Ben-Gurion University of the Negev

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Ben-Gurion University of the Negev heeft een unieke missie die zijn karakter heeft gevormd

Ben-Gurion University of the Negev (BGU) werd in 1969 opgericht en realiseerde de visie van Israëls eerste premier, David Ben-Gurion, die geloofde dat de toekomst van Israël in de Negev-regio lag, een woestijngebied dat meer dan 60 procent omvatte van het land. De visie kwam met een missie: de katalysator zijn voor de ontwikkeling van de Negev.

Vandaag, bijna 50 jaar later, is BGU een wereldberoemde instelling voor onderzoek en hoger onderwijs die de grenzen van de academische wereld overschrijdt om een ​​nieuw model van onderwijs en onderzoek te creëren dat van invloed is op het leven van mensen in de Negev, in heel Israël en de rest van de wereld.

Met campussen in Beer-Sheva, Sede Boqer en Eilat is BGU echt een oase van innovatie en voert het geavanceerde onderzoek uit op het gebied van cyber- en binnenlandse veiligheid; robotica; big data en informatiesystemen; alternatieve energie; woestijnstudies; waterontzilting; Israëlstudies, cultuur en joodse gedachten; medische en biotechnologieën; wereldwijde gezondheid en nog veel meer.

Wees anders. Jij bent het. BGU.

Als de snelst groeiende onderzoeksuniversiteit van Israël, trekt BGU buitengewone studenten uit heel Israël en de rest van de wereld. Het biedt ultramoderne faciliteiten en een dynamische populatie van bijna 20.000 studenten, de diverse faculteiten van de universiteit en 51 afdelingen bieden een overvloed aan opties. Studenten komen naar BGU voor zowel de uitzonderlijke academische mogelijkheden als voor de levendige campusatmosfeer.

Bij BGU, een uitgebreide universiteit, is multidisciplinair onderzoek meer regel dan uitzondering, waarbij studenten en onderzoekers van verschillende faculteiten, afdelingen en onderzoekscentra samenwerken om de beste oplossingen te vinden voor 's werelds meest urgente problemen. Onderzoekers en studenten van BGU zijn gepassioneerd over hun werk: geen wonder dat ze ongekende prestaties hebben bereikt op geavanceerde gebieden aan de grens van wetenschap en technologie.

BGU internationaal

Internationale studenten uit meer dan 40 landen genieten van een volledige kalender van activiteiten en evenementen, en een verscheidenheid aan clubs en organisaties. Wonen op de campus wonen met Israëlische studenten als kamergenoten, internationale studenten krijgen de Israëlische cultuur uit eerste hand door vriendschappen te smeden en herinneringen op te bouwen. Onze locatie in Beer-Sheva, een multiculturele stad, is een ideale plek voor internationale studenten om de gemeenschappelijke diversiteit van Israël te ervaren.

Beer-Sheva is ook een handige springplank om de rest van Israël te verkennen, met meerdere transportmogelijkheden om alle delen van het land te bereiken.

Elke cursus met ten minste één internationale student die is ingeschreven, wordt in het Engels afgenomen.

Het gebeurt: het realiseren van de visie van David Ben-Gurion.

BGU vormt de kern van wat een "oase van innovatie" wordt genoemd, een uniek ecosysteem waarin hoger onderwijs, hi-tech, industrie, bedrijfsleven, geneeskunde en overheid samenkomen om baanbrekend onderzoek te ontwikkelen en nieuwe toepassingen op de markt te brengen.

Beer-Sheva's Advanced Technologies Park (ATP), grenzend aan de hoofdcampus van BGU, is een uitdrukking van deze synergie, thuisbasis van multinationale hi-tech bedrijven, zoals Dell-EMC, Oracle, Wix, IBM en Deutsche Telekom. Ze gebruiken de onderzoeks- en ontwikkelingsdans van BGU, naast startups en accelerators vol met BGU-studenten en afgestudeerden.

Met de geplande verhuizing van de technologie-eenheden van de IDF naar een campus op een steenworp afstand van de ATP en de BGU-campus, bevindt de Negev zich in een transformerende periode.

De wens om een ​​verschil te maken is ingebakken in het DNA van BGU

Sinds de oprichting is een van de belangrijkste missies van de universiteit geweest om het potentieel van de Negev-regio te realiseren en een meer rechtvaardige samenleving te creëren voor de verschillende inwoners. Vandaag de dag is BGU boven verwachting uitgekomen en heeft het een academische instelling gebouwd die diep geworteld is in de gemeenschap en internationaal wordt erkend vanwege zijn talrijke en gevarieerde outreach-programma's.

BGU-studenten en faculteiten overbruggen regelmatig de kloof tussen de academische wereld en sociale actie en dragen zo hun tijd en energie bij aan de gemeenschappen om hen heen als onderdeel van hun opleiding.

Locaties

Be'er Sheva

Address
Beersheba, Israel, 1 שד' בן-גוריון
Be'er Sheva, South District, Israël

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden