Lees de Officiële Beschrijving

Over Ca 'Foscari

De Ca 'Foscari Universiteit van Venetië, oorspronkelijk gevestigd als de eerste zakelijke school van Italië in 1868, is nu een multidisciplinaire instelling die een breed scala aan studieprogramma's aanbiedt op het gebied van economie en management, vreemde talen, geesteswetenschappen en wetenschappen, en is uitgegroeid tot een van de landen van het land. hoog aangeschreven universiteiten. Ca 'Foscari heeft een studentengroep van 20.000 niet-gegradueerden en 4.000 afgestudeerde studenten en organiseert jaarlijks meer dan 1.000 buitenlandse studenten.

Dankzij de locatie in het ontzagwekkende historische centrum van Venetië, biedt de universiteit de unieke en lonende mogelijkheid om onderzoek te doen en uit te voeren in een van de mooiste steden ter wereld, een context waarin culturele traditie en intellectuele innovatie samenkomen.

Met een reputatie voor excellentie in onderzoek, heeft het de afgelopen jaren meer van de felbegeerde Marie Curie-beurzen verdiend dan welk ander Italiaans instituut dan ook, en in de QS-ranglijst van 2018 behoort Ca 'Foscari tot de top 150 universiteiten van de wereld voor moderne talen, in de top 200 voor economie

De universiteit bevordert ook een goed afgeronde studie-ervaring door het verstrekken van een waaier van diensten aan studenten en een verscheidenheid aan sportactiviteiten en studentenverenigingen.

Plaats

Ca 'Foscari University is gelegen in de wereldberoemde stad Venetië, een uniek stedelijk centrum gelegen in een lagune aan de noordoostelijke kust van Italië die direct verbonden is met de Adriatische Zee.

Venetië is een stad in het noordoosten van Italië en de hoofdstad van de regio Veneto. Het is gebouwd op een archipel in een ondiepe lagune die bestaat uit meer dan 100 eilanden verbonden door loopbruggen. Omdat kanalen de plaats van wegen innemen, verplaatsen mensen zich te voet en per boot door de stad. Venetië is zelfs de grootste moderne stedelijke autovrije stad van Europa.

De stad wordt gekenmerkt door een schat aan verbluffende historische architectuur en kunst, omdat de historische Republiek Venetië een bloeiende handelshaven en belangrijke maritieme macht was tijdens de middeleeuwen en de renaissance, dus sommige locaties van de stad staan ​​op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. .

Naast een kleurrijk verleden heeft Venetië een even levendig heden, want het blijft een centrum van hedendaagse kunst en cultuur.

Wonen in het historische centrum van Venetië betekent leven in een milieubewuste levensstijl. Vanwege de noodzaak om op de meeste plaatsen te lopen, worden de openbare ruimtes van de stad sociale centra. Een van de meest langverwachte momenten op een Venetiaanse studentendag is de zogenaamde aperitivo in campo of aperitief in de buitenlucht: van 's middags tot' s avonds laat worden gebieden zoals Campo Santa Margherita en de Erbarìa in Rialto locaties waar mensen samenkomen om te kletsen en naar muziek luisteren terwijl ze spritz drinken en cicchetti eten - het traditionele lokale aperitief en snacks waar Venetië beroemd om is.

Studie ervaring

Het studieaanbod van Ca 'Foscari University of Venice is verdeeld in 8 afdelingen die verantwoordelijk zijn voor onderzoeks- en onderwijsactiviteiten van bachelor- en masteropleidingen, 3 scholen en het prestigieuze Collegio Internazionale (International College). Er zijn nog drie andere structuren naast deze:

· Ca 'Foscari Graduate School, die Research Doctorates (PhD's) coördineert;

· Ca 'Foscari Challenge School, die professionele masterprogramma's (1e en 2e niveau) en andere mogelijkheden voor executive onderwijs organiseert;

· Ca 'Foscari School for International Education, die intensieve zomer- en herfstcursussen, oriëntatieprogramma's, propedeuse-programma's en andere buitenschoolse activiteiten voor Italiaanse en internationale studenten bevordert.

Opgedragen aan het bieden van een stimulerend, concurrerend en baanbrekend onderwijs, heeft Ca 'Foscari een uitgebreid academisch netwerk van partneruniversiteiten gecreëerd dat de hele wereld bestrijkt, en als een resultaat biedt het een verscheidenheid aan gezamenlijke en dubbele bachelor- en mastergraden en heeft meer dan 700 actieve internationale uitwisselingsovereenkomsten. Als gevolg van de toewijding van de universiteit om een ​​internationale academische gemeenschap te koesteren, biedt Ca 'Foscari ook een aanzienlijk aantal studieprogramma's in het Engels aan.

Bacheloropleidingen in:

· Digitaal beheer

· Filosofie, internationale en economische studies

· Bedrijfskunde (Business Administration en Management Curriculum)

· Economie en Bedrijfskunde (Economie, Markten en Finance Curriculum)

Masteropleidingen in:

· Wereldwijde ontwikkeling en ondernemerschap

· Conservation Science and Technology for Cultural Heritage

· Vergelijkende internationale betrekkingen (curriculum voor internationale en interculturele betrekkingen)

· Computertechnologie

· Economie en Financiën (Economie- QEM Curriculum / Finance Curriculum)

· Milieuwetenschappen (Global Environmental Change Curriculum)

· Europese, Amerikaanse en postkoloniale taal en literatuur (curriculum Amerikaanse studies / Curriculum Engelse studies)

· Management

· Taalwetenschappen (taalwetenschappencurriculum)

· Wetenschap en technologie van bio- en nanomaterialen;

· Duurzame chemie en technologieën (milieu, duurzame chemie en technologieën Curriculum)

Ga naar deze pagina voor een algemeen overzicht van alle opleidingen (zowel Italiaans als Engelstalig)

Studentenvoorzieningen en Services

De hoofdcampus van Ca 'Foscari ligt in het hart van het historische centrum van Venetië, maar het heeft ook extra campussen op het vasteland. Het biedt studenten het gebruik van 6 bibliotheken, de School for International Education, de post-graduate Challenge School en een taalstudiecentrum. Het heeft ook tentoonstellingsruimten, een theater, een sportcentrum en kantines.

Ca 'Foscari begeleidt studenten tijdens hun gehele universitaire carrière door een reeks leningen, beurzen en beurzen aan te bieden via het Financial Aid Office. Op maat gemaakte ondersteuning is beschikbaar voor internationale studenten, studenten die werken en studenten met een handicap.

De International Welcome Unit biedt een breed scala aan diensten voor internationale begunstigden, zoals begeleiding en assistentie bij inschrijvingsprocedures, erkenning van academische kwalificaties, visumaanvraagproces, verblijfsvergunning, studentenvoorzieningen, gezondheidskwesties en transport.

Beurzen

Om de aanwezigheid van internationale studenten te versterken en de wereldwijde gemeenschap te verrijken, biedt Ca 'Foscari getalenteerde internationale studenten financiële hulp in twee vormen:

• vrijstelling van collegegeld - volledige vrijstelling van betaling van collegegeld en collegegeld

• eenmalige beurzen van 5.000 EUR / elk

Ga voor meer informatie naar de webpagina

accommodatie:

Het Housing Office van Ca 'Foscari is een dienst voor Italiaanse en internationale studenten, onderzoekers, professoren en administratief personeel die komen studeren of werken bij Ca' Foscari. Het biedt nuttige informatie en contacten om geschikte en handige accommodatie-oplossingen te vinden in Venetië en in de nabije omgeving.

Ga voor meer informatie naar de webpagina .

Welkomsteenheid

De Welcome Unit biedt een breed scala aan diensten voor internationale studenten en faculteiten, zoals begeleiding / informatie over en hulp bij de erkenning van academische kwalificaties, het visumaanvraagproces en inschrijvingsprocedures. Het biedt ook algemene informatie over de studentenvoorzieningen van de universiteit, financiële hulp, huisvesting, gezondheidsdiensten en transport.

Ga voor meer informatie naar de webpagina .

Talencentrum

Het centrum biedt op verschillende niveaus cursussen vreemde talen in het Engels, Frans, Russisch, Spaans en Duits.

kantines

De universiteit heeft kantines op veel locaties, zowel in het historische centrum van Venetië als op de campussen op het vasteland in Mestre, Marghera en Treviso.

Uitgaande mobiliteitsmogelijkheden

Dankzij meer dan 650 samenwerkingsovereenkomsten tussen internationale universiteiten en Ca 'Foscari, kun je wat tijd doorbrengen met studeren in het buitenland in meer dan 70 landen over de hele wereld . Het International Office bevordert de uitgaande mobiliteit van studenten van Ca 'Foscari door deel te nemen aan de toonaangevende internationale mobiliteitsprogramma's, het ontwikkelen van relaties met buitenlandse gastuniversiteiten en bedrijven en het stimuleren van deelname door alle leden van de universitaire gemeenschap.

Ga voor meer informatie naar de webpagina

Loopbaanondersteuning

Het Career Office organiseert stages en stages, zowel in Italië als in het buitenland, en het organiseert ook carrièrebeurzen, wervingscampagnes en workshops om huidige studenten en pas afgestudeerden te helpen de professionele vaardigheden te verwerven die ze nodig hebben om competitief te zijn op de arbeidsmarkt.

Ga voor meer informatie naar de webpagina .

Carrière dag

Carrièredag ​​is een dagvullend evenement gericht op werving, waarbij studenten en pas afgestudeerden de managers van de deelnemende bedrijven kunnen ontmoeten en de werkwereld leren kennen. Studenten kunnen de stands van bedrijven bezoeken, hun cv's verspreiden, deelnemen aan interviews en informatie verkrijgen over de professionele kansen en carrièremogelijkheden die voor hen openstaan. Career Day omvat ook een reeks workshops, seminars en bedrijfspresentaties.

Studentenleven

Weinig andere universiteiten bieden de mogelijkheid om te studeren en onderzoek uit te voeren in een van 's werelds mooiste steden. Bij Ca 'Foscari kunnen culturele traditie en intellectuele innovatie samenkomen.

Studeren in Ca 'Foscari biedt een kans om te studeren en te wonen in een zeer unieke stad, waar je uren kunt ronddwalen en zelfs kunt genieten van verdwalen, een Spritz kunt nemen in een van de prachtige pleinen van Venetië, de wereldberoemde musea en tentoonstellingen kunt bezoeken, reizen met de boot door de kleinere eilanden van de lagune, geniet van de stranden van Lido en proef heerlijke gerechten.

De universiteit organiseert ook veel culturele evenementen om studenten en personeel samen te brengen in een stad die als geen ander is, een plek waar verleden en innovatie samenkomen en je honger naar kennis wordt gestimuleerd door tal van initiatieven. Wonen in Venetië is levende kunst, architectuur, ontwikkeling, onderzoek, aandacht voor het milieu en het ontdekken van oude tradities en verschillende culturen.

Bovendien garandeert Ca 'Foscari studenten een goed afgeronde studie-ervaring door het aanbieden van een grote verscheidenheid aan sportactiviteiten en studentenverenigingen:

· Erasmus Student Network (ESN) - Met meer dan 12.000 leden uit 36 ​​landen ondersteunt en bevordert het Erasmus Student Network internationaal netwerken door studenten kansen te bieden op cultureel begrip en zelfontwikkeling volgens het principe van studenten die studenten helpen.

· University Sports Center (CUS) - Het CUS biedt studenten de mogelijkheid om aan een breed scala aan sporten deel te nemen dankzij de faciliteiten in het historische centrum van Venetië.

· Radio Ca 'Foscari - Gemaakt door studenten van Ca' Foscari, het online radiostation van de universiteit is een immens populair communicatiemiddel. Interessante studenten kunnen deelnemen aan de werking ervan op basis van hun individuele vaardigheden en ervaring.

· Universitair Koor en Orkest - Al meer dan vijfentwintig jaar biedt Ca 'Foscari's koor en orkest studenten de mogelijkheid om hun liefde voor muziek te onderzoeken en te koesteren. De repertoires van de groepen veranderen van jaar tot jaar en variëren van middeleeuwse tot hedendaagse stukken.

· Shylock University Theatre Centre (CUT) - Shylock is een culturele vereniging die gericht is op het bevorderen van technisch-artistieke innovatie op het gebied van theatrale prestaties. Het organiseert trainingen en experimentele workshops, gastheren die producties en shows bezoeken en voert onderzoeks- en productieprojecten uit.

Contacten

· E-mailadres recruiting@unive.it

· Facebook

· Twitter

· Instagram - studentenleven in Venetië

· Instagram - Officiële pagina van Ca 'Foscari

· LinkedIn

· YouTube

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Ca' Foscari University of Venice

ITES is een unieke cursus in Italië en biedt een pad dat vertaalvaardigheden, interpretatievaardigheden en een combinatie van Chinees naar Engels en Chinees naar Italiaan ... [+]

Het ITES Master's Degree-programma is bedoeld om vorm te geven aan professionals met specifieke taalvaardigheden op het gebied van tolken en vertalen, zowel gespecialiseerd als literair, waardoor ze informaticatechnieken en hulpmiddelen voor geassisteerde vertaling kunnen gebruiken. De studietaal is standaard Chinees, met combinaties van Chinees-Engels en Chinees-Italiaans; verder is kennis van Kantonees op een elementair niveau vereist. Vertaalstudies, niet alleen begrepen als communicatie, maar ook als een hoofdvorm van bemiddeling, confronteert de meest verschillende taalkundige / literaire en socio-culturele onderwerpen, vanuit een intercultureel en vergelijkend oogpunt.... [-]

Italië Venetië
Oktober 2019
Engels,Chinese,Italiaans
Voltijd
2 vind je doctoraat rechten
Campus
Lees meer in Nederlands
Ca' Foscari University of Venice

De cursus is uniek voor Italië vanwege zijn soort studie van internationale betrekkingen in verband met talen en vreemde culturen, recht en internationale economie. Je wo ... [+]

Het masterprogramma in vergelijkende internationale betrekkingen houdt zich bezig met de taalkundige en culturele studie van Europa, evenals Oost-Europa, Azië en de Atlantische wereld die typerend is voor de traditie van Ca 'Foscari en vormt in die zin een uniek aanbod in Italië voor de bestudering van internationale betrekkingen in verband met die vreemde talen en culturen, van de rechten en van de internationale economie. Studenten zullen in staat zijn om echte problemen te bestuderen door de studie van specifieke disciplines die relevant zijn voor verschillende culturele en geopolitieke gebieden met een specifieke focus op Amerika, het Middellandse Zeegebied, Oost-Europa, Azië en hun politiek voor de economische ontwikkeling die overeenkomt met de vele paden van studie.... [-]

Italië Venetië
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Ca' Foscari University of Venice

Deze masteropleiding leidt deskundigen op voor cultureel erfgoedbehoud met een sterke interdisciplinaire wetenschappelijke kennis (chemie, natuurkunde, biologie, informat ... [+]

Het masterprogramma leidt conservatiewetenschappers op die werken aan het behoud van historisch-artistiek erfgoed, met een sterk wetenschappelijk interdisciplinair onderwijs, waaronder scheikunde, natuurkunde, biologie, informatica en geologie, evenals innovatieve technologieën voor het behoud van artefacten, die in staat zullen zijn om interactie met deskundigen van andere gebieden die betrokken zijn bij het conserveringsproces.

De afgestudeerde zal in staat zijn om nieuwe technologieën te ontwerpen en te gebruiken voor restauratie, om preventieprojecten te ontwikkelen en om onderzoek naar artefacten uit te voeren.

Over de opleidingVereisten en toepassingKwalificatieniveau... [-]
Italië Venetië
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 vind je doctoraat rechten
Campus
Lees meer in Nederlands
Ca' Foscari University of Venice

Samen aangeboden met de Universiteit Paul-Valéry van Montpellier (UPVM) en in samenwerking met de Université de Strasbourg, Sousse en Meknès, De masteropleiding Course ac ... [+]

De mastercursus De Middellandse Zee oversteken: naar investering en integratie (MIM) biedt een grondige kennis van de landen aan de zuidelijke kusten van de Middellandse Zee en hun interacties met het hedendaagse Europa. Gedurende de twee jaar zal de cursus theoretische interdisciplinaire vaardigheden bieden die relevant zijn voor de studie van migratie in het Middellandse Zeegebied en op interculturele bemiddeling, histosociale vaardigheden, kwalitatieve en kwantitatieve analysevaardigheden, onderzoekstechnieken op het gebied van analyse en verzamelde gegevens.

De cursus is georganiseerd naast l'Université Paul-Valéry 3 Montpellier (UPVM), en in samenwerking met de Universiteit van Straatsburg, Sousse en Meknès.... [-]

Italië Venetië
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Ca' Foscari University of Venice

Het Master's Degree-programma leidt professionele chemici op die in staat zijn om originele ideeën te ontwikkelen en nieuwe processen te ontwerpen in het onderzoeksdomein ... [+]

De masteropleiding biedt masterstudenten een grondige wetenschappelijke opleiding en een goed begrip van geavanceerde aspecten, zowel experimenteel als theoretisch, van de belangrijkste gebieden van de chemie. Het professionele figuur waar studenten aan worden aangepast, is dat van een hooggekwalificeerde chemicus die originele ideeën kan uitwerken en toepassen, of dit nu in een context van onderzoek is of in een applicatieve / industriële omgeving. In het bijzonder zullen studenten in staat zijn om nieuwe reacties of processen te projecteren en te bestuderen, om de syntheses van nieuwe verbindingen uit te voeren, en om de analyse van chemische producten en materialen te volgen - hetzij door de meest geavanceerde instrumentele technieken, hetzij door innovatieve en complexe analytische ontwikkelingen te ontwikkelen methoden - en produceer resultaten met behulp van kritisch geschikte gegevensverwerkingshulpmiddelen die verzameld zijn en die aanwezig zijn in de literatuur, door de kennis toe te passen in verschillende werkomgevingen met bijzondere aandacht voor de milieucompatibiliteit van de processen.... [-]

Italië Venetië
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 vind je doctoraat rechten
Campus
Lees meer in Nederlands
Ca' Foscari University of Venice

Deze cursus biedt drie curricula om je economische en financiële kennis te verbeteren: een cursus in kwantitatieve economie die volledig in het Engels wordt gegeven en wa ... [+]

Dit masterprogramma is gericht op het creëren van professionals met expertise op de belangrijkste gebieden van economie en financiën en een solide theoretische en kwantitatieve juridische basis. Er zijn drie hoofdgebieden van specialisatie, twee volledig in het Engels. Het curriculum Economie - QEM (Engels onderwezen) richt zich op economische, kwantitatieve en juridische thema's. Studenten die dit curriculum kiezen, kunnen deelnemen aan het Erasmus Mundus (QEM) -programma. De curricula die gespecialiseerd zijn op het gebied van financiën (een in het Italiaans en een in het Engels) hebben tot doel de studenten vaardigheden aan te leren op de financiële markten, met name op het gebied van financiële bemiddeling (krediet, financiën, schatkist, effecten, organisatie, planning en controle). ), beheer van financiële investeringen en meting en beheer van financiële risico's, financiële advisering en verzekeringen, aanvullende beschermingsregelingen en beheer van pensioenfondsen, intern procesbeheer en administratie van banken en financiële intermediairs in het algemeen.... [-]

Italië Venetië
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Ca' Foscari University of Venice

Deze cursus biedt vaardigheden om je verder te ontwikkelen op het gebied van talen, literatuur en cultuur in Europese en Amerikaanse postkoloniale landen, en is onderverd ... [+]

Deze masteropleiding biedt geavanceerde kennis van de talen, literaturen en culturen van Europese, Amerikaanse en postkoloniale landen, en bevordert interculturele perspectieven binnen een stevige achtergrond in de menswetenschappen.

