University of Tehran - Kish International Campus

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Universiteit van Teheran (UT) Is het oudste en grootste onderwijs-, wetenschappelijke en onderzoekscentrum in Iran en wordt hierdoor (Moederuniversiteit) genoemd. UT Werd officieel ingehuldigd in 1937 als een staatsonderwijs universiteit. De hoofdcampus van UT Ligt in het hart van Teheran, Namelijk Enghelab Avenue. Andere hogescholen, faculteiten, onderzoekscentra en instituten verbonden aan UT Bevinden zich in andere delen van Teheran en Ik rende.

Kish International Campus (KIC) Werd opgericht om de inschrijving van buitenlandse studenten te vergemakkelijken. Afgestudeerden van de KIC De professionele vaardigheden hebben om effectief in een internationale omgeving te kunnen functioneren; De technische vaardigheden om te werken in een steeds complexere technische wereld; De intellectuele capaciteit en flexibiliteit om zich aan te passen aan constante veranderingen en de leiderschapspotentieel om zo optimaal mogelijk te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van de gemeenschap ten behoeve van zijn mensen. Door de ontwikkeling van sterke wetenschappelijke banden met lokale en buitenlandse onderwijs- en onderzoeksinstellingen blijft de Campus de hoogste kwaliteit in zowel onderzoek als onderwijs behouden. Er zijn inspanningen gedaan om de campus op de voorgrond van de wetenschap op verschillende terreinen te blijven en zijn strategieën aan te passen om aan de eisen van de markt te voldoen.

Waarom KIC

  • Locatie: De ligging van de campus is het prachtige koraal eiland Kish, de parel van de Perzische Golf, met al zijn toeristische en zakelijke attracties.
  • Gekwalificeerde Professoren: Het academische personeel van Kish International Campus bestaat uit meer dan 190 deeltijdse en adjunct-professoren en aangesloten leden. De universiteit omvat 3000 voorgraadse, postdoctorale en promovendi.
  • Student / Faculteit Ratio (10/1): De student naar faculteit ratio is10 tot 1. Dit kan de voordelen van gepersonaliseerde aandacht en de toegankelijkheid van docenten en tutors voor advies en ondersteuning vergroten. De verhouding is echter 5 voor 1 voor sommige speciale afdelingen.
  • Betaalbare klasgeld en betaalplannen: Voor financiële hulp zal KIC een hoogwaardig onderwijs aanbieden tegen een betaalbare prijs vergeleken met andere universiteiten in de regio om meer hooggekwalificeerde studenten toe te kennen. Studiekosten bij KIC voor internationale studenten zijn ongeveer gelijk aan de collegegeld voor binnenlandse studenten.
  • Goed uitgeruste en speciale laboratoria: Er zijn veel goed uitgeruste laboratoria bij KIC om u te voorzien van de middelen die u nodig hebt om goed onderzoek te doen, zoals Mechatronica, Bioinformatica, Informatiebeveiliging, Oefenfysiologie, Sportgeneeskunde, Motorleer, Psychologie, Biotechnologie, Moleculaire en Celbiologie en Celcultuur laboratoria.
  • Het krijgen van uw Visa om te studeren bij KIC maakt het mogelijk voor u om Iran te reizen en vertrouwd te maken met de Iraanse diepe cultuur en zo veel prachtige historische plaatsen te bezoeken.

Campus Environment

Universiteit van Teheran Kish International Campus is verheugd om een ​​prettige educatieve ervaring op een prachtige campus te bieden met een moderne bibliotheek, moderne klaslokalen, computersites met zeer efficiënte computer- en internetverbindingen, onderzoekslabs, slaapzalen, studentenactiviteitencentra, studentenportcomplex, cafetaria's En restaurants. De campus heeft ook een boekhandel, een gezondheidscentrum en een advies- en consultancycentrum. Studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse buitencurriculaire activiteiten en deel te nemen aan een breed scala aan sociale en culturele evenementen aan de Universiteit. Er zijn tal van activiteiten te doen, waaronder fietsen rond het eiland, wandelen, tennis, basketbal, volleybal, voetbal, kunst, literatuur, muziek, folklore, fotografie, enzovoort.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk PhD » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

MA In Architectuur

Campus Voltijd 4 semesters September 2018 Iran Teheran

Typische werkgelegenheidsdiploma's voor Architectuur MA afgestudeerden behelzen architectonische praktijk, maar ook andere ontwerpdisciplines: media en de kunst. Deze cursus zou haar afgestudeerden in staat stellen om posities in onderzoek of academie te vinden. [+]

Typische werkgelegenheidsdiploma's voor Architectuur MA afgestudeerden behelzen architectonische praktijk, maar ook andere ontwerpdisciplines: media en de kunst. Deze cursus zou haar afgestudeerden in staat stellen om posities in onderzoek of academie te vinden.

Cursus overzicht

De architectuur MA biedt een aantal verschillende studiemogelijkheden uit individuele module keuzes naar specialistische trajecten in Culturele Identiteit en Globalisering, Geschiedenis, Theorie, Digitale Media.

Speciale interessesHedendaagse architectuur; Architectonische expressie; Architectueel ontwerp; Architectuur in Iran; Mens en milieu; Programmeren en ontwerpen van benaderingen; Architectuur en ontwikkeling; Bouwproces, enz. Cursus Structuur ... [-]

MA In De Iraanse Studies

Campus Voltijd 4 semesters September 2018 Iran Teheran

Afgestudeerden kunnen werk vinden in journalistiek, diplomatieke diensten, experts in Iraanse studies, universiteitsonderwijs, werken in musea of ​​bibliotheken. [+]

Afgestudeerden kunnen werk vinden in journalistiek, diplomatieke diensten, experts in Iraanse studies, universiteitsonderwijs, werken in musea of ​​bibliotheken.

Cursus overzicht

In de afgelopen decennia, vooral na de Iraanse islamitische revolutie van 1979, is het Oosten studies en Iraanse studies uit westerse standpunten zo veel beïnvloed door de politiek. Media presenteert een ander stereotype Iran uit wat het echt is. De meeste keren, in deze studies, wordt de rijke geschiedenis en cultuur van Iran verwaarloosd of vergeten. Als gevolg hiervan is deze cursus ontworpen om een ​​platform te vormen voor buitenlandse studenten om te leren over ware Iran, afgezien van alle uitgevonden fantasieën en stereotypen tegen het. ... [-]


Ma In Industrieel Ontwerp

Campus Voltijd 4 semesters September 2018 Iran Teheran

Dit programma is geschreven vanuit een inzetbaarheidsverbeteringsperspectief, waardoor het platform voor studenten wordt opgezet om het spectrum van commerciële en culturele mogelijkheden te omarmen, waardoor werkelijke engagementen, netwerken en andere activiteiten worden aangemoedigd. [+]

Dit programma is geschreven vanuit een inzetbaarheidsverbeteringsperspectief, waardoor het platform voor studenten wordt opgezet om het spectrum van commerciële en culturele mogelijkheden te omarmen, waardoor werkelijke engagementen, netwerken en andere activiteiten worden aangemoedigd.

Cursusoverzicht

In de hedendaagse wereld speelt innovatieve heroverweging een belangrijke rol in het industriële ontwerp. Daarom tracht de KIC`s kunstschool haar strategische denken te ontwikkelen. In dit vakgebied kan u migreren tussen diverse thematische disciplines, nieuwe ideeën en conceptuele benaderingen ontdekken die ons in de maatschappij vandaag en die van de toekomst geconfronteerd hebben.... [-]


Ma In Media Management

Campus Voltijd 4 semesters September 2018 Iran Teheran

MA in Media Management onderzoekt de economische, management-, juridische en culturele kaders waarin mediaorganisaties en -bedrijven actief zijn. Deze cursus is geschikt voor degenen die een aspirant of bestaande media manager zijn, of een sterke interesse hebben in de mediasector. Het is een combinatie van media op hoog niveau en managementgerelateerde studies die zich richten op media en communicatie, evenals media- en cultuurbeleid. [+]

Cursusvakken zullen studenten voorbereiden op een reeks managementcursussen in de mediasector, waaronder: economie, bedrijfsstrategie, mediabeleid, intellectuele eigendomsrechten en marketing.

Cursus overzicht

MA in Media Management onderzoekt de economische, management-, juridische en culturele kaders waarin mediaorganisaties en -bedrijven actief zijn. Deze cursus is geschikt voor degenen die een aspirant of bestaande media manager zijn, of een sterke interesse hebben in de mediasector. Het is een combinatie van media op hoog niveau en managementgerelateerde studies die zich richten op media en communicatie, evenals media- en cultuurbeleid.

Speciale interesses

Internationale communicatie; Intraculturele communicatie; Media management; Sociale communicatie; strategisch management; Organisatorisch gedrag; Internationaal sociaal communicatierecht, enz. ... [-]


MSc

Msc In Petroleum Engineering

Campus Voltijd 4 semesters September 2018 Iran Teheran

Petroleum ingenieurs ontwerpen en ontwikkelen methoden voor het uittrekken van olie en gas van deposito's onder de aardoppervlak. Petroleum ingenieurs kunnen ook nieuwe manieren vinden om olie en gas uit oudere putten te onttrekken. [+]

Petroleum ingenieurs ontwerpen en ontwikkelen methoden voor het uittrekken van olie en gas van deposito's onder de aardoppervlak. Petroleum ingenieurs kunnen ook nieuwe manieren vinden om olie en gas uit oudere putten te onttrekken.

Cursusoverzicht

Petroleumtechniek is het leren van de productie van ondergrondse reservoirs van olie, stoom, gas en warm water en het ontwerpen van ondergrondse afvalafvoerfaciliteiten economisch. Deze technologie is gebaseerd op concepten fysica, thermodynamica, wiskunde, vloeimiddelkunde, economie, chemie en geologie.

Speciale interesses

Geologie; Modellering en simulatiegevallen; Reservoir engineering; Milieutechniek; Vorming van vaste koolwaterstoffen; Petroleum engineering; Gasreservoir Engineering, enz. ... [-]