ITM University, School of Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Hebben bereikt om de erkenning en rankings in het gebied van engineering Onderwijs, heeft ITG begonnen met een visie om zich te vestigen als een toonaangevend instituut voor management onderwijs in India en in het subcontinent. Als gevolg hiervan, gezien de autonome status, de MBA is gebenchmarkt met de beste instituten in het land in termen van het curriculum, pedagogie, en andere faciliteiten en ondersteunende diensten.

Een van de belangrijkste elementen achter deze MBA-programma is dat ITM gelooft in transformationeel leiderschap door Ondernemend leiderschap en dus de MBA aangeboden zal de nadruk leggen op ondernemende focus. Alle studenten die hun MBA te doen op ITG zal hoofdzakelijk worden verzorgd in de ondernemende manier om zijn / haar professionele leven te leiden. Zo MBA in ITM is klaar om de studenten te ontwikkelen om hun innerlijke potentieel aan te boren en naar voren als zeer succesvolle professionals in deze dynamische markt-en technologie gedreven mondiale milieu.

Leren is holistische en alomvattende door middel van interactieve case studie en de toepassing op het echte leven situaties. Curriculum in lijn met de industrie nodig heeft, regelmatig en het bezoeken van faculteiten met kwalificaties van toonaangevende instellingen en relevante ervaring in de industrie. Faculteiten worden aangemoedigd om onderzoek op hun vakgebied uit te voeren en worden bijgewerkt met de nieuwste in het veld. Zomer stages en stagemogelijkheden worden vergemakkelijkt voor de aspiraties van de studenten te voldoen. Seminars, conferenties, workshops, industrie instelling interactie, vergemakkelijking van Entrpreneurship cel en incubators, debatten en wedstrijden in zowel culturele en sport etc zijn de hoogtepunten van het MBA-programma. Deze zijn vooral gericht op de totale persoonlijkheid en competenties van de leerlingen te verbeteren, omdat alle studenten zal actief worden betrokken bij al deze activiteiten met de volledige steun van de faculteiten.

Locaties

Gurugram

Address
University :
HUDA Sector 23-A

122017 Gurugram, Haryana, India

Opleidingen

Deze school biedt ook: