Lees de Officiële Beschrijving

Ben-Gurion University of the Negev heeft een unieke missie die zijn karakter heeft gevormd

Ben-Gurion University of the Negev (BGU) werd in 1969 opgericht en realiseerde de visie van Israëls eerste premier, David Ben-Gurion, die geloofde dat de toekomst van Israël in de Negev-regio lag, een woestijngebied dat meer dan 60 procent omvatte van het land. De visie kwam met een missie: de katalysator zijn voor de ontwikkeling van de Negev.

Vandaag, bijna 50 jaar later, is BGU een wereldberoemde instelling voor onderzoek en hoger onderwijs die de grenzen van de academische wereld overschrijdt om een ​​nieuw model van onderwijs en onderzoek te creëren dat van invloed is op het leven van mensen in de Negev, in heel Israël en de rest van de wereld.

Met campussen in Beer-Sheva, Sede Boqer en Eilat is BGU echt een oase van innovatie en voert het geavanceerde onderzoek uit op het gebied van cyber- en binnenlandse veiligheid; robotica; big data en informatiesystemen; alternatieve energie; woestijnstudies; waterontzilting; Israëlstudies, cultuur en joodse gedachten; medische en biotechnologieën; wereldwijde gezondheid en nog veel meer.

Wees anders. Jij bent het. BGU.

Als de snelst groeiende onderzoeksuniversiteit van Israël, trekt BGU buitengewone studenten uit heel Israël en de rest van de wereld. Het biedt ultramoderne faciliteiten en een dynamische populatie van bijna 20.000 studenten, de diverse faculteiten van de universiteit en 51 afdelingen bieden een overvloed aan opties. Studenten komen naar BGU voor zowel de uitzonderlijke academische mogelijkheden als voor de levendige campusatmosfeer.

Bij BGU, een uitgebreide universiteit, is multidisciplinair onderzoek meer regel dan uitzondering, waarbij studenten en onderzoekers van verschillende faculteiten, afdelingen en onderzoekscentra samenwerken om de beste oplossingen te vinden voor 's werelds meest urgente problemen. Onderzoekers en studenten van BGU zijn gepassioneerd over hun werk: geen wonder dat ze ongekende prestaties hebben bereikt op geavanceerde gebieden aan de grens van wetenschap en technologie.

BGU internationaal

Internationale studenten uit meer dan 40 landen genieten van een volledige kalender van activiteiten en evenementen, en een verscheidenheid aan clubs en organisaties. Wonen op de campus wonen met Israëlische studenten als kamergenoten, internationale studenten krijgen de Israëlische cultuur uit eerste hand door vriendschappen te smeden en herinneringen op te bouwen. Onze locatie in Beer-Sheva, een multiculturele stad, is een ideale plek voor internationale studenten om de gemeenschappelijke diversiteit van Israël te ervaren.

Beer-Sheva is ook een handige springplank om de rest van Israël te verkennen, met meerdere transportmogelijkheden om alle delen van het land te bereiken.

Elke cursus met ten minste één internationale student die is ingeschreven, wordt in het Engels afgenomen.

Het gebeurt: het realiseren van de visie van David Ben-Gurion.

BGU vormt de kern van wat een "oase van innovatie" wordt genoemd, een uniek ecosysteem waarin hoger onderwijs, hi-tech, industrie, bedrijfsleven, geneeskunde en overheid samenkomen om baanbrekend onderzoek te ontwikkelen en nieuwe toepassingen op de markt te brengen.

Beer-Sheva's Advanced Technologies Park (ATP), grenzend aan de hoofdcampus van BGU, is een uitdrukking van deze synergie, thuisbasis van multinationale hi-tech bedrijven, zoals Dell-EMC, Oracle, Wix, IBM en Deutsche Telekom. Ze gebruiken de onderzoeks- en ontwikkelingsdans van BGU, naast startups en accelerators vol met BGU-studenten en afgestudeerden.

Met de geplande verhuizing van de technologie-eenheden van de IDF naar een campus op een steenworp afstand van de ATP en de BGU-campus, bevindt de Negev zich in een transformerende periode.

De wens om een ​​verschil te maken is ingebakken in het DNA van BGU

Sinds de oprichting is een van de belangrijkste missies van de universiteit geweest om het potentieel van de Negev-regio te realiseren en een meer rechtvaardige samenleving te creëren voor de verschillende inwoners. Vandaag de dag is BGU boven verwachting uitgekomen en heeft het een academische instelling gebouwd die diep geworteld is in de gemeenschap en internationaal wordt erkend vanwege zijn talrijke en gevarieerde outreach-programma's.

BGU-studenten en faculteiten overbruggen regelmatig de kloof tussen de academische wereld en sociale actie en dragen zo hun tijd en energie bij aan de gemeenschappen om hen heen als onderdeel van hun opleiding.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MA

Ben-Gurion University of the Negev

Het MA-programma in de taalkunde biedt ofwel een thesis (onderzoek) track of een niet-thesis (algemeen) nummer. Beide sporen hebben drie doelstellingen: (1) studenten blo ... [+]

Cursusinhoud

Het MA-programma in de taalkunde biedt ofwel een thesis (onderzoek) track of een niet-thesis (algemeen) nummer. Beide sporen hebben drie doelstellingen: (1) studenten blootstellen aan actuele onderzoeksthema's in het veld (2) om studenten te betrekken bij wetenschappelijk discours, onderzoeksmethoden en kritisch redeneren; (3) om studenten te trainen in academisch schrijven en het gebruik van vakliteratuur. Het doel van het proefschrift is bovendien dat studenten origineel onderzoek doen dat bijdraagt ​​aan het vakgebied.

Beide tracks zijn tweejarige programma's.

1. Thesis track

Studenten kunnen kiezen uit de verschillende aangeboden cursussen. Alle studenten in deze track moeten echter de cursus Methodologie volgen in hun eerste jaar. Bovendien moeten de gekozen cursussen ten minste één cursus in syntaxis en ten minste één cursus in semantiek bevatten. Alle MA-cursussen worden als seminars uitgevoerd en hebben een eindpaper nodig.... [-]

Israël Beër Sjeva
October 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Ben-Gurion University of the Negev

Het Woodman-Scheller Israël Studies International Program (WSISIP) biedt studenten een uitgebreide state-of-the-art achtergrond in belangrijke onderwerpen en onderzoeksme ... [+]

CursusinhoudOntdek de geschiedenis, het beleid en de cultuur van Israël

Het Woodman-Scheller Israël Studies International Program (WSISIP) biedt studenten een uitgebreide state-of-the-art achtergrond in belangrijke onderwerpen en onderzoeksmethoden in Israel Studies. De kennis en vaardigheden die studenten verwerven, biedt een solide basis voor degenen die van plan zijn om doctorale graden op verwante gebieden na te streven.

Een graad in Israël Studies is van waarde voor kandidaten die administratieve, diplomatieke, civiele of onderwijsposities willen aangaan met betrekking tot Israël, het Midden-Oosten en de Joodse wereld.

Programma-extra's:Archiefworkshops en bezoeken aan de belangrijkste archieven van IsraëlBijeenkomsten met Israëliërs: langdurige inwoners, nieuwe immigranten, soldaten, kibboetsleden, inwoners van ontwikkelingssteden, intellectuelen, prominenten, journalisten en de volgende generatie leidersExcursies naar plaatsen met een speciaal historisch en sociologisch belangScriptie of niet-scriptie-opties... [-]
Israël Beër Sjeva
October 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Ben-Gurion University of the Negev

De afdeling biedt graduate studies aan zowel M.Sc. en Ph.D. graden. De duur van de M.Sc. Programma is twee jaar (vier semesters). Het programma is zeer onderzoeksgericht ... [+]

De Avram en Stella Goldstein-Goren Afdeling Biotechnologie Engineering

Als een van de jongste afdelingen gevestigd aan de Ben-Gurion University of the Negev , bieden de Avram en Stella Goldstein-Goren Afdeling Biotechnologie Engineering (BTE) een levendige hypermoderne onderzoeksatmosfeer geleid door 15 docenten. De afdeling is strategisch gelegen in het moderne Guzik-gebouw, tussen het Ilse Katz Institute for Nanoscale Science

M.Sc. diploma in Biotechnology Engineering

De afdeling biedt graduate studies aan zowel M.Sc. en Ph.D. graden. De duur van de M.Sc. Programma is twee jaar (vier semesters). Het programma is zeer onderzoeksgericht en wordt uitgevoerd in de AHO-laboratoria onder begeleiding van onze faculteitsleden. M.Sc. studies worden afgesloten met een onderzoeksthese waarin de unieke wetenschappelijke resultaten van de student worden samengevat en een mondelinge presentatie, die wordt geëvalueerd door een wetenschappelijk comité.... [-]

Israël Beër Sjeva
October 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Ben-Gurion University of the Negev

De eenheid van elektro-optische en fotonica Engineering (EOPE) werd opgericht in 2000 met de visie dat de 21e eeuw evenveel zal afhangen van de fotonica als de 20e eeuw a ... [+]

De eenheid voor elektro-optische en fotonica-engineering

De eenheid van elektro-optische en fotonica Engineering (EOPE) werd opgericht in 2000 met de visie dat de 21e eeuw evenveel zal afhangen van de fotonica als de 20e eeuw afhankelijk is van elektronica. Het is gewijd aan onderzoek en onderwijs op het gebied van elektro-optische en fotonica engineering en is momenteel de enige afdeling in Israël die gemachtigd is om graduate degrees (MSc en Ph.D.) in elektro-optische engineering te verlenen. Het multidisciplinaire onderzoek van de Unit plaatst het in de voorhoede van de gemeenschap van optica en fotonica, zowel nationaal als internationaal. Baanbrekend onderzoek wordt uitgevoerd op het gebied van teledetectie; atmosferische optica; vezeloptische biosensoren; nano-plasmonics; geïntegreerde nanofotonica; superresolutie microscopie; afbeelding verwerken; computer visie; displaysystemen; 3D-weergave en weergave; computationele optische waarneming en beeldvorming; compressieve beeldvorming, biomedische optica; apparaten met vloeibare kristallen voor detectie en beeldvorming; hyperspectrale beeldvorming; THz- en MMW-beeldvorming; optisch glas / vezels; opto-elektronische apparaten; zonnecellen en meer.... [-]

Israël Beër Sjeva
October 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Ben-Gurion University of the Negev

Het doel van de M.Sc. Programma in Materials Engineering is om studenten te voorzien van expertise en geavanceerde kennis in hun geselecteerde vakgebied. ... [+]

Het Department of Materials Engineering

Het Department of Materials Engineering aan de Ben-Gurion University of the Negev werd opgericht in 1971. Het was het eerste departement in het veld in Israël. Het Department of Materials Engineering biedt een jonge en levendige atmosfeer voor innovatief onderzoek en is zeer toegewijd aan buitengewoon onderwijs op alle niveaus.

Ons onderzoek wordt geleid door een uitstekend team van faculteitsleden; Allen zijn vooraanstaande onderzoekers op hun vakgebied. Het departement biedt toegang tot uitzonderlijke faciliteiten en ultramoderne apparatuur.

Onderzoeksgebieden omvatten zowel praktische als theoretische aspecten van materiaalkunde, waaronder metalen, composieten van keramische metalen, polymeren, elektronische materialen, thermo-elektrische materialen, halfgeleidermaterialen en -apparaten, biomaterialen, nanomaterialen, magnetische materialen en moderne methoden voor materiaalkarakterisering.... [-]

Israël Beër Sjeva
October 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Ben-Gurion University of the Negev

De eenheid voor nucleaire engineering (UNE) is de enige academische afdeling in Israël die afgestudeerde studies aanbiedt aan M.Sc. en Ph.D. graden in het veld. ... [+]

