Lees de Officiële Beschrijving

International Academy of Rome is lid van de BAU Global Education Network, Één van de grootste internationale groepen van vooraanstaande onderwijsinstellingen in de wereld. Op BAU IAR streven wij ernaar om unieke onderwijs en beroepsmogelijkheden te bieden aan de studenten van ons wereldwijde netwerk en de EU-burgers geïnteresseerd zijn om hun studie en loopbaan in de meeste opkomende markten van de 21e eeuw markt na te streven. Onze programma's zijn bedoeld voor managers, kunstenaars, ontwerpers, ondernemers en professionals in elke sector in staat om management vaardigheden en een self-starter houding met de passie voor innovatie en mobiliteit over de grenzen heen te combineren. Bij BAU IAR je leert dat het bedrijfsleven is in wezen een vorm van kunst en hoe creativiteit, innovatie en internationalisering maken het Gemaakt in Italië een premium merk wereldwijd. De poort van het Oosten in Rome bij de Piazza Venezia. Op BAU International Academy of Rome leer je en ervaar de redenen waarom de Italiaanse producten wereldwijd erkend worden als iconen van stijl, creativiteit en innovatie, en hoe u uw carrière perspectieven en professionele leven te verbeteren door gebruik te maken van de reputatie en het potentieel van de Made in Italy Brand.

LID VAN BAU GLOBAL

BAU International Academy of Rome maakt deel uit van een wereldwijd netwerk van vooraanstaande academische instellingen.

MADE IN ITALIË ONDERWIJS

Studie in de diepte van de kritische succesfactoren en de belangrijkste concurrerende sectoren van de Made in Italy Brand.

experimenteel onderwijs

In-bedrijfsbezoeken, vergaderingen, Creative Labs om je carrière te maximaliseren in de opkomende markten.

International klassen

Neem contact op met studenten van over de hele wereld en dompel je onder in een multiculturele omgeving.

Een team van EXCELLENCE

Experts in de geselecteerde gebieden: professoren, managers, wetenschappers, adviseurs van publieke en private instellingen en bedrijven.

Europese overschrijving

Een aanbod op basis van de normen van de Europese Bologna-overeenkomst en het ECTS-systeem.

Studeren en wonen in Rome

Studeren in Rome geeft u de unieke gelegenheid om te ontdekken de belangrijkste culturele, politieke en religieuze centrum van de westerse beschaving, bakermat van de duizend jaar oude culturele tradities. Ervaar het leven in de stad die waardevolle lessen van ondernemerschap en innovatie vol archeologische en artistieke schatten, het centrum van mode, luxe en vakmanschap luidt als volgt: een stad waar de nieuwe komt altijd door de vervuiling van de oude.

Programs taught in:
Engels

IAR presentation

city&culture

food&culture

versace headquoter by IAR

made in italy ambassador

BAU INTERNATIONAL ACADEMY OF ROME
Address
Via IV Novembre, 114
00187 Rome, Lazio, Italië
Website
Telefoonnr.
+39 06 5656 8872