Beschikbare talen: Albanees, Anglo-Amerikaans, Tsjechisch, Engels, Frans, Duits, modern Grieks, Pools, Portugees en Braziliaans, Roemeens, Russisch, Servo-Kroatisch, Spaans.

Beschikbare curricula:

Literatuur en culturen. De beschikbare sub-curricula zijn:Amerikaanse studies;Engelse studies;Franse studies;Duitse studies;Iberische studies;Slavische en Balkanstudies.Engelse en Amerikaanse literaire en culturele studies. De beschikbare sub-curricula zijn:Literatuurwetenschappen;Cultural Studies (Joint degree).Estudios Ibéricos e Iberoamericanos (dubbele graad).Master européen en Etudes Françaises et Francophones (Double degree).... [-]
Italië Venetië
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Ca' Foscari University of Venice

Deze opleiding in Management stelt je in staat een diploma te behalen om je voor te stellen aan publieke en private organisaties die zich bezighouden met de omstandighede ... [+]

De Masteropleiding Management streeft ernaar experts te creëren in het beheer van publieke en private organisaties die worden geconfronteerd met de problemen en kansen die worden gedicteerd door de ingrijpende veranderingen op het economische toneel op nationaal en internationaal niveau. De cursus ontwikkelt specifieke kennis en vaardigheden op het gebied van Management door middel van innovatief onderwijs dat de student actief betrekt, in vergelijking met de belangrijkste spelers in het bedrijfsleven en met lokale instellingen. Afhankelijk van het door de student gekozen curriculum, biedt en verdiept de cursus de strategische planningsaspecten van bedrijven die zich bezighouden met internationale, administratieve, systeemplannings- en controlesystemen voor internationale bedrijven of het beheer van distributiebeleid, communicatie en productinnovatie. de kansen benutten die geboden worden door het economische scenario waarin organisaties geroepen zijn om te opereren.... [-]

Italië Venetië
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Ca' Foscari University of Venice

De cursus biedt studenten een gevorderde beheersing van een vreemde taal, gekozen uit de volgende talen: Albanees, Arabisch, Tsjechisch, Engels, Frans, Duits, Italiaanse ... [+]

Het masterprogramma ontwikkelt geavanceerd linguïstisch en cultureel begrip van de gekozen vreemde taal en het vermogen om te interageren met multidisciplinaire en multiculturele onderzoeksgroepen. Volgens het gekozen programma zullen studenten in staat zijn om diepgaand te onderzoeken: de historisch-diachronische evolutie van de gekozen taal (filologische / informatische methoden voor de interpretatie en redactie van teksten); de thema's en didactische hulpmiddelen voor het onderwijzen van Italiaans als vreemde taal en vreemde talen aan italianen; taalkundige hulpmiddelen voor de analyse van taalobstakels en de taalverwerving in gevallen van doofheid; de formele analyse van taal; talen, cultuur en literatuur van verschillende fasen van hun ontwikkeling.... [-]

Italië Venetië
Oktober 2019
Engels,Italiaans
Voltijd
2 vind je doctoraat rechten
Campus
Lees meer in Nederlands
Ca' Foscari University of Venice

Dit masterprogramma biedt diegenen die geïnteresseerd zijn in nanotechnologieën een sterke multidisciplinaire opleiding in materiaalkunde, scheikunde en biologie, en bere ... [+]

Dit masterprogramma is bedoeld om afgestudeerden een gedegen multidisciplinair onderwijs in de natuurkunde, scheikunde en biologie te bieden, en het vermogen om posities met een hoge verantwoordelijkheid te nemen in complex procesbeheer, zoals planning, synthese en karakterisering van materialen, ook van biologische aard. De educatieve activiteiten omvatten theoretische activiteiten en laboratoria met betrekking tot de bereiding en karakterisering van bio- en nanomaterialen. In het bijzonder zullen chemisch-fysische kenmerken, eigenschappen en bereidingsmethoden van nanogestructureerde materialen, evenals hun toepassingen, worden onderzocht.

