International Institute of Sports Management (IISM)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Internationaal Instituut voor Sport Management (IISM), Een venture van Eduhub Onderwijs, is India's eerste speciale sportonderwijs instituut in zijn soort. Het biedt een goede prijs - cursussen toegevoegd in Sports Management, Één van de meest onontdekte onderwijs lanen. Wij bieden studenten en jonge professionals met een diepgaand inzicht in het ontwerp en de implementatie van de evidence-based sport-specifieke opleiding interventies. Onze druksterkte curriculum is een verstandige mix van klassikale leren en in het veld blootstelling aan de beste van de internationale evenementen en de industrie opdrachten.

Onze USP is afkomstig uit onze benijdenswaardige industrie klandizie in de vorm van experts en professionals die zal onderzoeken ons curriculum, delen ervaringsleren en ontdek de mogelijkheden van de stage voor verdienstelijke IISM studenten. Meer dan een instituut, we zijn een beweging om jonge helden met het vermogen en de flexibiliteit om een ​​nieuwe toekomst van sport ontrollen en het bedrijfsleven die het omringt te creëren. Empowerment zal voortkomen uit onze verzorgende omgeving die brandstoffen de geest van onderzoek, initiatief en co - creatie in onze studenten, afgezien van het meegeven van klassikale onderwijs en het vergemakkelijken van ervaring in het veld.

Waarom voor ons kiezen

Gebruikersvoortgang en Course Ratings Les Attachments en Vragen Zelf gehoste Audio en Video Player Uitgebreide Persoonlijke gebruikersprofielen WooCommerce Plugin Integratie

IISM Ethos International Institute of Sports Management is de eerste gespecialiseerde sportzenders opleidingsinstituut in zijn soort in India. Meer dan een Learning Institute, IISM is een beweging, is vastbesloten om empowerment van ontluikende professionals om de toekomst van Sport ontrollen.

IISM Waarden Wij geloven in de transformatieve kracht van het onderwijs dat helpt jonge presteerders overstijgen hun levensvisie dan louter carrière en roepingen.

Locaties

Mumbai

International Institute of Sports Management (IISM World)

Address
International Institute of Sports Management (IISM)
Jai Hind College “A” Road, Churchgate

400 020 Mumbai, Maharashtra, India
Telefoonnr.
+91 22 6511 8871