Lees de Officiële Beschrijving

Dertig jaar lang heeft Communication Academy professionals opgeleid in marketing , communicatie en reclame met haar Post Graduate Courses en Post Graduate Masters .

Een werkplek waar elke dag studenten worden vergezeld door communicatieprofessionals .

Een plaats van opleiding en ervaring die tot op heden heeft plaatsgevonden in de wereld van het werk, meer dan 4000 studenten aan de top van de beroepen .

Een laboratorium van projecten ontworpen voor bedrijven.

De school die concreet alle creatieve en strategische beroepen van communicatie voorbereidt .

geschiedenis

Accademia di Comunicazione werd geboren in Milaan op 7 november 1988 met het doel om een ​​training-, onderzoeks- en innovatieproject op het gebied van persuasieve en visuele communicatie te ontwikkelen (marketing, reclame, public relations, grafisch ontwerp en alle technologieën met betrekking tot deze gebieden professioneel).

Op 9 mei 2008 wordt de Academie een stichting.

De stichting Accademia di Comunicazione verspreidt op statuut de cultuur van communicatie op basis van ethische waarden, bevordert en implementeert opleidingen in de kunst- en communicatiesector, verhoogt en ondersteunt exploitanten en onderzoekers op dit gebied.

Fondazione Accademia di Comunicazione heeft een ethische gedragscode aangenomen , overeenkomstig artikel 6 van Wetgevingsdecreet 231/01, dat de reeks waarden definieert die worden erkend, aanvaard en gedeeld bij de uitvoering van de activiteit.

Het trainingsproject is gebaseerd op het concept van "bottega", zijnde "de bottega", de plaats waar het grootste deel van de huidige professionele wereld is gegroeid - van historische vaders / moeders tot de laatste generatie.

De beroepen van Communicatie (Strategisch, Creatief) werden eigenlijk op het veld geboren en veranderden in de loop van de tijd als reactie op veranderingen in de markt, bedrijven en organisaties, sociale waarden en consumentenbehoeften.

De methodologie van de workshop realiseert een goede professionele basiscultuur, een mentale vorm die specifiek is gericht op communicatie en het vermogen om te doen, om echte professionele vaardigheden te verwerven.

De werken die Accademia-studenten tijdens de cursussen realiseren, bestaan ​​uit communicatieprojecten, marketingstrategieën, reclamecampagnes, grafische projecten, websites voor openbare instellingen, verenigingen en non-profitorganisaties en bedrijven, gecreëerd met begeleiding en supervisie van de professoren in de Academie.

Aan het einde van de cursussen organiseert Accademia voor elke student een stage in het bedrijf of in het bureau , waarbij de praktische ervaring die is opgedaan tijdens de cursus eindigt: de studenten kunnen nu aan hun professionele carrière beginnen.

Het percentage van degenen dat in de wereld van het werk is ingeschreven was 100% .

De intense uitwisseling en voortdurende samenwerking die de Academie met de communicatiemarkt verbindt, stelt haar studenten in staat om een ​​adequate inbreng in de wereld van het werk te vinden.

Daarnaast hebben de oud-studenten van de Academie een vereniging opgericht die een constante referentie is voor nieuwe leden. De Associates bieden elk jaar stages en werkmogelijkheden voor pas afgestudeerden.

Fondazione Accademia di Comunicazione is een geaccrediteerde instelling voor voortgezette beroepsopleiding in het kader van de regionale wet van 6 augustus 2007 n. 19.

De cursussen geven een bekwaamheidsbewijs af dat de professionele geschiktheid certificeert in overeenstemming met EU-richtlijnen en -voorschriften.

Opleidingen te volgen in:
  • Italiaans

Deze school biedt ook:


Accademia di Comunicazione

De Master in Marketing en Corporate Communication, geaccrediteerd ASFOR, is een post-graduate trainingsprogramma met een zeer praktische methode, voltijds en verplicht aa ... [+]

De Master in Marketing en Corporate Communication, geaccrediteerd ASFOR , is een post-graduate trainingsprogramma met een zeer praktische methode, voltijds en verplicht aanwezig, en is gestructureerd om in te spelen op de behoefte die bedrijven hebben aan jongeren die in staat zijn om relaties aangaan met consumenten en hun doelgroepen, met behulp van analytische en managementvaardigheden met een innovatieve benadering van probleemoplossing.