Over de opleidingVereisten en toepassingKwalificatieniveau... [-]
Italië Venetië
Oktober 2019
Engels,Arabisch,Chinese,Japans
Voltijd
2 vind je doctoraat rechten
Campus
Lees meer in Nederlands
Ca' Foscari University of Venice

Voor studenten die een achtergrond van minder dan 12 jaar hebben, of studiepunten willen behalen in specifieke vakken of hun vaardigheden willen verbeteren in het Italiaa ... [+]

We bieden drie jaar durende programma's voor universitair voorbereidingsjaar (Foundation-programma's) om studenten een solide achtergrond te bieden bij de voorbereiding van hun studie aan een universiteit in Italië. Elk programma biedt een thematisch studietraject in combinatie met een taalcomponent en is bedoeld voor studenten uit de hele wereld.

Jaar van oprichting

Het Ca 'Foscari Foundation Year is bedoeld om internationale studenten de kans te geven hun academische achtergrond te versterken voordat ze aan een universiteit in Italië een undergraduate degree in English beginnen. Het programma biedt cursussen over de Engelse taal, een inleiding tot de Italiaanse en algemene Europese geschiedenis, evenals een basisintroductie van de belangrijkste disciplines van toekomstig onderzoek. Aanvragen voor het academisch jaar 2019/2020 worden begin 2019 geopend.... [-]

Italië Venetië
Oktober 2019
Engels
Voltijd
1 vind je doctoraat rechten
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Ca' Foscari University of Venice

Dit Engelstalige masterprogramma biedt een breed spectrum aan kennis en vaardigheden op het gebied van methoden, hulpmiddelen en enabling technologieën om grote hoeveelhe ... [+]

Dit masterprogramma is volledig Engelstalig en biedt een breed spectrum aan kennis en vaardigheden op het gebied van methodologie, hulpmiddelen en technologie om:

Beheer en analyseer grote hoeveelheden gegevens met behulp van statistieken en machine learning;Ontwerp betrouwbare software met focus op beveiliging, correctheid en prestaties.

De twee curricula richten zich op groeiende sectoren van de industrie en op Italiaanse en internationale diensten zoals Big Data

Beschikbare curricula:

Gegevensbeheer en analyseSoftware Betrouwbaarheid en CyberbeveiligingOver de opleidingVereisten en toepassingKwalificatieniveauMaster's Degree ProgramOnderwijstaal... [-]
Italië Venetië
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Ca' Foscari University of Venice

De masteropleiding biedt een verhoogde kwalificatie en specialisatie op de volgende gebieden: toepassing van methodologie van onderzoek en van het ontwerp van hersteloper ... [+]

De masteropleiding biedt een verhoogde kwalificatie en specialisatie op de volgende gebieden: toepassing van methodologie van onderzoek en van het ontwerp van hersteloperaties en milieusanering; evaluatie van natuurlijke rijkdommen; regionaal beheer en planning en van mariene systemen aan de kust; evaluatie en beheer van klimaatveranderingsvraagstukken en dynamiek van het aardesysteem, milieutechnologieën en schonere producten en processen. Studenten worden aangemoedigd en ondersteund bij het uitvoeren van deze cursussen om training te ontwikkelen op specifieke professionele gebieden.

Gezamenlijke / dubbele graad beschikbaar:

Joint Master's Degree in duurzame ontwikkeling

Beschikbare curricula:... [-]

Italië Venetië
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Dorsoduro 3246
30123 Venetië, Veneto, Italië
Telefoonnr.
false
Address
Via Sile 41, 31056 Roncade (TV)
31056 Ca' Tron, Veneto, Italië
Telefoonnr.
false