Il Sole 24 ORE Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

24 ORE Business School heeft innovatieve en gespecialiseerde business training en professionele ontwikkeling programma's gericht op het helpen van pas afgestudeerden net beginnen hun carrière om nieuwe kennis en vaardigheden, evenals volwassen managers en professionals die behoefte hebben om bestaande vaardigheden te actualiseren of nieuwe gebieden van expertise te ontwikkelen verwerven ontwikkeld . Programma's zijn ontworpen voor personen die werkzaam zijn in zowel de publieke als de private sector.

Focussen op de verschillende behoeften van jonge managers en professionals, worden curricula voortdurend bijgewerkt om rekening te houden met de nieuwste trends. Ervaren uitgevers met een achtergrond in het onderwijs te identificeren belangrijke onderwerpen, in gang zetten van een rijke dialoog tussen deskundigen, journalisten en de meer dan 6000 managers die elk jaar deelnemen. Sole 24 ORE Education programma's zijn gericht op een betonnen basis in het gebied van economie, financiën en management.

Sole 24 ORE Education programma's zijn onder meer:

  • Jaarlijkse evenementen - Gespecialiseerde Master's Degrees - Executive Master - cursussen en conferenties - E-learning - In-house onderwijs - Professionele ontwikkeling

De Business School biedt:

Een full-time masteropleiding die werkervaring bevat opgedaan via stages die jonge studenten te voorzien van een grotere concurrentievoordeel aan de beroepsbevolking op een hoger niveau van de kwalificaties en expertise in te voeren.

De Executive24 Master is bedoeld voor drukke managers en ondernemers die hun loopbaan verplichtingen moeten in evenwicht zijn met hun behoefte aan continu leren in een dynamische wereld. Het leerprogramma afgewisseld afstand met on-campus sessies mogelijk te maken voor een meer flexibele educatieve ervaring.

De Master24 is ontworpen voor zelf-leerlingen en is gebaseerd op een innovatieve formule van afstandsonderwijs die gebruik maakt van een multimedia-klas die de toegang en interactie met deskundigen omvat.

Deelnemers aan de educatieve programma's hebben toegang tot Sole 24 ORE de enorme rijkdom van de hoge kwaliteit, multimediale middelen.

Faculteit onder hoogopgeleide Italiaanse en internationale experts die ervaring hebben zowel in hun vakgebied als in de klas. Zij maken gebruik van een pragmatische aanpak die gericht is op de behoeften van zakelijke professionals.

150 beurzen beschikbaar voor studenten.

De Business School heeft altijd bijzondere aandacht besteed aan het ontwikkelen en onderhouden van sterke relaties met een aantal van de belangrijkste bedrijven en adviesbureaus in Italië en de rest van de wereld. We momenteel samen met meer dan 600 internationaal gerespecteerde zakelijke partners. Dit netwerk maakt Sole 24 ORE om zaken werkelijkheid in haar trainingsprogramma's te integreren, waardoor solide en praktische toepassingen voor het leren.

E-learning platform Sole 24 ORE's kunnen studenten documenten, berichten te delen en creëren van een gemeenschap.

Stages zijn een integraal onderdeel van de masteropleiding en vormen een belangrijke kans voor afgestudeerden op de arbeidsmarkt te betreden. Het uitgebreide netwerk van contacten uit het bedrijfsleven, professionele en financiële sector, in combinatie met de voorbereiding door de masteropleiding, bieden studenten mogelijkheden om belangrijke bedrijven in te voeren, zowel in Italië als in het buitenland.

Loopbaanplaatsing volgt na succesvolle afronding van de masteropleiding en bestaat uit de invoering van gekwalificeerde kandidaten aan organisaties, bijpassende cv studenten (curriculum vitae) met de behoeften van de bedrijven. Het doel is om ervoor te zorgen dat afgestudeerden krijgen relevante en betekenisvolle ervaring die hen in staat stellen om hun loopbaan voort te zetten.

Locaties

Milaan

Il Sole 24 ORE

Address
GRUPPO 24ORE Via Monte Rosa 91
20149 Milaan, Lombardy, Italië
Telefoonnr.
+39 02 30221