen van het dagelijks leven. Het biedt een verscheidenheid aan voorbeeldige historische en hedendaagse interieurs voor u om te bezoeken en als inspiratie. Audiëntie Het programma is bedoeld voor kandidaten die hebben een eerste-niveau graden in het interieur, design, architectuur, techniek, beeldende kunst, of verwante disciplines; die willen geavanceerde specialisatie voort te zetten; en die willen hun vaardigheden uit te breiden met behulp van nieuwe instrumenten op het gebied van interieur design. Resultaat Tijdens deze opleiding zullen de studenten: Het ontwikkelen van een professionele interieur voorstel, goed voor esthetische, functionele en ergonomische problemen binnen het project beperkingen. Begrijpen en opnieuw interpreteren van de multidisciplinaire aanpak van... [-]

Meester In Het Ontwerpen Van Producten

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Italië Milaan

De Master in Product Ontwerp programma combineert de studie van de theorie met het proces van directe ervaring. Naast honen het "probleem oplossen" vaardigheden die iedere ontwerper nodig heeft, kunt u ook de ontwikkeling van een "probleem te definiëren" benadering: het vermogen om de ware parameters van elk ontwerp uitdaging te bepalen. Als je leert om je intuïtie te volgen en het promoten van uw esthetische visie binnen die parameters, zul je meer bewust te maken van de redenen achter uw eigen ontwerp keuzes te cultiveren, en die van anderen. [+]

Denken. Schets. Maken. Een goed product begon als een behoefte dat een ontwerper geïdentificeerd en tot leven in de vorm van een object of mechanisme. Het is een afspiegeling van de maatschappij. Het gaat over potentie, adaptatie, ontdekking. De Master in Product Design programma combineert de studie van de theorie met de werkwijze van directe ervaring. Naast honen het "probleem oplossen" vaardigheden die iedere ontwerper nodig heeft, kunt u ook de ontwikkeling van een "probleem te definiëren" benadering: het vermogen om de ware parameters van elk ontwerp uitdaging te bepalen. Als je leert om je intuïtie te volgen en het promoten van uw esthetische visie binnen die parameters, zul je meer bewust te maken van de redenen achter uw eigen ontwerp keuzes te cultiveren, en die van anderen. Tijdens uw workshop samenwerkingen met vooraanstaande professionals uit de lokale studio's en bedrijven, zal u het bereik om te experimenteren met het ontwerp methodieken als je een dieper begrip van product design en haar rol in onze wereld te ontwikkelen. Audiëntie Het programma is bedoeld voor kandidaten die hebben een eerste-niveau graad in design, architectuur, techniek, beeldende kunst, of verwante disciplines. Resultaat Tijdens deze opleiding zullen de studenten: Vul een self-driven conceptueel onderzoek volgens professionele standaarden. Maak innovatief design werk op basis van een goed begrip van de discipline en de plaats van hun werk binnen die context. Communiceren concepten, methoden en ontwerpvoorstellen in gesproken, visuele en schriftelijke vorm. Programma De Master in Product Ontwerp-programma is gebaseerd workshop, gesteund door seminars, lezingen,... [-]

Meester In Luxe Brand Management

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Italië Milaan

Als je je voorstellen dat je het werken in de wereld van luxe-van fijne, onderscheidende producten en ervaringen-de Master in Luxury Brand Management kan uw programma. Het is een programma dat deelnemers in geïnspireerd managers en marketeers blijkt binnen de sterk concurrerende gebied van luxe mode, sieraden, cosmetica, gastvrijheid, gastronomie, schoonheid, of art. [+]

Ervaring. Verheffen. Excel. Als u stel je voor het werken in de wereld van luxe-van fijne, onderscheidende producten en ervaringen-the Master in Luxury Brand Management kan uw programma. Het is een programma dat deelnemers in geïnspireerd managers en marketeers blijkt binnen de sterk concurrerende gebied van luxe mode, sieraden, cosmetica, gastvrijheid, gastronomie, schoonheid, of art. U vindt luxe goederen en diensten te benaderen vanuit verschillende invalshoeken: creatief, organisatorisch, bestuurlijk. Je zult marketing, branding en communicatie voor deze unieke markt, evenals financiële en team management onderzoeken. Je zult ontdekken hoe elegant producten en verhoogde ervaringen voor uw exclusieve klanten te creëren, terwijl gevoelig voor de culturele factoren die het concept van luxe omringen blijven. Je leert om innovatieve branding strategieën te nemen van concept tot uitvoering, zoals ruwe diamanten die moeten worden gesneden en gepolijst tot hun volle waarde te verwerven. U zult uw eigen persoonlijke analytische benadering en de taal van meningsuiting te ontwikkelen. En tijdens een educatief pad dat theorie en onderzoek combineert met de praktijk, zul je deelnemen aan een lonende, collaborative dialoog met de professionals uit de industrie en consultants die je ontwikkeling te begeleiden. Audiëntie Het programma is bedoeld voor kandidaten met een eerste-niveau graad in creatieve disciplines die willen vaardigheden in marketing en business management te verwerven voor de luxe-industrie. Het is ook gericht op afgestudeerden met een diploma in de sociale wetenschappen of in de economische / bestuurlijke disciplines die wensen om hun kennis van het gebied van luxe goederen, diensten en ervaringen te... [-]

Ontwerp Van Meester In Dienst

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Italië Milaan

De Master in Service Design programma is bedoeld om het vertellen van verhalen en prototyping vaardigheden, het probleem op te lossen en zakelijke design aanpak te bevorderen om studenten te helpen ontwikkelen van innovatieve dienst ideeën. Door gebruiker observatie, zullen de studenten op te sporen onvervulde behoeften van de gebruiker en het ontwikkelen van aantrekkelijke scenario's, fysieke en virtuele systemen van de service-ervaring, het werken in nauw contact met professionals, bedrijven en publieke organisaties. [+]

Master in SERVICE DESIGN - Dingen met ideeën maken

'Learning by Designing' is hoe Domus Academy je carrière een boost zal geven. Het is niet alleen een plek waar de ontwerpers van morgen wonderen en verrassingen kunnen produceren, het is ook een plek waar studenten nieuwe realiteiten kunnen ontdekken en professionele trajecten kunnen uitvinden die zijn afgestemd op de eisen van de markt van morgen.

WAAROM Domus Academy Ervaar Milaan, wereldhoofdstad van mode en design Ontwerp je Master in een hoogst gerangschikte Academie met een wereldwijd erkend diploma Verbeter uw kennis en knowhow dankzij echte projecten Bouw je eigen multiculturele en wereldwijde netwerk Boost je carrière met onze unieke professionele ervaring ... [-]

Videos

Introduction to Domus Academy

Contact
Bezoekadres
Domus Academy
Via C. Darwin 20

Milan, 20143 IT