Trinity College Dublin – MBA programs

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Welkom bij Trinity Business School.

Onze afgestudeerden profiteren van het behalen van een geavanceerde bedrijfsdiploma van een universiteit die zowel bekend als hoog aangeschreven is over de hele wereld. Trinity staat op de eerste plaats in Ierland en behoort tot de beste internationale universiteiten.

Onze missie

Wij zijn de business school van een wereldberoemde universiteit in het centrum van Dublin, een internationale hoofdstad en een hub voor wereldwijde business. In deze context zijn we toegewijd aan onderwijs en onderzoek dat relevant is voor studenten en organisaties die een mentaliteit creëren die gericht is op het verbeteren van bedrijven en de maatschappij op basis van creatief en kritisch denken, ethisch bewustzijn en waarden, geavanceerde kennis en professioneel gedrag.

Onze waarden

Onze waarden verplichten ons tot een liberale omgeving waar onafhankelijkheid van het denken wordt beschermd en waar iedereen wordt aangemoedigd om te worden vervuld door hun potentieel te realiseren om het bedrijfsleven en de maatschappij te verbeteren op een manier die inhoudt 'meer inzetten dan u afhaalt'.

Onze visie

Om een bedrijfsschool van groter belang te worden door uit te groeien tot een volledige internationale Business School en ons DNA te verdiepen door vijf hoofddoelstellingen te leveren ;129152_tbs-dna.png

 1. Onderwijs gericht op carrière en bedrijfsprestaties.
  Programma's die geweldige carrières creëren voor onze afgestudeerden en uitstekende prestaties voor de bedrijven waarin ze zich bezighouden. Onze afgestudeerden leren baanbrekend real-world management van zowel vooraanstaande onderzoekers als hoogwaardige bedrijfsleiders en ondernemers.
 2. Een reeks waarden - "voer meer in dan u eruit haalt".
  We nemen een diepgaande en verantwoorde kijk op de term 'bedrijfsprestaties', die een bewustwording creëert die verder gaat dan winst, inclusief de impact van bedrijven op de bredere economie en samenleving. We verwachten dat onze afgestudeerden gedurende hun hele carrière 'meer inzetten dan ze eruit halen' uit de economie en de samenleving.
 3. De persoonlijke ontwikkeling en het welzijn van onze studenten.
  We bieden onze studenten kansen om hun zakelijke en persoonlijke potentieel in onze opleidingen te verkennen en te ontwikkelen, en om hen voor te bereiden op een gezond carrièrebestaan in de dynamische, maar vaak stressvolle werkomgeving van vandaag.
 4. Een echte zakelijke onderwijsomgeving.
  De universiteit ligt midden in het centrum van de levendige en vriendelijke stad Dublin. We grenzen aan het Irish Financial Services Centre (IFSC), de hoofdstad van de digitale industrie in Europa, het hoofdkantoor van de overheid en de publieke sector, de detailhandel in het stadscentrum, de professionele dienstensector en de culturele industrie in Ierland. Simpel gezegd, we hebben toonaangevende internationale bedrijven en krachtige nieuwe ondernemingen voor de deur. We zijn gevestigd in een zeer ondernemende universiteit en bieden studenten het onderwijs dat ze nodig hebben om te excelleren in gevestigde en nieuwe bedrijven. Een ondernemende hub zal worden gevestigd in de kern van ons nieuwe business schoolgebouw en we bieden studenten al uitstekende kansen om nieuwe ondernemingen te ontwikkelen.
 5. Streng onderzoek dat het bedrijf dient en kritisch evalueert.
  Onderzoek opzetten en vervolgens verspreiden dat vragen aanpakt die zowel dienst doen als kritisch zijn in de praktijk en het openbare beleid.

Locaties

Dame Street

Address
College Green
Dame Street, County Dublin, Ierland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: