Lees de Officiële Beschrijving

De Amerikaanse Universiteit van Rome (AUR) is een van de oudste universitaire universiteiten in Italië. Studenten behalen een geaccrediteerde bacheloropleiding van de Verenigde Staten van Amerika na afloop van het academische programma (typisch vier jaar). De bacheloropleiding van de VS wordt universeel erkend als een standaard van succes van het hoger onderwijs.


AUR gebruikt Rome als zijn klaslokaal en Italië en Europa als waardevolle bronnen. De Amerikaanse Universiteit van Rome bereidt studenten voor om door middel van praktische interdisciplinaire academische majors te leren en werken over culturen, mogelijkheden om te leren door middel van reizen en stages, en zijn multiculturele faculteit en personeel. Studenten kiezen uit acht bacheloropleidingen:

Instructie is in het Engels . Studenten wier Engelse taalvaardigheid ontwikkelingen nodig heeft, kan een aanvraag indienen voor de Intensieve Academische Engelse Taalcursus om te profiteren van een volledig academisch curriculum aan de Amerikaanse Universiteit van Rome . Via dit programma ontwikkelen studenten spreken, luisteren, lezen en schrijven van vaardigheden in het Engels, terwijl ze geselecteerde credit-based General Education-cursussen bij AUR bijwonen.

De toegang is concurrerend. AUR trekt studenten uit meer dan 40 landen en biedt zijn studenten studeren in het buitenland, zoals: China, Ecuador, Engeland, Griekenland, Spanje en de beste universiteiten in de Verenigde Staten. Toepassingen worden op basis van rollen geaccepteerd en de studenten worden geselecteerd zonder rekening te houden met leeftijd, ras, geslacht, geloof, nationale of etnische afkomst of handicap.

Geavanceerde status kan worden toegekend voor academische credits die worden verdiend bij instellingen buiten het universiteitsstelsel van de Verenigde Staten. Kandidaten die in het bezit zijn van referenties zoals de Italiaanse Maturità, de Internationale Baccalaureaat, de Britse GCSE A-niveaus en andere gelijkwaardige programma's worden geëvalueerd en geavanceerde kredieten op basis van evaluatie.

In de meeste gevallen kan het eerste studiejaar (gelijk aan 30 semesterkredieten) worden toegekend. Als het AUR- toelatingsbureau bepaalt dat een student anderszins volledig academisch gekwalificeerd is, maar dat de Engelstalige vaardigheden het begin van een succesvolle academische ervaring kunnen belemmeren, kan een persoonlijk academisch semester of jaar bij AUR worden verlangd.

De Amerikaanse Universiteit van Rome is toegewijd om de financiële behoeften van studenten te ondersteunen door diverse academische beurzen en studentenwerkassistentieposities aan gekwalificeerde studenten te bieden.

Na afloop van de diploma behalen de meeste AUR- afgestudeerden hun opleiding verder of kiezen ze onmiddellijk op de werkplek. Van die studenten die na de afstudeerstelling de werkplek binnenkwamen, bevatte 86% werkgelegenheid in minder dan een jaar (vanaf september 2010) als formeel en publiekelijk gerapporteerd aan de Accreditatie Raad voor Onafhankelijke Hogescholen en Scholen (ACICS).

AUR is geaccrediteerd en / of erkend door: Middle States Commission on Higher Education (USA), Verenigde Staten van Onderwijs, Onderwijs van de Staat van Delaware, Rome Tribunal en het Italiaanse Ministerie van Onderwijs.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:


The American University of Rome

Dit programma biedt een interdisciplinaire en methodologisch gevarieerde studie van cultuur en religie in hun politieke en sociale dimensies. Het onderzoek en de studie v ... [+]

Dit programma biedt een interdisciplinaire en methodologisch gevarieerde studie van cultuur en religie in hun politieke en sociale dimensies. Het onderzoek en de studie van bepaalde religieuze tradities, sociale en politieke context waarin ze geëvolueerd, en de politieke ideeën die ze beïnvloed, een bijdrage leveren aan de bevordering van vrede, religieuze en culturele diversiteit, interculturele dialoog, begrip en medewerking.

De MA in Peace Studies maakt gebruik van de unieke ligging van de Amerikaanse Universiteit van Rome om studenten te voorzien van de mogelijkheid om de ontwikkeling van religieuze instellingen, hun leringen en praktijken, te bestuderen in verband met de steeds veranderende maatschappelijke context.... [-]

Italië Rome
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The American University of Rome

Het behoud en de bescherming van, en publiek / toeristische toegang tot 's werelds cultureel erfgoed is uitgegroeid tot een van de meest uitdagende en dringende problemen ... [+]

De MA-programma in Sustainable Cultureel Erfgoed traint afgestudeerden aan de belangrijkste uitdaging in het erfgoed industrie vandaag de dag geconfronteerd: haar levensvatbaarheid op lange termijn.

Rome is in het centrum van de debatten over de opwarming van erfgoed. Met grote internationale organisaties in de stad, maar ook de grootste concentratie van erfgoed monumenten en kunstwerken, nergens in de wereld een betere basis om een ​​student voor te bereiden op een carrière op dit gebied.

Vandaag, om het cultureel erfgoed te maken zowel duurzame en maatschappelijk nuttig is het noodzakelijk om de noodzaak van een multidisciplinaire aanpak van het erfgoed spectrum herkennen. Degenen die willen werken met erfgoed zal moeten veel verschillende verantwoordelijkheden te ondernemen in vele gebieden van expertise.... [-]

Italië Rome
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The American University of Rome

De MA in Food Studies is een interdisciplinair programma dat is bedoeld om kennis en vaardigheden over de huidige situatie en de ontwikkelingen rondom duurzame voedselpro ... [+]

De MA in Food Studies is een interdisciplinair programma dat is bedoeld om kennis en vaardigheden over de huidige situatie en de ontwikkelingen rondom duurzame voedselproductie en consumptie, meer in het algemeen over hoe we invloed hebben op de middelen van de Aarde met ons voedsel keuzes. Het zal zich richten op de internationale dimensies, maar ook over hoe het bijbehorende beleid en regelgeving worden ingelijst en op regionaal, nationaal en sub-nationaal niveau door de sectoren overheid en non-profit, alsmede door de voedingsindustrie uitgevoerd.

Het programma biedt studenten de mogelijkheid om zich te concentreren op een meer professionele basis weg, op basis van hun carrière ambities, of een op onderzoek gebaseerde pad als ze willen onderzoek aan de Ph.D. level.... [-]

Italië Rome
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands