Lees de Officiële Beschrijving

Kijk maar eens om je heen. Misschien lees je dit op een computerscherm of in een boek. U kunt op een vliegtuig of zittend aan een bureau, omringd door moderne communicatie-apparatuur. Als alternatief kunt u in uw woonkamer thuis een maaltijd gekookt in een magnetron te hebben gegeten, het luisteren naar een CD, omringd door moderne textiel, verwarmd of gekoeld door centrale verwarming of airconditioning. Waar u ook bent en wat je omstandigheden, wordt u omringd door het bewijs van de invloed van de techniek op uw dagelijks leven.

Ingenieurs zijn er in verschillende vormen en maten. Aan de ene kant zijn er atomaire en moleculaire ingenieurs manoeuvreren elementen om nieuwe materialen of halfgeleiders te maken. Op een ander, kunnen zij worden betrokken bij projecten die het beheer en het begrip van grote vereisen - grootschalige structuren zoals straalmotoren of snelwegen.

Engineering is heel veel over het toepassen van kennis. De ontwikkeling van een nieuwe waterzuiveringsinstallatie aan een hongerende bevolking te helpen, of de introductie van technische concepten in het ontwerp van kunstmatige harten normaal studenten te inspireren om te beseffen dat de toepassing van de techniek het menselijk lijden kan verlichten, evenals de ondersteuning van de algemene evolutie van de maatschappij. Zinnen zoals 'duurzame ontwikkeling' en 'verantwoord fabricageproces zijn nu vaak gehoord in de faculteit, als gevolg van het feit dat de ingenieurs zijn verantwoordelijke burgers zich volledig bewust van de Impart van wat ze doen.

Engineering bij ITG UNIVERSITY

Engineering is de toepassing van fysische principes aan de oplossing van problemen en vereist de vaardigheden van rekenen, creativiteit, vindingrijkheid en bruikbaarheid. Engineering is een breed - variërend vak waarin je je ontwerp en wiskundige vaardigheden zal gebruiken om te profiteren maatschappij en het milieu. Engineering aan ITM University biedt de mogelijkheid om te studeren in een informele en vriendelijke sfeer met toegang tot uitstekende laboratoria en computerfaciliteiten.

Een onderzoeksprogramma dat samenwerkingsprojecten bevat met de industrie helpt om de undergraduate programma's up to date te houden. Iedere student neemt de uitdaging aan om een ​​innovatief final - jaar durende project. Dit gaat vaak gepaard met het gebruik van apparatuur worden ontwikkeld als onderdeel van het onderzoek binnen de Universiteit.

De vraag naar ingenieurs is nog nooit zo hoog geweest. ITM universiteit, met zijn goede reputatie voor afgestudeerde werkgelegenheid, is het beste uitgangspunt voor een carrière in zowel het bedrijfsleven en de verschillende technische disciplines.

Over onze Afdelingen

Computer Sciences Techniek & Informatica Werktuigbouwkunde. Elektrische, Elektronica & Communicatie Engineering. Civiele Techniek.

Alle graden aangeboden op ITM University zijn erkend en door de Universiteit Grant Commissie (UGC) Ministerie van Human Resource Development, de regering van India, Het directoraat van Hoger Onderwijs, de regering van Haryana goedgekeurd.

Computer Science & Engineering. Information Technology

Goed - opgeleide informatietechnologie (IT) professionals zijn in grote vraag, zowel in India en daarbuiten. Een breed scala van loopbanen is beschikbaar voor afgestudeerden van opleidingen ITM University in Computer Sciences en Informatie Technologie. Veel hun loopbaan als systeem analisten, IT-managers, software engineers of consultants, terwijl anderen gebruik maken van hun diploma als springplank naar een breed scala van banen in handel, industrie en overheid.

Deze cursus heeft tot doel de toenemende behoefte aan ingenieurs die kunnen bijdragen aan zowel de hardware als software design en elektronische systeem. ITM universitair afgestudeerden werken nu in gebieden met inbegrip van computernetwerken, embedded systeem, digitale besturingssystemen voor auto's, telecommunicatie en kabeltelevisie-systemen, video games hardware, microprocessor chip design en multimedia.

ITM universiteit heeft vooral sterke banden met professionals in de IT-industrie en de cursussen hebben een sterke professionele oriëntatie. Door middel van "Onderwijs Plus" de cursussen worden geactualiseerd en / of aangevuld om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de huidige behoeften en anticiperen op de toekomstige eisen van de industrie en handel.

Elektrische, Elektronica & Communicatie Techniek

Electronic Engineering blijft een bloeiende industrie, zoals aangegeven door de huidige vraag naar afgestudeerden. Deze cursussen zijn bedoeld om studenten in aanmerking komen voor een loopbaan in een breed scala van industrieën, maar ook bij de overheid en commerciële organisaties. Deze omvatten typisch macht elektronica, informatietechnologie, elektronische hardware en software, automatisering, robotica en controle, communicatie, radio en televisie, computer engineering, solid - state-apparaten, micro-elektronica en VLSI.

De cursussen helpen om studenten voor een loopbaan als professionele ingenieurs te bereiden door middel van een opleiding in de fundamentele principes die in het kader van een echte applicatie en design ervaring. De cursus ontwikkelt de fundamentele beginselen van informatica en elektronische techniek resulteert in een diploma in Elektronica & Communicatie of Elektronica & Instrumentatie.

Contacten met de industrie, grote onderzoeksinstellingen en academische genootschappen zorgt ervoor dat cursussen blijven op de veranderende behoeften van de beroepsgroep voldoen. Projectwerk in de loop onderbouwt de noodzaak voor een combinatie van praktische en theoretische vaardigheden en capaciteiten.

machinebouw

In de moderne wereld, Mechanical Engineering staat centraal in de vele activiteiten die leiden tot de industriële en zakelijke groei. Mechanical Engineering is bezig met alle soorten machines in de industrie en alle aspecten van hun mechanisme en de werking - het ontwerp, de ontwikkeling, bouw, productie, installatie, bediening en onderhoud. Een machinebouw cursus biedt de basiskennis voor het bereik van een loopbaan in deze gebieden. Zij zijn de drijvende kracht achter veel van onze technologieën en industriële processen. Werktuigbouwkundigen zijn betrokken bij het creëren van de toekomst.

Mechanical Engineering is ook de basis waarop andere takken van de techniek zijn geëvolueerd. Mechanical Engineers zullen naar verwachting basisbegrippen uit de fysica, chemie, chemische technologie, elektrotechniek, elektronica en civiele techniek toe te passen. Het voordeel van deze fundamentele rol is die de brede dekking van de onderwerpen in Mechanical Engineering biedt een ruime keuze aan carrière werkgelegenheid in sectoren zo divers als de zware industrie, energiecentrales, staalfabrieken, aardolie en aardolieproducten, chemische-, voedingsmiddelen-, farmaceutische, bescherming van het milieu en energiebesparing.

civiele techniek

Wereldklasse undergraduate en postgraduate onderwijs, onderzoek begeleiding, professioneel advies, outreach en mankracht opleiding als leiderschap in Civiele Techniek bieden.

De opleiding van studenten in de civiele techniek bieden studenten met een solide basis in de wetenschappelijke en technische fundamentals samen met blootstelling aan alfa-en gammawetenschappen. Het doel van de opleiding Civiele Techniek is om afgestudeerden voor te bereiden op de leiders in het oplossen van maatschappelijke problemen op het gebied van de openbare veiligheid, de bescherming van hulpbronnen, natuurlijke risico mitigatie en de efficiënte werking van de stedelijke natuurlijke systemen in India en internationaal geworden.

Het doel van de afdeling is om high-end professionele onderwijs voor de ontwikkeling van de menselijke hulpbronnen met zeer gespecialiseerde kennis en vaardigheden op het gebied van Civiele Techniek.

De afdeling heeft een hoog gekwalificeerde en ervaren docenten met uitstekende studieresultaten van gerenommeerde universiteiten in India en daarbuiten. Er is een evenredige mix van academische excellentie en industriële ervaring tussen de faculteit, die is instrumenteel in het meegeven van de juiste mix van theoretische en praktische kennis aan de studenten.

Activiteiten zoals seminars, projecten, quizzen en dergelijke wedstrijden worden uitgevoerd op regelmatige basis aan de professionele vaardigheden te induceren in de studenten, die hen uiteindelijk helpen bij het geplaatst in hoogwaardige organisaties. Dit op zijn beurt geeft hen een voorsprong op andere kandidaten in de harde concurrentie, en geeft een impuls aan hun loopbaan profiel.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

ITM University, School of Engineering and Technology

Bij de post-graduate niveau de afdeling biedt 2-jarige opleiding in Master of Technology (M. Tech.) In Computer Science & Engineering met een inname van 20 studenten ... [+]

MTech in Computer Science & Engineering

Bij de post-graduate niveau van de afdeling biedt 2-jarige opleiding in Master of Technology (M. Tech.) In Computer Science & Engineering met een inname van 20 studenten. Het doel van het programma is om de studenten een kans om hun honger naar hoger onderwijs verzadigen. Het programma biedt een intensieve opleiding aan de studenten op gevorderd niveau om hen in staat tot het nemen van research & development activiteiten. Persoonlijke aandacht wordt besteed aan elke student met een intensieve praktijkopleiding. De cursus curriculum is zo ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van de industrie, alsmede de organisaties research & development. Het programma helpt de studenten om zich te specialiseren in een gebied van hun keuze, hetgeen leidt tot de stijging van de academische en professionele organisaties en hen een niche voor zichzelf te creëren. Sommige van de verplichte cursussen zijn als volgt: Advance Computer Netwerken Vereisten: Computer Netwerken Inleiding tot basismodellen, TCP / IP-model en de bijbehorende protocollen in detail, IP, TCP, adressering en subnetten. Flow en congestie controle; Venster en Rate gebaseerde regelingen, Decbit, TCP. ATM, ABR, hop-by-hop's, Quality of Service: in ATM, IETF geïntegreerde diensten model, Gedifferentieerde Services Model. Flow identificatie, Packet Classifiers en filters. Scheduling. Network Management: ASN, SNMP, CMIP. Problemen in het beheer van grote netwerken. Multicast: IGMP, PIM, DVMRP, Mobiliteit: Mobile IP. En TCP. Architectuur van High Performance Computer Systems Vereisten: Operating System Concepts. Inhoud: Classificatie van parallel computing structuren; Instructie parallellisme - statische en dynamische pipelining,... [-]

India Gurgaon
July 2019
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Master

ITM University, School of Engineering and Technology

Een cursus gericht op het maken van de studenten inzetbaar voor het Embedded Systems industrie zodra ze voltooien. ... [+]

M. Tech. in Embedded Systems

HOOGTEPUNTEN VAN DE CURSUS

De volledige M. Tech. - Embedded System Programma is de industrie georiënteerd en is ontworpen in overeenstemming met de embedded industrie nodig heeft. Het unieke van deze cursus is dat het praktische sessies in alle vakken, zodat studenten goed de handen op verschillende embedded systeem platformen en domeinen die hen zal helpen om dichter bij de eisen van de industrie te bereiken kan hebben. Dit programma zal zeer inzetbaar kandidaten die kunnen voldoen aan de eisen van de industrie in embedded systeem domein te genereren. Concept van de industrie op basis van projecten is opgenomen in dit programma, dat studente... [-]
India Gurgaon
July 2019
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
ITM University, School of Engineering and Technology

Master of Technology (M. Tech.) In Civil Engineering programma is ontworpen om specialisatie opties in Structural Engineering, Water Resources Engineering, Environmental ... [+]

MTech in Civiele Techniek

Master of Technology (M. Tech.) In Civil Engineering programma is ontworpen om specialisatie opties in Structural Engineering, Water Resources Engineering, Environmental Engineering, Geotechniek en Bouw Technologie en Management hebben. De M. Tech. Civiele Techniek zal de geavanceerde kennis op het gebied van specialisatie te geven en zal de studenten voor te bereiden op een heldere carrière in de industrie, onderzoek en academische organisaties in India en daarbuiten.

De totale kredieten voor de Master of Technology in opleiding Civiele Techniek is vastgesteld op 60. Voor programma core courses 70% van de totale kredieten en voor het programma en open keuzevakken 30% van de totale kredieten worden toegewezen. ... [-]

India Gurgaon
July 2019
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
ITM University, School of Engineering and Technology

ITM University Master of Technology (M. Tech.) In Elektronica & Communicatie is een zeer uitgebreid en in lijn met de laatste trends in de industrie en de academische ... [+]

MTech in Elektronica & Communicatie Techniek

ITM University Master of Technology (M. Tech.) In Elektronica & Communicatie is een zeer uitgebreid en in lijn met de laatste trends in de industrie en de academische wereld.