De eenheid van nucleaire engineering

De eenheid voor nucleaire engineering (UNE) is de enige academische afdeling in Israël die afgestudeerde studies aanbiedt aan M.Sc. en Ph.D. graden in het veld. Een breed scala aan onderzoeksonderwerpen wordt behandeld in de UNE, waaronder: nucleaire energietechniek, kernkernfysica, neutronenvervoer, splijtstofkringloop, non-proliferatiestrategieën, toepassingen in bestraling voor medicijnen, nucleaire instrumenten voor radiotherapie, stralingsberekeningen en Monte Carlo-simulaties voor straling, aspecten van stralingsafscherming ontwerp en berekeningen, bescherming van patiënten tegen straling, kerntheorie en ontwikkeling van deeltjesvervoer. Veel UNE-afgestudeerden dienen als managers op hoog niveau en bekleden sleutelposities in toonaangevende onderzoeksinstellingen en in prestigieuze medische centra in Israël en de rest van de wereld.... [-]

Israël Beër Sjeva
October 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Ben-Gurion University of the Negev

Het Department of Mechanical Engineering biedt een Master of Science (M.Sc.) graduate programma in Mechanical Engineering. Het doel van het programma is om de studenten t ... [+]

Het Department of Mechanical Engineering

Werktuigbouwkunde is een bloeiend multidisciplinair veld met aanzienlijke gevolgen voor het bedrijfsleven en de maatschappij over de hele wereld. Het Departement Werktuigkunde aan de Ben-Gurion University of the Negev , 50 jaar geleden opgericht, is sindsdien de thuisbasis van vele wetenschappelijke doorbraken en technologische prestaties. De afdeling biedt zowel niet-gegradueerde als afgestudeerde programma's aan in een breed scala van onderwerpen die zowel praktische als theoretische aspecten van werktuigbouwkunde omvatten.

De afdeling heeft een studenteninschrijving van meer dan 800 studenten die B.Sc., M.Sc. volgen. en Ph.D. graden.

Op dit moment heeft de afdeling 25 fulltime senior faculteitsleden in dienst die geavanceerd onderzoek geven en uitvoeren op alle belangrijke gebieden van de werktuigbouwkunde, inclusief robotica, besturingssystemen en autonome systemen, solide mechanica, bio-geïnspireerde materialen en systemen, vloeistofmechanica, micro- en nano-elektromechanische systemen, warmteoverdracht, systeemontwerp en -bewaking, thermodynamica, energietechnologieën en deeltjesmateriaaltechnologie.... [-]

Israël Beër Sjeva
October 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Master

Ben-Gurion University of the Negev

Dit innovatieve, multidisciplinaire programma in Desert Studies is gestructureerd om een ​​geïntegreerde aanpak te bieden, die studenten uitzonderlijke kansen biedt om ee ... [+]

Cursusinhoud

Dit innovatieve, multidisciplinaire programma in Desert Studies is gestructureerd om een ​​geïntegreerde aanpak te bieden, die studenten uitzonderlijke kansen biedt om een ​​combinatie van fundamenteel en toegepast onderzoek na te streven. Studenten worden blootgesteld aan een breed scala aan disciplines die complementair zijn aan hun studierichting.

Het programma biedt de volgende studierichtingen:

✔ Landbouw en biotechnologie van Drylands

✔ Irrigatie en installatieruimte

✔ Ecologie van Drylands (relevant voor studenten die vóór oktober 2016 met hun MSc-studies zijn begonnen)

✔ Zonne-energie en de omgevingsfysica

✔ Milieu- en Aquatische Microbiologie... [-]

Israël Beër Sjeva
October 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Ben-Gurion University of the Negev

Een gezamenlijk programma van het Department of Life Sciences en de Albert Katz International School of Desert Studies ... [+]

Cursusinhoud

In het licht van de biodiversiteitscrisis en de bedreiging van ecologische systemen en de diensten die zij leveren, is ons nieuwe programma op het gebied van ecologie, instandhouding en management gericht op het creëren van een nieuwe generatie wetenschappers, experts en veldwerkers met een brede kennis op het gebied van applicatieve ecologie, behoudsbiologie en evolutionaire ecologie.

Het programma biedt de studenten een theoretische achtergrond in ecologie en evolutie, met de nadruk op biodiversiteit, gemeenschapsdynamiek en processen op organisme-niveau gecombineerd met methodologische kennis, waaronder statistieken, wiskunde, modelontwikkeling en beoordelingsprocedures die specifiek zijn voor natuurbehoud en -beheer.... [-]

Israël Beër Sjeva
October 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Ben-Gurion University of the Negev

Drylands beslaat meer dan een derde van het landoppervlak van de aarde, waaronder het grootste deel van het Midden-Oosten en Israël. Afnemende watervoorraden en een versl ... [+]

Cursusinhoud

Drylands beslaat meer dan een derde van het landoppervlak van de aarde, waaronder het grootste deel van het Midden-Oosten en Israël. Afnemende watervoorraden en een verslechterde waterkwaliteit belemmeren de duurzame ontwikkeling van droge gebieden en het welzijn van hun groeiende bevolking. Het doel van dit programma is om studenten kennis te laten maken met baanbrekend onderzoek en graduaat onderwijs in waterwetenschappen, gericht op het verbeteren van het menselijk leven in droge gebieden door middel van technologieën en beleid voor een duurzaam gebruik van waterbronnen. Lees meer over de master's degree in Hydrology and Water Quality

CurriculumdoelenGeschoolde professionals trainen voor de gebieden hydrologie, waterbehandeling en ontzilting (waaronder: waterproductie, schatting van oppervlakte- en ondergronds water en opgeloste stoffen, chemische en biochemische evaluatie van ondergronds water en verontreinigende stoffen, operationeel onderzoek, optimalisatie van watersystemen en meer) .Studenten voorzien van een sterke achtergrond in fundamentele en toegepaste aspecten van fysische, chemische en microbiologische processen in aquatische omgevingen Kennis aanbieden over stromings- en transportprocessen van water, opgeloste stoffen en vaste stoffen en afzonderlijke fasen in grondwater, in grondwater en in oppervlaktewater.Kennis verschaffen op het gebied van water- en afvalwaterzuivering, inclusief biologische behandelingen, fysisch-chemische behandelingen en ontziltingsprocessen.In het bijzonder om de studie van membraantechnologieën gerelateerd aan ontziltingsmethoden en afvalwaterzuiveringsprocessen te intensiveren en uit te breiden.Studenten voorbereiden op doctoraatsstudies in watergerelateerde programma's.Om te profiteren van de sterke punten van de ZIWR in zowel engineering als hydrologie... [-]
Israël Beër Sjeva
October 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Ben-Gurion University of the Negev

Het Department of Electrical and Computer Engineering biedt een graduaat programma voor de graad van Master of Science (M.Sc.) in Electrical and Computer Engineering. Het ... [+]

Afdeling Elektrische en Computer Engineering (ECE)

Het Department of Electrical and Computer Engineering aan de Ben-Gurion University of the Negev werd opgericht in 1971. De afdeling biedt zowel niet-gegradueerde als afgestudeerde programma's in een breed scala van onderwerpen die zowel praktische als theoretische aspecten van elektrische en computertechnologie omvatten. De afdeling heeft een studenteninschrijving van meer dan 1000 studenten die B.Sc., M.Sc., en Ph.D. graden. De ECE-afdeling heeft 35 faculteitsleden, wiens onderwijs- en onderzoeksdomeinen zijn: communicatie, controle en robotica, signaal- en beeldverwerking, computertechnologie, elektromagnetisme en golfvoortplanting, elektro-optica, instrumentatie en niet-lineaire elektronica, VLSI en nanotechnologie, biomedisch engineering en vermogenselektronica.... [-]

Israël Beër Sjeva
October 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Ben-Gurion University of the Negev - Pushing Your Limits

BGU International - students capturing thier journey