In een altijd verbonden wereld wordt de relatie tussen consumenten en merken ontwikkeld via digitale kanalen en sociale netwerken in de vorm van een realtime gesprek. Bedrijven die de ongekende interactiemogelijkheden van digitale technologie willen exploiteren, moeten in staat zijn om de hulpmiddelen en technologieën die het beheer van de nieuwe relatie met de klant mogelijk maken, te identificeren, een relatie die interactief, participatief en crossmediaal moet zijn volgens het model opgelegd door sociale media.... [-]

Italië Milaan
Oktober 2019
Italiaans
Voltijd
7 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Accademia di Comunicazione

De Master in Copywriting is er een van die gefinancierd door de Call of the Puglia Region "Pass Graduates". De stijl van adverteren in de afgelopen jaren is enorm verande ... [+]

De Master in Copywriting is er een van die gefinancierd door de Call of the Puglia Region "Pass Graduates".

De stijl van adverteren in de afgelopen jaren is enorm veranderd en heeft met name betrekking op de stijl die is gedefinieerd als nieuwe media.

Het woord is in feite gevoelig voor elke mode en verandering: sociaal, politiek, ecologisch, economisch, technologisch, etc.

De opkomst van digitale technologie heeft een echte revolutie met zich meegebracht die de manier waarop we leven en denken transversaal betrekt, en daarmee de noodzaak van een transformatie van het DNA van de hele samenleving met zich meebrengt.

Er zijn nieuwe vormen van communicatie ontstaan, die steeds meer moeten worden geïntegreerd met traditionele, waardoor reclamecampagnes worden omgezet in multimediacampagnes.... [-]

Italië Milaan
Oktober 2019
Italiaans
Voltijd
7 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Accademia di Comunicazione

De perfectie van een afbeelding is niet genoeg, het is als de schoonheid van een gezicht: als het niet expressief is, geeft het ons geen emoties. Het beeld moet, in combi ... [+]

De perfectie van een afbeelding is niet genoeg, het is als de schoonheid van een gezicht: als het niet expressief is, geeft het ons geen emoties. Het beeld moet, in combinatie en integratie met woorden, de metaforische uitdrukking zijn van het concept / hart van de communicatiestrategie. Het moet emoties creëren, het moet mensen laten dromen, het moet ook overschrijden van de parameters van schoonheid en / of technische perfectie, het moet onthouden en niet vergeten worden.

Het is niet genoeg om een ​​art director te zijn, je moet een art director zijn: dit beroep wordt steeds moeilijker, vandaag zijn we allemaal doordrenkt en nu verzadigd van beelden, het is het nieuwe, het andere dat onze aandacht trekt en ons nog steeds fascineert.... [-]

Italië Milaan
Oktober 2019
Italiaans
Voltijd
8 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Accademia di Comunicazione

De Master in Graphic Design komt voort uit de behoefte om de kloof te dichten die vaak ontstaat tussen de algemeen beschikbare trainingspaden en de steeds veeleisender wo ... [+]

De Master in Graphic Design komt voort uit de behoefte om de kloof te dichten die vaak ontstaat tussen de algemeen beschikbare trainingspaden en de steeds veeleisender wordende eisen, in termen van verworven vaardigheden en ervaring, door de professionele wereld.

Dat van de grafisch ontwerper, die voor eens een Italiaanse naam gebruikt, is vandaag een zeer complex beroep maar tegelijkertijd uiterst stimulerend. De toepassingsgebieden zijn altijd die van de beeldtaal, zelfs als de manier waarop de berichten worden overgebracht, is geëvolueerd en aanzienlijk is veranderd dankzij digitale media.

Daarom is de Graphic Design professional niet alleen een expert in visuele talen, maar ook een directeur van communicatiestrategieën op basis van het teken, die worden uitgedrukt op fysieke media, op echte plaatsen of virtuele omgevingen.... [-]

Italië Milaan
Oktober 2019
Italiaans
Voltijd
8 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Via Savona,112/A
20144 Milaan, Lombardy, Italië