Accademia Europea di Firenze – Scuola internazionale di Arti e Cultura Italiana

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Accademia Europea di Firenze is een prestatie en liberale arts school bestaat uit onze undergraduate universiteit, gediplomeerde, professionele instructie, lokale prestaties filialen, en culturele programma's. AEF is geworteld in een combinatie van academische uitmuntendheid, prestatie-ervaring en culturele onderdompeling. Ons personeel bestaat uit getalenteerde docenten, hoogleraren en bestuurders zich toelegt op de voorbereiding van studenten voor de professionele wereld in een steeds meer mondiale samenleving. Onze scholen zijn gewijd aan presterende en vrije kunsten, door middel van een breed scala aan cursussen.

Academia

AEF prioriteit educatieve integriteit, individuele groei, en een onderling verbonden en uitgebreide educatieve en persoonlijke ervaring. Wij streven ernaar om volledige onderdompeling programma's te maken met een structuur die geschikt is om de ervaring en de groei van studenten binnen hun vakgebied te verbeteren. Bij AEF, gaan we elke student in persoonlijke / professionele relaties voor hun veiligheid en comfort te garanderen.

Of het is de taal, kunst, geschiedenis, muziek, of een andere cursus, worden de studenten geleerd binnenkant van de klas en worden aangemoedigd om hun vooruitgang door te participeren in eindeloze activiteiten AEF's buiten het klaslokaal te versnellen.

Academia

Een van de hoekstenen van onze onderwijsfilosofie is ervaringsleren en het mogelijk maken onze studenten om volledig onder te dompelen in de Florentijnse en de Europese cultuur. Studenten komen uit alle hoeken van de wereld om deze spectaculaire stad te zien en de AEF personeel is vastbesloten om ervoor te zorgen dat onze studenten doen, terwijl tegelijkertijd verheffen begrip elke student en de beheersing van de inhoud die in de klas.

Academia

Mission Statement

Best International School Florence

De missie van de Accademia Europea di Firenze is om geconcentreerd, diepgaande en uitgebreide academische programma's verbonden met de lokale cultuur te bieden. Empowering aspirant-kunstenaars, muzikanten en studenten van alle achtergronden te creëren, te leren, uit te voeren, en te groeien professioneel in de geboorteplaats van de Renaissance.

Middelen AEF's in Florence te breiden buiten het klaslokaal, zodat studenten de stad in het kader van hun specifieke studies ervaren. Studenten worden geduwd om te leren en te ervaren de geschiedenis van hun ambacht en studies, terwijl het streven om te innoveren en te duwen hun vakgebied verder.

Ons doel is om de intellectuele nieuwsgierigheid en ambitie van onze studenten te stimuleren om hun potentieel als leerlingen en professionals te maximaliseren.

Visie

AEF werd opgericht ter bevordering en artistieke disciplines te vernieuwen in een stad die bekend staat om zijn geschiedenis en baanbrekende innovaties.

Om uitdagende academische programma's die nieuwsgierige geest in staat vorm te bieden:

  • Het naderen van academische disciplines met de mentaliteit om diep inzicht in de principes van het verleden en hoe zij aanwezig zijn in de context van vandaag zijn.
  • Transforming leren, kennis en culturele ervaringen in instrumenten die vorm de toekomst van morgen.
  • Bijdragen aan de lokale cultuur met de bevindingen, onderzoek, en creaties ontwikkeld in de loop van de studie.
  • Om de uitstekende professionele en academische faciliteiten kunnen leerpotentieel van de student inspireren bieden.
  • Om te gaan dan klassikale leren door het bevorderen van interactie student met de multiculturele samenlevingen en creatieve aanwezigheden in de stad Florence.

Locaties

Florence

Address
Via Cavour 37
50129 Florence, Toscane, Italië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: