Lees de Officiële Beschrijving

Diponegoro University (UNDIP) is een prestigieuze universiteit gelegen aan de noordelijke van Midden-Java Indonesië. Het staat bekend als in de voorhoede van technische en technologische kennis en expertise, met een missie om een ​​uitstekende University Research zijn. UNDIP heeft ook een reputatie voor vernieuwend onderwijs en leading-edge onderzoek, met een visie om het opleiden van technici en professionals in de richting van de ontwikkeling van creatieve human resource en geavanceerde technologische innovaties. Dit is in lijn met de ambities van het land volledig worden ontwikkeld en kennis-rijke natie. UNDIP heeft 11 faculteiten en het aantal onderzoekscentra, in aanvulling op de academische afdelingen aan de technologische, onderwijs en onderzoek behoeften van de universitaire dienst.

Een belangrijk gevolg van UNDIP zorgvuldig beheerde modernisering is een gestage verbetering van het onderwijssysteem dat miljoenen heeft gegoten in onderzoek en ontwikkeling, en de bevordering van de internationale studenten in het land. In de 2008 THES-QS Top World University Rankings, de Diponegoro Universiteit (UNDIP) goed te zien in de ranglijst van 501 + positie, die afneemt van Top 500 (401-500e positie) in 2007. In 2009, UNDIP gerangschikt 171th van Top 200-Azië van QS Top Azië University Ranking. In 2009, heeft de kwaliteit van het onderwijs in UNDIP sterk verbeterd de afgelopen jaren, na een besluit van de regering dat alle leerkrachten en docenten hebben een Master / PhD-graad in het onderwerp dat ze leren, wat niet het geval voor de bocht van was bezitten de eeuw.

Diponegoro Universiteit (UNDIP) heeft lange tijd het beheer van zijn eindeloze pogingen als een nationale universiteit die om trots en internationaal erkend als een uitstekende universiteit te worden geaccrediteerd. Dit programma was in lijn met de mondiale tijdperk uitdagingen. De Global tijdperk vereist hoge onderwijsinstellingen kwaliteit dat sommige verworvenheden te nemen aan de concurreren buiten de wereld van de snelle concurrentie voeren. Op basis van de huidige omstandigheden, moet de kwaliteit van het onderwijs aan een universiteit altijd worden verhoogd om gekwalificeerd, deskundig en high-tech human resources ontwikkelen. De strategische acties waren genomen in lijn met de nieuwe paradigma van de ontwikkeling van opleiding in het hoger onderwijs die door Indonesische Directoraat-generaal Hoger Onderwijs (IDGHE) heeft voorgesteld.

In het jaar 2020, UNDIP van plan om een ​​uitstekende Research University zijn. Inspanningen om de visie te realiseren, UNDIP omschrijft haar missie als volgt:

om de beste opleiding te bieden op het gebied van wetenschap, technologie en kunst, professionele wetenschappelijke onderzoeken en de publicatie uit te voeren als bijdragen aan de ontwikkeling van wetenschap en technologie, aan gekwalificeerde openbare diensten in overeenstemming met de maatschappelijke vraag en de ontwikkeling van kennis en wetenschappen het uitvoeren van de evaluatie regelmatig op kwaliteit, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, en erkenning van de universiteit te verbeteren.

Visie, missie en de belangrijkste wetenschappelijke belangstelling van UNDIP zijn gericht op eco-Coastal-Region Development. We hebben een groot deel van de meest concurrerende Postgraduate en undergraduate opleidingen in techniek, veeteelt, ICT, wetenschap, wiskunde, economie, management, geneeskunde, sociale en politieke wetenschappen, brieven, volksgezondheid, visserij en mariene wetenschappen en psychologie.

Student hostel zal worden verstrekt door UNDIP binnen de campus regio, alsmede particuliere verhuur op de campus door de gemeenschap. Rond de private huur heeft een student kantine die een breed scala aan maaltijden biedt tegen redelijke prijzen. De kamerprijs voor de particuliere huur varieert van Rp 150.000 tot Rp 250.000 per maand afhankelijk van de beschikbare faciliteiten. De kamerprijzen zijn inclusief beddengoed en schoonmaak. Postdoctorale studenten kunnen worden ondergebracht in prive-woningen voor familie. Hierbij moet worden opgemerkt dat de tarieven aanzienlijk kan variëren afhankelijk van het type accommodatie, de nabijheid van de campus en de andere relevante factoren. In het algemeen, informatie over prive-woningen te huur zijn verkrijgbaar bij de lokale kranten.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Indonesisch

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Diponegoro University

Master in de taal Diponegoro Universiteit opent de student toelating voor studiejaar 2014/2015 start op 4 april - 8 juli 2014 ... [+]

Master in de taal- De inschrijving voor nieuwe student gepland elk jaar en dit is de informatie van ons jaarprogramma voor registratie:

Datum aanvraag: 4 april - 8 juli Selectie: Juli 15 Aankondiging: Juli 20 Registratie: 20 juli - 3 augustus Starten van het programma: 15 september

[-]
Indonesië Semarang
Vraag informatie aan
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Diponegoro University

... [+]

[-]
Indonesië Semarang
Juli 2020
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Diponegoro University

... [+]

[-]
Indonesië Semarang
Juli 2020
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Diponegoro University

Master in Architecture is gericht op Tropische Architectuur compatibel met Indonesische klimaat en de geografie ... [+]

MSc in architectuur Voor het aanvragen van Master in de architectuur is het volgende vereist:

Bachelor in Architecture Engineering, Landschapsarchitectuur, Stedenbouw, Interieurontwerp, Psychologie, Civiele Techniek, archeologie, geschiedenis, kunst, en andere relevante belangrijke GPA ≥ 2,75 (bereik 0-4) Beschikken TOEFL score van tenminste 450 (PBT)

Schema voor Registratie (Jaarlijks Based) TERM I Toepassing datum: december-maart Selectie: Maart Aankondiging: Maart Starten van het programma: april-mei

TERM II Toepassing datum: april-augustus Selectie: augustus Aankondiging: augustus Starten van het programma: september

Cursussen Focussen op Tropische Architectuur compatibel met Indonesische klimaat en de geografie. Het ontwikkelen van contextuele architectuur op basis van nationale cultuur die is belangrijk tijdens de globalisering, en zich te concentreren op Architectuur, Tropische Architectuur en Stedenbouw.... [-]

Indonesië Semarang
Vraag informatie aan
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Diponegoro University

Voor het aanvragen van Master in Civil Engineering programma van de bachelor en ten minste 2,75 GPA van geaccrediteerde University is vereist. ... [+]

Master in Civil Engineering Toekomstige studenten

Beschikken bachelors degree (niet Diploma / D IV) Houd ten minste 2,75 GPA van geaccrediteerde University

Cursussen

Watervoorziening Vervoer Beheer en Infratechniek Structuur Geodetische Beheer van Bouw-en Beach Methode [-]
Indonesië Semarang
Juli 2020
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Diponegoro University at a glance