Hindustan University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Hindustan University Hindustan College of Engineering, begon in het jaar 1985 werd toegekend aan de "University Status 'van de Universiteit Subsidies Commissie (UGC), de regering van India, Op grond van artikel 3 van UGC Act van 1956 van het academisch jaar 2008-09 en onder de naam HITS ( Hindustan Institute of Technology en Wetenschap).

Vandaag de dag, Hindustan Institute of Technology and Science is een van de meest gewilde technische instellingen in Tamil Nadu, befaamd om zijn hoog gekwalificeerde en ervaren docenten en uitstekende infrastructurele voorzieningen voor buitenschoolse en buitenschoolse activiteiten, de universiteit heeft een benijdenswaardige academische uitmuntendheid vanaf gehandhaafd haar oprichting. De student gemeenschap bestaat uit studenten uit heel India en daarbuiten. We hebben studenten afkomstig uit Afghanistan, Bangladesh, Bhutan, China, Egypte, Ethiopië, Frankrijk, Indonesië, Kenia, Korea, Liberia, Libië, Mauritius, Nigeria, Oman, Rwanda, Singapore, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Soedan, Verenigde Arabische Emiraten, Thailand , Vietnam, Tanzania, Verenigde Staten, enz.

De universiteit heeft zijn missie volbracht en zijn academische prestaties zijn een getuigenis van het zelfde. Meer dan 80% van de studenten te beveiligen eerste klas met onderscheidingen jaar na jaar. Meer dan 950 studenten zijn geplaatst in toonaangevende bedrijven in India en in het buitenland in de afgelopen 3 jaar. De leerlingen van deze gerenommeerde instelling ontvangt plaatsing aanbiedingen van toonaangevende bedrijven in India en in het buitenland. De instelling heeft samenwerkingsverbanden met toonaangevende universiteiten in de VS, Singapore, Australië, enz. Het heeft studenten en docenten uitwisselingsprogramma's met vooraanstaande internationale universiteiten. De universiteit heeft ook heeft talrijke onderscheidingen en prijzen ontvangen door de jaren heen.

Waarom Hindustan?

Meer dan 75% jaarlijkse Placement Conversion Stimulering van innovatieve talenten en geesten van de studenten door middel van Hindustan Technology Business Incubator (HTBI) & Hindustan Ondernemerschap en Innovatie Centrum (HEIC) Sterke Alumni Netwerk Sponsoring bij te wonen seminars / conferenties (nationaal & internationaal) Hooggekwalificeerde faculteit met de industrie en de academische ervaring De toegang tot state-of-the-art laboratoria en werkplaatsen Internationale mobiliteit Programma's waaronder een semester in het buitenland programma, student / faculteit uitwisseling en hogere studies Scholarship beschikbaar voor verdienstelijke en sport studenten MOU met toonaangevende bedrijven en instellingen in India en in het buitenland Uitstekende bibliotheek faciliteit met complete digitale toegang voor online databases zoals SCOPUS, IEEE, Springer, ScienceDirect, Nature, etc Gelegenheid om te worden betrokken bij diverse onderzoekscentra en projecten op de campus. Regelmatig Industriële Bezoeken & Stage aan projecten uit te voeren op nationaal en internationaal Industries / Instellingen 10 Research Centres en 7 scholen (Aeronautical, Bouwen, Computing, Electrical, Management, Werktuigbouwkunde, Wetenschap & Humanities) De naleving van Bloom's Taxonomy en Outcome Based Education (OBE) Praktijken Keuze Gebaseerd Credit System (CBCS) voor studenten om de onderwerpen en leraren kiezen

VISION Om elke MAN EEN SUCCES EN NIEMAND een mislukking.

MISSIE Om ieder individu met een gunstige omgeving geschikt is om zijn / haar carrière doelen te bereiken, met een sterke nadruk op de persoonlijkheid ontwikkeling, en bieden de academisch geneigd zijn de middelen om de kwaliteit van het onderwijs op alle terreinen van techniek te krijgen, toegepaste wetenschappen en management, zonder afbreuk te doen de kwaliteit en de deontologische code aan elke student van de instelling.

De universiteit is geaccrediteerd door de National Assessment en de Raad voor Accreditatie (NAAC), dat is de officiële instantie voor de erkenning van de onderwijsinstellingen in India en is een autonome instelling van de University Grants Commission (UGC), de regering van India.

Locaties

Chennai

Address
40, G.S.T Road, St. Thomas Mount,
Chennai - 600 016. India.

Chennai, Tamil Nadu, India

Chennai

Address
1, Rajiv Gandhi Salai (OMR), Padur, (Via) Kelambakkam, Chennai - 603 103, India
Chennai, Tamil Nadu, India

Delhi

Address
Commercial Space No. S-5, Vasant Square Mall,Vasant Kunj, New Delhi- 110070
Delhi, India

Coimbatore

Address
Nikita Educational Advisory Board No 21-22, Damodar Centre, 1050, Avinashi Road Coimbatore- 641018
Coimbatore, Tamil Nadu, India

muskaatdruif

Address
Orient Arabia Overseas L.L.C, Flat No. 44, Building No. 1530, Way No. 3519, Al Khuwair, Sultanate of Oman
muskaatdruif, Gouvernement Masqat, Oman

Colombo

Address
Metro Institute of Higher Education Level 8C, Valiant Towers 46/7, Nawam Mawatha, Colombo
Colombo, Westelijke provincie, Sri Lanka

Kochi

Address
2nd Floor, Bee Jay Towers, Rajaji Road, Kochi - 682 035
Kochi, Kerala, India

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden