Pearl Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Pearl Academy is een katalysator van creatieve expressie en biedt de perfecte omgeving om te koesteren en te voeden de toekomst van de creatieve zakelijke in India. Als één van de toonaangevende creatieve instellingen van India, Pearl Academy combineert het beste in de infrastructuur, de beste in de faculteit met een ongeëvenaarde industrie en de wereldwijde blootstelling aan studenten de perfecte rand in hun streven naar #BESOMEBODY.

Pearl Academy

Pearl Academy

Pearl Academy heeft meer dan twee decennia van empowering creatieve geesten voltooid. Sinds haar oprichting in 1993, heeft de academie zich ontwikkeld tot een wereldwijd gerenommeerde instelling voor hoger onderwijs met een focus op internationalisme; ondernemerschap en inzetbaarheid; catering aan de behoeften van het ontwerp, mode, het bedrijfsleven en de detailhandel.

De industrie groeit spruitstuk en de toekomst aanschouwt een zeer competitieve markt onder leiding van de goedkeuring van superieure technologie, business organisatie in grotere omvang van de operatie, en inter-spel van bedrijfsstrategieën.

Pearl Academy heeft omgetoverd tot een marktleider die cursussen ontwikkelt met een puls op de behoeften van het hele spectrum van de industrie. De academie zorgt ervoor dat de industrie het is geschikt voor, zijn uitgerust met mensen die over de vereiste skillset om groei, innovatie en sociale ontwikkeling speerpunt. Pearl Academy is een pionier in de Indiase markt, een combinatie van hybride blended learning en real-time lezingen op een gestructureerde manier, waardoor het leren effectiever en aansprekend zijn.

Pearl Academy

Global Alliances

Bij Pearl Academy krijgen de leerlingen de kans om de beste mondiale praktijken te leren door middel van verschillende internationale platforms, zoals uitwisselingsprogramma's, zomerprogramma's, kunst festivals, workshops en nog veel meer. Met een constante wereldwijde exposure te bieden, Pearl maakt studenten klaar voor zowel nationale als internationale markt.

Pearl Academy is ook lid van de Laureate Education, Inc. is 's werelds toonaangevende onderwijs provider hoger. Laureate's meer dan 80 universiteiten op te voeden meer dan 1.000.000 studenten in 28 landen in Amerika, Europa, Azië, Afrika en het Midden-Oosten. universiteiten Laureate bieden bachelor-, master- en doctoraatsdiploma's op gebieden zoals architectuur, business, engineering, hospitality management, recht en geneeskunde. Veel Laureate instellingen in de top aanbieders van hoger onderwijs in hun respectieve regio's, landen en gebieden, en internationale erkenning hebben gekregen voor hun academische kwaliteit.

Pearl Academy

Pearl Academy
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Master programma's » Bekijk Postgraduate Diploma's » Bekijk Undergraduate Certificaten » Bekijk Certificaten » Bekijk Diploma's » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Meester In De Mode Marketing

Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar July 2018 India New Delhi +1 more

De MA in Fashion Marketing biedt een holistische en uitgebreide route om studenten te vormen tot thought leaders met een strategische aanpak. Het pad faciliteert studenten leren om complexe en uitdagende problemen in de mode zakelijke context op te lossen. [+]

De MA in Fashion Marketing biedt een holistische en uitgebreide route om studenten te vormen tot thought leaders met een strategische aanpak. Het pad faciliteert studenten leren om complexe en uitdagende problemen in de mode zakelijke context op te lossen.

Deze MA wordt gekeken naar de ontwikkeling van individuen om te werken als managers en specialisten in de dynamische mode-industrie in India en in het buitenland, terwijl het verbeteren van hun vermogen om te werken met self-richting, professionaliteit en originaliteit op het gebied van de mode. Dit programma heeft een duale structuur, waardoor de toelating tot de kandidaten met de vorige mode-diploma of gelijkwaardig mode-industrie ervaring (categorie A) of anderszins, (categorie B).... [-]


Meester In Design (mode En Textiel)

Campus Voltijd 2 jaar July 2018 India Noida New Delhi +1 more

Dit MA biedt generieke design & lifestyle gerelateerde ingangen die zijn ingericht om te genereren en specifiek ontwerp toepassingen op basis van gekozen gebied van een student aan te moedigen. [+]

Dit MA biedt generieke design & lifestyle gerelateerde ingangen die zijn ingericht om te genereren en specifiek ontwerp toepassingen op basis van gekozen gebied van een student aan te moedigen. De doelstellingen van het MA zijn:

Opvoeden personen uit gekwalificeerde achtergronden om te functioneren als hogere managers en specialisten voor de dynamische mode-industrie in India en daarbuiten. Om creativiteit, initiatief, innovatie en het oordeel scherpen, samen met een verstandelijke en conceptuele scherpzinnigheid verenigbaar zijn met de mode-industrie. Afgestudeerden prenten met een capaciteit voor kritische professionele betrokkenheid en onderzoekende houding in de mode zakelijke context. Het ontwikkelen en versterken van een afgestudeerde vaardigheden een leven lang leren en persoonlijke ontwikkeling om te kunnen werken met self-richting, professionaliteit en originaliteit die essentieel is bij te dragen aan het bedrijfsleven en de samenleving als geheel door middel van het domein van de mode. ... [-]

Videos

Be Somebody!!!