Indian School of Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

DE INDISCHE School of Business (ISB) is ontstaan ​​uit de behoefte aan een world-class business school in Azië. De oprichters, enkele van de knapste koppen uit het bedrijfsleven en de academische wereld, verwacht de leiding behoeften van de opkomende Aziatische economieën.

Zij erkenden dat de snel veranderende zakelijke landschap jonge leiders die niet alleen over een goed begrip van de zich ontwikkelende economieën, maar die ook een mondiaal perspectief te presenteren zou vereisen. De ISB is toegewijd aan het creëren van zulke leiders door middel van innovatieve programma's, uitstekende faculteit en thought leadership. Volledig gefinancierd door particuliere bedrijven, stichtingen en particulieren uit de hele wereld die in haar visie geloven, het ISB is een not-for-profit organisatie.

Visie en Missie

Onze visie

Onze visie is om een ​​internationaal top-ranked, research-driven, onafhankelijk beheer instelling die toekomstige leiders van India en de wereld grooms zijn.

Onze Missie

Om op onderzoek gebaseerde kennis in het management die beurs, praktijk en beleid beïnvloedt creëren en te verspreiden. Te ontwikkelen en te verbeteren zakelijk leiderschap door middel van innovatieve wereldklasse programma's in het management. Om de kennis en expertise te gebruiken om te gaan met het bedrijfsleven, de overheid en de samenleving, en bij te dragen aan het welzijn en de ontwikkeling van de gemeenschap op lokaal, nationaal en mondiaal niveau. Te onderscheiden faculteit uit India te hebben en in het buitenland leren cursussen en zorgen voor een mondiaal perspectief in Post Graduate en Executive Education programma's.

In 2011, ISB gevierd tien jaar van het voeden van jonge leiders op het gebied van management onderwijs. Wij zijn ook de eerste business school in Zuid-Azië aan de Vereniging van Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) accreditatie ontvangen. Sinds 2008 heeft de ISB consequent te zien in de Global Top MBA rankings van de Financial Times, Londen Met de toegenomen globalisering, het ISB ziet drie belangrijke trends die de richting voor onderzoek en onderwijs in de komende jaren zullen beïnvloeden:

Eis voor globale competenties in India en Azië De globalisering van de Indiase bedrijven Groeiende belangstelling voor management best practices van de opkomende markten, waaronder India

Locaties

Hyderabad

Address
Indian School of Business
Gachibowli,

500 032 Hyderabad, Telangana, India