Enkele van de meest opvallende kenmerken van onze M.Tech (ECE) Programma:

Curriculum op de hoogte met de nieuwste techniek en technologische ontwikkelingen Alle gedetailleerde Syllabi zijn ontworpen in lijn met de best beschikbare regelingen en vergeleken met iiTS, nits, UGC / AICTE normen en andere vooraanstaande universiteiten. Syllabus herzien / bijgewerkt regelmatig overwegen feedback van multinationals, industriële experts, academici uit iiTS, andere gerenommeerde instellingen Hoge praktische inhoud met State-of-art laboratoria in elk onderwerp Gunstige omgeving en beste infrastructuur voor leren MOU en allianties met top end bedrijven en universiteiten en de regelingen voor aanvullende Gastcolleges Toegevoegde waarde Specialized en flexibele cursussen voor studenten om hun communicatie-en soft skills als winst commando in de industrie de voorkeur gebied van technologie s, uitgevoerd door externe deskundige bureaus te ontwikkelen. Industriële georiënteerd programma met projecten, scripties en opleiding in de industrie Laboratorium onderwijs training om blootstelling aan het onderwijs te geven ... [-]
India Gurgaon
July 2019
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
ITM University, School of Engineering and Technology

Het is 2 jaar voltijds en 3 jaar deeltijds reguliere programma leidt tot de master in de machinebouw, met een optie op het krijgen van specialisatie in de volgende gebied ... [+]

MTech in Mechanical Engineering

Overzicht

Het is 2 jaar voltijds en 3 jaar deeltijds reguliere programma leidt tot de master in de machinebouw, met een optie op het krijgen van specialisatie in de volgende gebieden als per keuze van de student:

Thermal Engineering Mechanical Engineering Design Industrial and Production Engineering Auto Techniek

Iedere opvallende kenmerken van het programma

De student die is ingeschreven voor dit programma na afloop van het programma zal M. Tech krijgen in Mechanical Engineering. De student die is ingeschreven voor dit programma zal een optie om M. Tech krijgen in Mechanical Engineering samen met een certificaat van specialisatie in een bepaald bovengenoemde volgens zijn / haar keuze gebied hebben Om M.Tech krijgen met specialisatie in een van de boven de student genoemde stroom zal moeten alle keuzevakken in het derde semester van het programma van een van de stroom neemt volgens zijn / haar keuze, en hij / zij zal moeten do Major Project in hetzelfde gebied. Als de student wil M. Tech nastreven in Mechanical Engineering (zonder specialisatie) dan is hij / zij vrij om keuzevakken te nemen van elke aangeboden stroom hierboven vermeld, en er zal geen beperking met betrekking tot het gebied van grote projecten zijn. ... [-]
India Gurgaon
July 2019
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
ITM University, School of Engineering and Technology

De $ 300.000.000.000 wereldwijde halfgeleiderindustrie bestaat uit vier verschillende gebieden dwz ontwerp, fabricage, assemblage en testen. India probeert om een ​​stand ... [+]

MTech in VSLI Ontwerp

De $ 300.000.000.000 wereldwijde halfgeleiderindustrie bestaat uit vier verschillende gebieden dwz ontwerp, fabricage, assemblage en testen. India probeert om een ​​standpunt in te nemen in de wereldwijde markt voor halfgeleiders door het creëren van hoogwaardige werk in VLSI-ontwerp, board design, en embedded systemen. Bedrijven met domeindeskundigheid rijden Indiase bedrijven. India is uitgegroeid tot 's werelds bestemming voor halfgeleiders ontwerp en embedded systemen, en wordt steeds meer de bron ook. India heeft ervaring in verificatie bewezen, cutting-edge digitale, analoge en mixed signal design. Het land van de zich snel ontwikkelende VLSI en embedded systemen industrie laat tal van bedrijven om zich te engageren in het gebied van hardware en software co-ontwikkeling en verificatie. Echter, met de komst van technologische vooruitgang, de kennis van modelleren, circuit design, verificatie, fabricage, en productie is uiterst belangrijk. Het gaat om arbeidskrachten en, goed opgeleide leerlingen in het veld. Het is zeer essentieel voor het land om een ​​merk te maken in de creatie van geschoolde VLSI professionals om de uitdagingen in de wereldwijde markt van de halfgeleiders te voldoen. Daarom is het een hoog tijd voor Indiase universiteiten en onderzoekscentra om techniek en wetenschap programma's te ontwikkelen op het gebied van halfgeleiders, variërend van modelleren, circuit design, system level controle, ontwerp synthese, fysiek ontwerp, fabricage, MEMS, zonnecellen, LED's, OLED's en displays. De ITMU's post graduate programma in VLSI Design (een cursus van twee jaar) zal helpen bij het verstrekken van de goed opgeleide en geschoolde arbeidskrachten te VLSI-industrie (bijvoorbeeld Intel, Freescale,... [-]

India Gurgaon
July 2019
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands