Bologna Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

BBS" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/38/38186_Screen_Shot_2017-01-19_at_5.30.49_PM.png" alt="BBS" />

alt = "BBS (opgericht in 2000) is de business school van de Universiteit van Bologna (circa 1088 n.Chr.). alt =" BBS behoort tot de meest innovatieve business schools in Europa en is een van de meest gerenommeerde instellingen in Italië. Interdisciplinaire kijk, integratie in de industrie en internationalisering zijn de belangrijkste pijlers van de filosofie van de school, die tot doel heeft studenten de juiste vaardigheden te bieden om een steeds veranderend en complex economisch landschap het hoofd te bieden met vertrouwen, kennis en motivatie om te slagen.

Bologna Business School hoofdkantoor van Bologna Business School is gevestigd in Villa Guastavillani, een renaissancegebouw uit de 16e eeuw in de Bolognese heuvels, op minder dan tien minuten van het stadscentrum. Hier leven geschiedenis, technologie en traditie samen in een mooi en natuurlijk kader. Bologna is een levendige stad in het hart van Italië - 30 minuten van Florence, een uur van Milaan, twee uur van Rome en Venetië - in Emilia-Romagna, een van de rijkste regio's van Europa.

BBS

alt = "BBS biedt een 360 ° academische en" echte "educatieve ervaring, inclusief voltijdse masteropleidingen (in het Engels en Italiaans), en deeltijdse masters en korte-termijnprogramma's voor leidinggevenden en professionals. De school werkt samen met de industrie -leidende bedrijven, hen voorzien van uitstekende managers en hoogwaardige en op maat gemaakte programma's.Kwesties van middelgrote bedrijven en "Made in Italy" -industrieën krijgen speciale aandacht door middel van onderzoek en gerichte projecten.

BBS

De alt = "BBS-gemeenschap is een familie bestaande uit studenten, alumni, faculteiten, managers en een uitgebreid zakelijk netwerk van meer dan 500 nationale en internationale bedrijven. Studenten, meer dan 600 per jaar, komen van over de hele wereld en van diverse academische en professionele achtergronden alt = "BBS Faculteit omvat meer dan 300 nationale en internationale docenten, academici en leidinggevenden en consultants.

Locaties

Bologna

Bologna Business School BBS

Address
Villa Guastavillani - Via degli Scalini, 18
40136 Bologna, Emilia-Romagna, Italië
Telefoonnr.
+39 051 209 0111

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden