Trinity College Dublin - Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Trinity Business School. Onze afgestudeerden profiteren van een cutting-edge bedrijf diploma van een universiteit die zowel bekende en hoog aangeschreven over de hele wereld te hebben verdiend.

Trinity College Dublin is de enige Ierse universiteit gerangschikt in de QS top 100 universiteiten in de wereld (2015-16), en we zijn niet al te verbaasd om onze prachtige campus in Top 500 Best Places de Lonely Planet's op de planeet vermeld zien zoals we hebben meer dan 160.000 toeristen een bezoek aan elk jaar.

tcd

Trinity College Dublin heeft een stevige reputatie als een toonaangevende internationale universiteit die zich uitstrekt over vier eeuwen. Trinity Business School werd opgericht in 1925 en heeft een innovatieve rol in het beheer van het onderwijs en onderzoek die zowel serveren en de invloed van de industrie had. In de loop der jaren heeft onze school een voortrekkersrol in het brengen van de MBA in Europa gespeeld en is één van de geschapen Europa's meest gewilde undergraduate zakelijke opleidingen. We hebben een reeks van top gerangschikt MSc programma's en onze innovatieve nieuwe undergraduate zakelijke diploma (Bachelor of Business Studies, BBS) zal plaatsvinden in de eerste studenten in 2016/17. We hebben ook een levendige PhD-programma met succesvolle afgestudeerden werken over de hele wereld en het genereren van effecten door middel van hun onderzoek.

Onze benadering van het onderwijs is uniek, hoge kwaliteit en iets wat we voortdurend te verbeteren. We onze gedreven door de wens om vijf belangrijke doelstellingen die zijn gebaseerd op onze passie voor als onderdeel van een business school van betekenis te leveren:

Onderwijs gericht op carrière en business performance. Programma's die grote carrière voor onze afgestudeerden en de uitstekende prestaties van de bedrijven waarin ze bezig zijn te creëren. Onze afgestudeerden leren cutting-edge echte wereld het beheer van zowel vooraanstaande onderzoekers en high performance business executives en ondernemers.

Een set van waarden - "zet in meer dan je uit". We nemen een diepe en verantwoordelijke uitzicht op de term 'business performance', die een bewustzijn creëert voorbij winst aan de invloed van de handel op de bredere economie en de samenleving op te nemen. We verwachten dat onze afgestudeerden om 'te zetten in meer dan ze nemen' van de economie en de maatschappij gedurende hun carrière.

tcd

De persoonlijke ontwikkeling en het welzijn van onze studenten. Wij bieden kansen voor onze studenten om te verkennen en om hun zakelijke en persoonlijke potentieel te ontwikkelen op onze opleidingen en om hen voor te bereiden op een gezonde carrière bestaan ​​in de huidige dynamische, maar vaak stressvolle werkomgeving.

Een echte business-educatieve omgeving. De universiteit bevindt zich midden in het centrum van de levendige en vriendelijke Dublin City. Wij zijn naast: de Ierse Financial Services Centre (IFSC), Europa's digitale industrie kapitaal, overheid en de publieke sector het beheer van het hoofdkantoor, het centrum retail, professionele diensten industrieën en culturele sectoren van Ierland. Heel eenvoudig, we hebben cutting edge mondiale bedrijven en hoge prestaties nieuwe ventures voor onze deur. Wij zijn gevestigd in een zeer ondernemende universiteit en bieden studenten met de opleiding die zij nodig hebben om uit te blinken in gevestigde en nieuwe bedrijven. Een ondernemende hub zal worden gevestigd in de kern van onze nieuwe business school gebouw en we bieden al studenten met uitstekende mogelijkheden om nieuwe projecten te ontwikkelen.

Rigoureus onderzoek dat dienst doet en kritisch evalueert business. Maken en vervolgens verspreiden van onderzoek dat vragen die zowel serveren en kritisch te gaan met real-zakelijke praktijk en de openbare orde adressen.

campus
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s » Bekijk Postgraduate Diploma's » Bekijk Deeltijd MBA » Bekijk 1-jarige MBA\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Master In Internationaal Management

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Ierland Dublin

Als 5e beste International Management in West-Europa, is dit programma ontworpen voor zakelijke afgestudeerden te ontwikkelen cutting-edge wereldwijde kennis van zaken. [+]

gerangschikt 5de beste International Management in West-Europa, is dit programma ontworpen voor zakelijke afgestudeerden te ontwikkelen cutting-edge wereldwijde zakelijke kennis.

Dit programma is bedoeld voor het begin van hun loopbaan personen die beschikken over een bachelordiploma in het bedrijfsleven of een verwante discipline. Wij richten ons op het ontwikkelen van jonge managers die willen een internationale carrière na te streven. De internationale cohort van klasgenoten zich richten op het leren cutting-edge wereldwijde zakelijke vaardigheden en internationale management theorie.

Programma-informatie

Dit programma stelt studenten in staat om een ​​authentieke internationale en cross-culturele omgeving ervaren. Het mondiale karakter van het programma, het is modules en ingezetenschap week biedt mogelijkheden voor interpersoonlijke en interculturele uitwisseling en de ontwikkeling van je carrière netwerk.... [-]


Msc In Digitale Marketing Strategie

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Ierland Dublin

Dit programma is ontworpen om studenten de analytische vaardigheden en zakelijk inzicht nodig is om te slagen in de digitale wereld. Studenten zullen afstuderen als hoogopgeleide digitale marketing strategen. [+]

Dit programma is ontworpen om studenten de analytische vaardigheden en zakelijk inzicht nodig is om te slagen in de digitale wereld. Studenten zullen afstuderen als hoogopgeleide digitale marketing strategen.

Studenten zullen worden ingevoerd om de totale digitale marketing ecosysteem gericht op de vaardigheden die je nodig hebt om effectief te plannen, ontwerpen en implementeren van strategieën die waarde toevoegen aan organisaties.

Programma-informatie

MSc Digital Marketing Strategy richt zich op digitale design en user experience, evenals de digitalisering van interacties tussen betalende klanten, gratis gebruikers en het bedrijfsleven te begrijpen hoe bedrijven zaken te doen in een digitale wereld. Studenten zullen ook ondernemen professionele certificeringen zoals de Advanced Google AdWords-certificaat en Google Analytics-certificaat.... [-]


Msc In Finance

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Ierland Dublin

Als 3e master in Corporate Finance in West-Europa, wordt deze specialistische programma dat is ontworpen voor studenten die willen hun loopbaan te ontwikkelen in de financiële dienstverlening arena. [+]

gerangschikt 3e master in Corporate Finance in West-Europa, wordt deze specialistische programma dat is ontworpen voor studenten die wensen om hun loopbaan te ontwikkelen in de financiële dienstverlening arena.

Zeer interactieve lessen zullen discussie uitlokken en bieden kansen om de presentatie vaardigheden te ontwikkelen, omgaan met real-life case studies en werk in groepsopdrachten.

91% van onze studenten krijgen een baan aangeboden binnen 3 maanden na het afstuderen (Eduniversal Survey afgestudeerden 2014/15).

Programma-informatie

Geleverd door deskundige faculteit en toonaangevende financiële praktijk, zullen de studenten de hoogste analytische en praktische opleiding mogelijk ontvangen. Trinity Business School is een partnerschap aangegaan met het Chartered Alternative Investment Analyst (CAIA) Association en de Chartered Financial Analyst (CFA) Instituut - van wie zowel de academische discipline en de industrie-relevante vaardigheden aangeleerd aan studenten hebben erkend. ... [-]


Msc In Financieel Risicobeheer

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Ierland Dublin

Dit stringent programma maakt u kennis met de tools en vaardigheden van modern management financiële risico's, het maximaliseren van uw carrière mogelijkheden in deze spannende branche. [+]

Dit stringent programma maakt u kennis met de tools en vaardigheden van modern management financiële risico's, het maximaliseren van uw carrière mogelijkheden in deze spannende branche.

Dit programma is bedoeld voor studenten met een kwantitatieve achtergrond die willen onderzoeken hoe de financiële instrumenten kunnen worden gebruikt om de risico's voor bedrijven en de maatschappij te beperken. Studenten leren hoe te interpreteren en het risico van individuele financiële instrumenten en activa te beoordelen, terwijl de kritiek op de moderne financiering vanuit een risico perspectief.

Programma-informatie

Professionals uit de industrie, professionals en adviseurs uit de hele wereld leren studenten hoe te voorspellen, reageren en te minimaliseren risico's binnen hun vakgebied. Gedurende het programma, zullen de studenten leren over de drie pijlers van het risico dat de industrie van invloed zijn over de hele wereld:... [-]


MSc In Human Resource Management

Campus Voltijd 8 maanden September 2018 Ierland Dublin

Dit dubbel geaccrediteerde programma bereidt studenten voor met een niet-zakelijke achtergrond voor zakelijke uitdagingen, wat van cruciaal belang is voor organisaties die actief zijn in een steeds dynamischere en complexere wereld. [+]

MSc in Human Resource Management

Dit dubbel geaccrediteerde programma bereidt studenten voor met een niet-zakelijke achtergrond voor zakelijke uitdagingen, wat van cruciaal belang is voor organisaties die actief zijn in een steeds dynamischere en complexere wereld.

Programma-overzicht

De MSc in Human Resource Management is ontworpen voor studenten die geen zakelijke achtergrond hebben. Het unieke van het programma is de geweldige combinatie tussen onderzoek en praktijk. De structuur van het programma is ontworpen om de kennis en het begrip van personeelsbeleid voor studenten te vergroten en biedt studenten ook grote mogelijkheden om verder te gaan dan het klaslokaal en hen in staat te stellen Human Resource Management in echte organisaties te leren via Human Resource Management in Practice-module. Studenten krijgen de gelegenheid om ofwel een proefschrift of een op een bedrijf gebaseerd project uit te voeren dat opnieuw het vermogen van studenten opbouwt om theorie in de praktijk toe te passen.... [-]


MSc In Management

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Ierland Dublin

Gerangschikt als 1ste Best Masters in General Management in West-Europa, is dit programma ontworpen voor niet-zakelijke afgestudeerden. Het zal uw bachelordiploma aanvullen en u voorzien van de managementvaardigheden die nodig zijn om te slagen in de geglobaliseerde bedrijfsomgeving van vandaag. [+]

Gerangschikt als 1ste Best Masters in General Management in West-Europa, is dit programma ontworpen voor niet-zakelijke afgestudeerden. Het zal uw bachelordiploma aanvullen en u voorzien van de managementvaardigheden die nodig zijn om te slagen in de geglobaliseerde bedrijfsomgeving van vandaag.

Dit programma is primair ontworpen voor niet-zakelijke afgestudeerden en vormt een aanvulling op uw niet-gegradueerde opleiding en biedt u de managementvaardigheden die nodig zijn om te slagen in de geglobaliseerde bedrijfsomgeving van vandaag. De cursus behandelt alle belangrijke facetten van het management, van het managen van mensen tot het financieren van strategische planning en operaties.... [-]


MSc In Marketing

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Ierland Dublin

Dit programma richt zich op marketingstrategie, branding, consumentenpsychologie en de communicatievaardigheden die afgestudeerden nodig hebben om uit te blinken in hun keuze voor een gespecialiseerde marketingcarrière. [+]

Dit programma richt zich op marketingstrategie, branding, consumentenpsychologie en de communicatievaardigheden die afgestudeerden nodig hebben om uit te blinken in hun keuze voor een gespecialiseerde marketingcarrière.

Dit intensieve programma is bedoeld om studenten uit te rusten met de vaardigheden die ze nodig hebben om te slagen in hun keuze voor een marketingcarrière. Studenten leren belangrijke marketingspecialismen zoals strategie en branding en ontwikkelen vaardigheden op het gebied van communicatie, planning en analyse, socialemediamarketing en data-analyse.

Programma-informatie

Analytische en praktijkgerichte training wordt verzorgd door deskundige faculteiten en leidinggevenden van topmultinationals, zoals Google en Microsoft. Dit programma heeft een sterke focus op de industrie en biedt zakelijke connecties met de marketing- en digitale marketingindustrieën, waarvan het hoofdkantoor op slechts enkele minuten van de campus ligt.... [-]


MSc In Ondernemerschap

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Ierland Dublin

Ontworpen voor innovatieve studenten die hun eigen bedrijf willen starten, zal dit programma studenten uitrusten met het inzicht dat nodig is om te slagen. [+]

MSc in ondernemerschap

Ontworpen voor innovatieve studenten die hun eigen bedrijf willen starten, zal dit programma studenten uitrusten met het inzicht dat nodig is om te slagen.

Programma-overzicht

Dit programma is bedoeld om studenten uit te rusten met specialistische kennis en het praktische vermogen om nieuwe bedrijven te starten of te ondersteunen. Met een sterke focus op technologisch en internationaal ondernemerschap leren studenten hoe ze kunnen uitblinken in het starten van nieuwe ondernemingen, het ondersteunen en financieren van ondernemingen of het gebruiken van een ondernemende instelling en aanpak in bestaande ondernemingen die op zoek zijn naar groei.

Ontworpen voor mensen met een ondernemende ingesteldheid, het programma is uniek in het aanpakken van ethisch gedrag, evenals het welzijn van de ondernemer te midden van de stressvolle aard van nieuwe bedrijfsontwikkeling. Studenten zullen de loopbaanvaardigheden verwerven om beter een nieuwe onderneming te starten, nieuwe start-ups te financieren, nieuwe bedrijfsontwikkeling te ondersteunen of bestaande bedrijven te laten groeien en uitbreiden.... [-]


Videos

Trinity College Dublin

Trinity Business School, at the Heart of Business

Contact

Trinity Business School

Adres Trinity College Dublin, the University of Dublin College Green Dublin 2, Ireland
Dublin, County Dublin, Ierland
Website http://www.tcd.ie/
Telefoon +353 1 896 1000