Institute Of Finance And International Management (IFIM)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

We begeleiden de studenten om deel te nemen hun innerlijke motivatie, zelfstandigheid en zelfvertrouwen, dat hen in staat stelt om hun volledige potentieel te bereiken en concurrerend te worden van binnenuit.

Veranderende tijden moeten flexibel en adaptieve maatregelen die inspelen op de groeiende behoeften van de samenleving zijn. De bestaande modellen van het reguliere onderwijs in India worden vaak beschouwd als verouderd, stijf en niet synchroon met een snel veranderende wereld. Veel gebieden en disciplines van de studie nog steeds lijken nog onbenut. Conventionele instituten kan alleen maar zo veel verder te gaan dan de oude-rote-gebaseerd systeem van memoriseren die studenten in staat om anders te denken of uitblinken in meerdere vaardigheden maakt doen.

Dit heeft mogelijk leiden tot de enorme kloof tussen de verwachtingen van de samenleving en de kwaliteit van het onderwijs dat wordt bijgebracht.

De IFIM van mening dat de hoogte te blijven van een voortdurend evoluerende wereldwijde ethos onze kinderen nodig een opleiding die hen bruidegoms in onafhankelijke en kunnen mensen die competent op de wereld en al haar uitdagingen met vaardigheid en vertrouwen te nemen zijn.

Missie en Visie

Missie - Nurture holistische, maatschappelijk verantwoord en continu inzetbaar professionals.

Visie - Om de meest gewilde bestemming voor de kwaliteit van het beheer van het onderwijs in India.

Locaties

Bengaluru

Address
IFIM Business School
(Opp. Infosys Campus Gate # 4)
# 8P & 9P, KIADB Industrial Area
Electronics City 1st Phase

560100 Bengaluru, Karnataka, India