Lees de Officiële Beschrijving

Een school met een nieuw concept: duiken in de Italiaanse cultuur en het Italiaanse leven!

EEN TAAL IS HET RESULTAAT VAN EEN CULTUUR EN HAAR GESCHIEDENIS, zijn tradities zijn grondgebied

Sinds 1992 hebben wij, het Centrum voor Italiaanse Studies "BABILONIA" in Taormina hebben ons hartstochtelijk gewijd aan het promoten van onze Italiaanse en Siciliaanse erfgoed en cultuur, samen met de studie van de Italiaanse taal. Wij streven ernaar om niet alleen een kans om de Italiaanse taal te leren en om direct te ervaren Italiaanse cultuur en Italiaanse leven.

Ons Centrum is gelegen in het hart van de wereld beroemde Taormina, de mooiste stad in Sicilië. Taormina, van boven op de berg Tauro, kijkt uit over de baai van Naxos, de eerste Griekse kolonie op Sicilië, gesticht in 735 vC De prachtige Middellandse-blauwe baai met actieve vulkaan Etna op de achtergrond bieden een spectaculair uitzicht van bijna overal in de stad. Taormina is beroemd om zijn schoonheid, zijn ongelooflijke erfgoed, geschiedenis, archeologie en architectuur, maar ook voor zijn reputatie in het ontvangen van reizigers. Taormina is perfect gelegen om studenten bieden een gemakkelijke toegang tot de mooie en historisch belangrijke schatten van Sicilië.

Onze cursussen en programma's worden gehouden op "Casa Silva", een historische villa, gebouwd in 1817 op slechts 200 meter afstand van het Griekse theater: een architectonische, natuurlijke en historische schat die Taormina op wonderbaarlijke wijze heeft weten te behouden. De villa heeft nog steeds vandaag de dag een luxe botanische tuin vol met citrusbomen, mediterrane planten, eeuwenoude palmen, aap puzzel bomen en magnolia's, evenals vele andere exotische bomen en planten.

NIET ALLEEN EEN TAAL SCHOOL MAAR EEN ECHT CULTUREEL CENTRUM WAAR ONZE INTERNATIONALE STUDENTEN AAN DE LOKALE GEMEENSCHAP

Bij Casa Silva, samen met zijn Italiaanse taalcursussen en Italiaanse cultuur cursussen, BABILONIA organiseert regelmatig boekpresentaties door auteurs, een cine-forum en in de zomer, schilderkunst en beeldhouwkunst tentoonstellingen in de 1000 vierkante meter van de botanische tuin. Bovendien, theater voorstellingen en live concerten (jazz en klassieke muziek) worden aangeboden. In de netto-c @ fe gelegen in het Wifi tuin kunnen de studenten genieten van hun vrije tijd onder de groene bomen om te studeren, te ontspannen en ontmoeten hun klasgenoten Babilonia is niet zomaar een school, maar echt een cultureel centrum, opent zowel de lokale gemeenschap en om onze internationale studenten die een bredere culturele ervaring op te doen en hebben de kans om eenvoudig communiceren en integreren met de lokale gemeenschap

Een taal is niet het resultaat van een reeks grammaticale regels

Een taal is het resultaat van een cultuur en haar tradities, haar geschiedenis, haar levensstijl en haar plaatsen. Met dit in gedachten, als je een voller culturele ervaring op Sicilië, en niet alleen om een ​​eenvoudige toerist zijn, maar een echte reiziger, kunt u een groep Italiaanse taalcursus of prive-lessen Italiaans te combineren met onze

ITALIAANSE plus PROGRAMMA

• Italiaans plus Siciliaanse keuken • Italiaans plus Wine & Food van Sicilië • Italiaans plus Siciliaans aardewerk en keramiek decoratie • Italiaans plus Wandel-en trektochten in Sicilië • Italiaans plus Duiken in Sicilië • Italiaans plus Golf in Sicilië • Italiaans plus Literatuur • Italiaanse plus Kunstgeschiedenis • Italiaanse plus Geschiedenis en, voor degenen die een meer exclusieve en intensieve pakket met 50 + fellows, een speciale uitnodiging aan ons programma "Gouden Sicilië" join wensen.

Ons Centrum voor Italiaanse Studies organiseren ook verschillende Amerikaanse universiteiten programma's voor zowel de Graduate en Undergraduate studenten. Wij bieden op korte termijn programma's (winter-en zomerprogramma's) en lange termijn programma's (semester programma's). Studenten kunnen rechtstreeks overbrengen studiepunten of verdienen undergraduate of graduate kredieten door Auburn University voor al onze cursussen.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen naar Taormina, Sicilië en bieden de mogelijkheid om ons eiland te ontdekken zo vol geschiedenis, zo vol van cultuur, zo vol van inspiratie!

Programs taught in:
Engels
Italiaans

Deze school biedt ook:

Babilonia Centro Studi Italiani, Taormina