The Buchmann Faculty of Law - Tel Aviv University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Gelegen in het hart van Tel Aviv, TAU Faculteit der Rechtsgeleerdheid is de belangrijkste rechtsschool van Israël. TAU Law is de thuisbasis van meer dan 40 full-time docenten en meer dan 25 gerenommeerde gastprofessoren die allen internationaal erkend zijn op hun vakgebied. De faculteit bestaat uit tientallen adjunct-docenten die een breed scala aan academische disciplines doceren. Ongeveer 1.600 studenten uit Israël en uit meer dan 20 landen over de hele wereld wonen de faculteit jaarlijks bij.

Het curriculum van TAU Law omvat een breed scala aan cursussen en seminars die zijn gericht op het verbeteren van het vermogen van studenten om lokale en mondiale juridische en sociale kwesties aan te pakken. Ongeveer 45 van de aangeboden cursussen worden in het Engels gegeven. TAU Law biedt een breed scala aan mogelijkheden voor theoretisch onderzoek en praktische juridische ervaring, aangezien het ernaar streeft een stimulerende leeromgeving te creëren voor zijn studenten en wetenschappers. Hiertoe behoren de unieke juridische workshops van de faculteit, waarin studenten worden geïntroduceerd voor baanbrekend onderzoek door vooraanstaande geleerden uit Israël en het buitenland, waardoor zij de nog niet gepubliceerde juridische wetenschap kunnen beoordelen en er een bijdrage aan kunnen leveren.

Onder de vele mogelijkheden die de Buchmann Faculteit der Rechtsgeleerdheid biedt, is de Parasol Foundation International LL.M., die topwetstudenten van over de hele wereld aantrekt. Met dit unieke programma kunnen internationale studenten zich verdiepen in de diverse atmosfeer en de academie, innovatie en het onderzoek van TAU Law echt ervaren.

De faculteitsleden van TAU Law hebben talloze boeken en publicaties gepubliceerd in topwetgeving, peer-reviewed tijdschriften en universitaire persen. Veel van onze faculteitsleden zijn vaste gastsprekers op leidende rechtsscholen in de VS en Europa. TAU Law herbergt tal van prestigieuze onderzoeksinstituten, die geavanceerde conferenties, colloquia en onderzoeksactiviteiten mogelijk maken. Een van deze instituten, The Cegla Center for Interdisciplinary Research of the Law, is gastheer voor het vlaggenschip van de faculteit review - Theoretical Inquiries in Law (TIL), dat nummer 1 is voor de citatie-impact van alle niet-Amerikaanse wetoverzichten over de hele wereld .

De brede activiteit en reputatie van de school voor excellentie had top afgestudeerden bevorderd, waaronder tal van hooggerechtshof rechters, ministers van de regering, parlementsleden en CEO's van grote internationale bedrijven. Tientallen faculteit afgestudeerden dienen in hogere functies in de top Amerikaanse rechtsscholen, waaronder Harvard en NYU. Via haar faculteit, studenten en alumni, levert de juridische faculteit van TAU zinvolle oplossingen voor 's werelds meest complexe juridische en sociale uitdagingen.

Locaties

Tel Aviv-Yafo

Address
Tel Aviv-Yafo, District Tel Aviv, Israël

Opleidingen

Deze school biedt ook: