University of Limerick, Centre for Project Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Universiteit van Limerick

De universiteit van Limerick (UL) is een onafhankelijk, internationaal georiënteerde universiteit met een trotse record van innovatie in het onderwijs en excellentie in onderzoek en wetenschap.

We zijn erg trots op het aantrekken van studenten die op zoek zijn naar een ondersteunende leeromgeving te koesteren te helpen en hun persoonlijke en professionele dromen te verwezenlijken. UL afgestudeerden hebben een record van hoge inzetbaarheid en de universiteit heeft nauwe samenwerking met het bedrijfsleven, van undergraduate tot postdoctoraal niveau. Onze visie is om studenten een academische omgeving die intellectuele groei en persoonlijke ontwikkeling ondersteunt en wordt gekenmerkt door de beginselen van eerlijkheid, rechtvaardigheid en integriteit.

CENTRUM VOOR PROJECT MANAGEMENT

Een van 's werelds eerste Centres of Excellence, gespecialiseerd in project management onderwijs, opleiding en onderzoek, UL CPM is het enige centrum in zijn soort in Ierland.

Het Centrum voor Project Management is gelegen binnen de Kemmy Business School van de Universiteit van Limerick. Opgericht in 1992, is een van 's werelds eerste Centres of Excellence, dat gespecialiseerd is in project management onderwijs, opleiding en onderzoek.

Onze programma's zijn ontworpen om uitgebreide zakelijke kennis en vaardigheden op te vatten, te plannen, uit te voeren en complete projecten succesvol te ontwikkelen. Het Centrum heeft ertoe geleid dat de ontwikkeling van alternatieve methoden van onderzoek die passen veranderende levensstijl en voldoen aan de behoeften van de verschillende bedrijfstakken.

De CPM's bijzondere missie is het project management expertise om te zetten in haalbare praktische oplossingen voor de operationele bate van organisaties en bedrijven.

DOCENTEN Ervaren docenten in de voorhoede van hun vakgebied.

CPM cursussen verkennen van de discipline van het project management van zowel academische als beoefenaar perspectieven, met ervaren docenten in de voorhoede van hun vakgebied. Onze docenten werken in samenwerking met toonaangevende project en programma managers om ervoor te zorgen leerlingen worden blootgesteld aan de nieuwste en meest relevante industrie gevallen en de inhoud van de cursus.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc »

Programma's

Deze school biedt ook:

Videos

Discover what Aidan Cafferky, Mechanical Engineer, learnt from the course

See how Lloyd Harnett, Revenue & IT Manager, benefited from the course

Contact
Bezoekadres
Plassey, Limerick, Ireland
Limerick, County Limerick, IE
Social Media