Lees de Officiële Beschrijving

DE INDISCHE School of Business (ISB) is ontstaan ​​uit de behoefte aan een world-class business school in Azië. De oprichters, enkele van de knapste koppen uit het bedrijfsleven en de academische wereld, verwacht de leiding behoeften van de opkomende Aziatische economieën.

Zij erkenden dat de snel veranderende zakelijke landschap jonge leiders die niet alleen over een goed begrip van de zich ontwikkelende economieën, maar die ook een mondiaal perspectief te presenteren zou vereisen. De ISB is toegewijd aan het creëren van zulke leiders door middel van innovatieve programma's, uitstekende faculteit en thought leadership. Volledig gefinancierd door particuliere bedrijven, stichtingen en particulieren uit de hele wereld die in haar visie geloven, het ISB is een not-for-profit organisatie.

Visie en Missie

Onze visie

Onze visie is om een ​​internationaal top-ranked, research-driven, onafhankelijk beheer instelling die toekomstige leiders van India en de wereld grooms zijn.

Onze Missie

Om op onderzoek gebaseerde kennis in het management die beurs, praktijk en beleid beïnvloedt creëren en te verspreiden. Te ontwikkelen en te verbeteren zakelijk leiderschap door middel van innovatieve wereldklasse programma's in het management. Om de kennis en expertise te gebruiken om te gaan met het bedrijfsleven, de overheid en de samenleving, en bij te dragen aan het welzijn en de ontwikkeling van de gemeenschap op lokaal, nationaal en mondiaal niveau. Te onderscheiden faculteit uit India te hebben en in het buitenland leren cursussen en zorgen voor een mondiaal perspectief in Post Graduate en Executive Education programma's.

In 2011, ISB gevierd tien jaar van het voeden van jonge leiders op het gebied van management onderwijs. Wij zijn ook de eerste business school in Zuid-Azië aan de Vereniging van Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) accreditatie ontvangen. Sinds 2008 heeft de ISB consequent te zien in de Global Top MBA rankings van de Financial Times, Londen Met de toegenomen globalisering, het ISB ziet drie belangrijke trends die de richting voor onderzoek en onderwijs in de komende jaren zullen beïnvloeden:

Eis voor globale competenties in India en Azië De globalisering van de Indiase bedrijven Groeiende belangstelling voor management best practices van de opkomende markten, waaronder India

Deze school biedt ook:

Master

Indian School of Business

DE POST PROGRAMMA GEDIPLOMEERDE IN MANAGEMENT (PGP) bij de Indian School of Business (ISB) ontwikkelt wereldleiders met inzicht in opkomende economieën en hun unieke zake ... [+]

Wat is PGP?

DE POST PROGRAMMA GEDIPLOMEERDE IN MANAGEMENT (PGP) bij de Indian School of Business (ISB) ontwikkelt wereldleiders met inzicht in opkomende economieën en hun unieke zakelijke uitdagingen. Dit zorgvuldig vervaardigde eenjarige programma bevat praktische industriële toepassingen met een strenge, cutting-edge onderzoek gebaseerde curriculum dat verschillende mid-career professionals heeft getransformeerd tot wereldwijde zakelijke leiders van vandaag en morgen. De eenjarige PGP is bedoeld om uw vaardigheden aan te scherpen en daag conventionele wijsheid. Met unieke portfolio faculteit model ISB's, je interactie, leren van en gaan met eminente beheer intellectuelen, die met zich meebrengen onderzoek en onderwijs ervaring van toonaangevende B-scholen over de hele wereld. Hun onderscheidende onderzoek zorgt ervoor dat het programma biedt inhoud die is eigentijds, innovatief en echt wereldwijd. Sterke associaties ISB's met gerenommeerde B-scholen in heel de wereld, zoals de Kellogg School of Management aan de Northwestern University, The Wharton School van de University of Pennsylvania, en de London Business School zorgen dat het curriculum is up-to-date op het gebied van de theoretische intensiteit en praktische relevantie. Op het ISB, heb je de mogelijkheid om je professionele netwerk wereldwijd uit te breiden door middel van internationale uitwisselingsprogramma's, conferenties, business plan wedstrijden en studie tochten, die niet alleen toestaan ​​om verschillende culturen te ervaren, maar ook duw je eigen intellectuele grenzen door middel van een rijke mix van ideevorming en betrokkenheid bij studenten, academici en industrie leiders. De school trekt uitzonderlijke individuen uit zowel de ontwikkelde en opkomende economieën, die met hun uiteenlopende ervaringen, verrijking van de... [-]

India Haiderabad
July 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands