Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Trinity Business School . Onze afgestudeerden profiteren van het behalen van een hypermodern bedrijfsdiploma van een universiteit die zowel wereldwijd bekend is als hoog aangeschreven staat.

Trinity College Dublin staat op de 1e plaats in Ierland en is 104e in de beste universiteiten ter wereld door de QS World University Rankings en we zijn niet zo verrast om onze prachtige campus te zien in de Top 500 Best Places on Planet van de Lonely Planet zoals we die hebben gedaan 160.000 toeristen die elk jaar bezoeken.

tcd

Trinity College Dublin heeft een robuuste reputatie als een toonaangevende internationale universiteit die zich over vier eeuwen uitstrekt. Trinity Business School werd opgericht in 1925 en heeft een innovatieve rol gespeeld in managementonderwijs en -onderzoek, die zowel de industrie dienen als beïnvloeden. In de loop der jaren heeft onze school een pioniersrol gespeeld bij het brengen van de MBA naar Europa en heeft een van Europa's meest gewilde, niet-gegradueerde bedrijfsopleidingen ontwikkeld. We hebben een reeks van top-ranked MSc-programma's en onze innovatieve nieuwe undergraduate business degree (Bachelor of Business Studies, BBS) zal nemen in haar eerste studenten in 2016/17. We hebben ook een levendig PhD-programma met succesvolle afgestudeerden die over de hele wereld werken en impact genereren door hun onderzoek.

Onze benadering van het onderwijs is uniek, van hoge kwaliteit en iets dat we voortdurend verbeteren. We worden gedreven door de wens om vijf hoofddoelen te behalen die gebaseerd zijn op onze passie om deel uit te maken van een business school van gevolg:

Onderwijs gericht op loopbanen en bedrijfsprestaties. Programma's die grote carrières creëren voor onze afgestudeerden en uitstekende prestaties leveren voor de bedrijven waarin ze zijn geëngageerd. Onze afgestudeerden leren hypermodern real-world management van zowel vooraanstaande onderzoekers als high-performance business executives en ondernemers.

Een reeks waarden - "zet meer in dan je eruit haalt". We nemen een diep en verantwoordelijk beeld van de term 'bedrijfsprestaties', waardoor een bewustzijn ontstaat dat niet alleen winst is, maar ook de impact van het bedrijfsleven op de bredere economie en samenleving. We verwachten van onze afgestudeerden dat ze 'gedurende hun hele loopbaan meer dan alleen de economie en de samenleving in beslag nemen'.

tcd

De persoonlijke ontwikkeling en het welzijn van onze studenten. We bieden onze studenten mogelijkheden om hun zakelijke en persoonlijke potentieel in onze opleidingen te verkennen en te ontwikkelen en om hen voor te bereiden op een gezond carrièrebestaan ​​in de dynamische maar vaak stressvolle werkomgeving van vandaag.

Een real-business onderwijsomgeving. De universiteit ligt in het centrum van de levendige en vriendelijke Dublin City. We grenzen aan het Ierse Financial Services Centre (IFSC), het hoofdkantoor van de digitale industrie in Europa, het hoofdkantoor van de overheid en openbare sector, de detailhandel in het stadscentrum, de professionele dienstensector en de culturele sector in Ierland. Simpel gezegd, we hebben geavanceerde internationale bedrijven en krachtige nieuwe ondernemingen voor de deur. We zijn gevestigd in een zeer ondernemende universiteit en bieden studenten de opleiding die ze nodig hebben om uit te blinken in gevestigde en nieuwe bedrijven. Een ondernemingshub zal de kern vormen van ons nieuwe bedrijfsschoolgebouw en we bieden studenten al uitstekende kansen om nieuwe ondernemingen te ontwikkelen.

Rigoureus onderzoek dat een bedrijf dient en kritisch evalueert. Het creëren en verspreiden van onderzoek dat vragen behandelt die zowel dienstbaar zijn aan als kritisch omgaan met de praktijk van het echte bedrijfsleven en het overheidsbeleid.

campus

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Trinity College Dublin - Business School

Dit programma is ontworpen om studenten de analytische vaardigheden en zakelijk inzicht te geven die nodig zijn om te slagen in de digitale wereld. Studenten zullen afstu ... [+]

Gerangschikt als 1e in de wereld voor e-business en digitale marketing (Eduniversal 2018), introduceert de MSc in Digital Marketing Strategy aangeboden door Trinity College Dublin studenten aan het totale digitale marketing ecosysteem, gericht op de vaardigheden die je nodig hebt om effectief te plannen, ontwerpen en implementeer strategieën die waarde toevoegen aan organisaties.

Studenten maken kennis met het algehele ecosysteem van digitale marketing, gericht op de vaardigheden die je nodig hebt om strategieën die waarde toevoegen aan organisaties effectief te plannen, te ontwerpen en te implementeren.

Programma-informatie

MSc Digital Marketing Strategie richt zich op digitaal ontwerp en gebruikerservaring, evenals de digitalisering van interacties tussen betalende klanten, gratis gebruikers en bedrijven om te begrijpen hoe bedrijven zaken doen in een digitale wereld. Studenten zullen ook professionele certificeringen uitvoeren, zoals het Advanced Google AdWords-certificaat en het Google Analytics-certificaat.... [-]

Ierland Dublin
September 2020
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Trinity College Dublin - Business School

Gerangschikt als 1e in Ierland en tweede in West-Europa voor bedrijfsfinanciering (Eduniversal 2018), is de MSc in Finance aangeboden door Trinity College Dublin, bedoeld ... [+]

Gerangschikt als 1e in Ierland en tweede in West-Europa voor bedrijfsfinanciering (Eduniversal 2018), is de MSc in Finance aangeboden door Trinity College Dublin, bedoeld voor studenten die hun loopbaan in de financiële dienstverlening willen ontwikkelen.

Programma-informatie

Bezorgd door deskundige faculteit en toonaangevende financiële professionals, zullen studenten de hoogst haalbare analytische en praktische training krijgen. Trinity Business School is een partnerschap aangegaan met de Chartered Alternative Investment Analyst (CAIA) Association en het Chartered Financial Analyst (CFA) Institute - die beiden de academische nauwkeurigheid en branchegerelateerde vaardigheden hebben erkend die aan studenten worden gegeven.... [-]

Ierland Dublin
September 2020
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Trinity College Dublin - Business School

Dit rigoureuze programma introduceert u de tools en vaardigheden van modern financieel risicobeheer, waardoor uw carrièremogelijkheden in deze opwindende branche worden g ... [+]

Dit rigoureuze programma introduceert u de tools en vaardigheden van modern financieel risicobeheer, waardoor uw carrièremogelijkheden in deze opwindende branche worden gemaximaliseerd.

Dit programma is bedoeld voor studenten met een kwantitatieve achtergrond die willen onderzoeken hoe financiële instrumenten kunnen worden gebruikt om risico's voor bedrijven en de samenleving te beperken. Studenten leren hoe ze het risico van individuele financiële instrumenten en activa kunnen interpreteren en beoordelen, terwijl ze moderne financiering bekritiseren vanuit een risicoperspectief.

Programma-informatie

Professionele professionals, praktijkmensen en consultants van over de hele wereld leren studenten hoe ze risico's kunnen voorspellen, erop reageren en het minimaliseren binnen hun vakgebied. Gedurende het hele programma leren studenten over de drie pijlers van risico's die industrieën over de hele wereld beïnvloeden:... [-]

Ierland Dublin
September 2020
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Trinity College Dublin - Business School

Dit dubbel geaccrediteerde programma bereidt studenten voor met een niet-zakelijke achtergrond voor zakelijke uitdagingen, wat van cruciaal belang is voor organisaties di ... [+]

Wij zijn het enige programma in Ierland en een van de weinige ter wereld dat volledig is goedgekeurd door de drie grootste HR-instellingen ter wereld:

• Volledig geaccrediteerd door Chartered Institute of Personnel Development (CIPD) op niveau 7

• Volledig goedgekeurd door HR Certified Institute (HRCI) als een toonaangevende leverancier van MSc in HRM

• Volledig afgestemd op de wereldwijde HR Curriculum Guidebook and Templates van Society of Human Resource Management (SHRM)

Programma-informatie

De MSc in Human Resource Management is ontworpen voor studenten die geen zakelijke achtergrond hebben. Het unieke van het programma is de geweldige combinatie van onderzoek en praktijk. De structuur van het programma is ontworpen om de kennis en het begrip van personeelsbeleid voor studenten te vergroten en biedt studenten ook grote mogelijkheden om verder te gaan dan het klaslokaal en hen in staat te stellen Human Resource Management in echte organisaties te leren via Human Resource Management in Practice-module. Studenten krijgen de gelegenheid om ofwel een proefschrift of een op een bedrijf gebaseerd project uit te voeren dat opnieuw het vermogen van studenten opbouwt om theorie in de praktijk toe te passen.... [-]

Ierland Dublin
September 2020
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Trinity College Dublin - Business School

Geclassificeerd als 1e in Ierland en 3e in West-Europa voor Internationaal Management (Eduniversal 2018), de MSc in International Management aangeboden door Trinity Colle ... [+]

Geclassificeerd als 1e in Ierland en 3e in West-Europa voor Internationaal Management (Eduniversal 2018), de MSc in International Management aangeboden door Trinity College Dublin is ontworpen voor afgestudeerden die een baanbrekende wereldwijde zakelijke kennis ontwikkelen.

Programma-informatie

Met dit programma kunnen studenten een authentieke internationale en interculturele omgeving ervaren. Het wereldwijde karakter van het programma, de modules en de verblijfsweek bieden mogelijkheden voor interpersoonlijke en interculturele uitwisseling en voor de ontwikkeling van je carrière netwerk.

Naast een fundamentele training in alle aspecten van het managen in een internationale omgeving, kunnen studenten hun programma aanpassen op gebieden zoals internationale marketing, internationale financiën of internationaal sociaal ondernemerschap.... [-]

Ierland Dublin
September 2020
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Trinity College Dublin - Business School

Gerangschikt als 1e in Ierland en 1e in West-Europa voor algemeen management (Eduniversal 2018), is de MSc in Management aangeboden door Trinity College Dublin ontworpen ... [+]

Gerangschikt als 1e in Ierland en 1e in West-Europa voor algemeen management (Eduniversal 2018), is de MSc in Management aangeboden door Trinity College Dublin ontworpen voor niet-zakelijke afgestudeerden. Het zal uw bachelordiploma aanvullen en u voorzien van de managementvaardigheden die nodig zijn om te slagen in de geglobaliseerde bedrijfsomgeving van vandaag.

Programma-informatie

Ons academisch team heeft een schat aan kennis en ervaring in verschillende sectoren en biedt een echt mondiaal perspectief. Door middel van praktisch leren, simulaties, debatten, case-study's en gastsprekers leren studenten echte zakelijke problemen te analyseren. Het programma richt zich ook op onderhandelingen en leiderschap om studenten te helpen conflicten te beheersen en hun leiderschapsstijl te ontwikkelen. Je kunt je diploma ook verder verfijnen met keuzevakken. Deze opties worden elk jaar herzien op basis van feedback van werkgevers en marktvragen.... [-]

Ierland Dublin
September 2020
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Trinity College Dublin - Business School

Gerangschikt als 1e in Ierland en vijfde in West-Europa voor Marketing (Eduniversal 2018), richt de MSc in Marketing aangeboden door Trinity College Dublin zich op market ... [+]

Gerangschikt als 1e in Ierland en vijfde in West-Europa voor Marketing (Eduniversal 2018), richt de MSc in Marketing aangeboden door Trinity College Dublin zich op marketingstrategie, branding, consumentenpsychologie en de communicatievaardigheden die afgestudeerden nodig hebben om uit te blinken in hun keuze voor een gespecialiseerde marketingcarrière .

Programma-informatie

Analytische en praktijkgerichte training wordt verzorgd door deskundige faculteiten en leidinggevenden van topmultinationals, zoals Google en Microsoft. Dit programma heeft een sterke focus op de industrie en biedt zakelijke connecties met de alt = "marketing en digitale alt =" marketingindustrieën, waarvan het hoofdkantoor op slechts enkele minuten van de campus ligt.... [-]

Ierland Dublin
September 2020
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Trinity College Dublin - Business School

Als 1e in Ierland en 34e in de World for Entrepreneurship (Eduniversal 2018), is de MSc in Entrepreneurship aangeboden door Trinity College Dublin ontworpen voor mensen m ... [+]

Als 1e in Ierland en 34e in de World for Entrepreneurship (Eduniversal 2018), is de MSc in Entrepreneurship aangeboden door Trinity College Dublin ontworpen voor mensen met een ondernemende mindset. Dit programma zal studenten specialistische kennis bijbrengen en het praktische vermogen om nieuwe en bestaande bedrijven te starten of ondersteunen.

Programma-informatie

Dit programma is bedoeld om studenten uit te rusten met de specialistische kennis en het praktische vermogen om nieuwe bedrijven te starten of te ondersteunen. Met een sterke focus op technologisch en internationaal ondernemerschap leren studenten hoe ze kunnen uitblinken in het starten van nieuwe ondernemingen, het ondersteunen en financieren van ondernemingen of het gebruiken van een ondernemersmentaliteit en -aanpak in bestaande ondernemingen die op zoek zijn naar groei.... [-]

Ierland Dublin
September 2020
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Trinity College Dublin - Business School

Dit programma biedt studenten de tools en expertise om supply chain-processen en de daarmee verbonden activiteiten te beheren in een wereldwijde en steeds meer gedigitali ... [+]

Operaties en supply chain management zijn belangrijke gebieden voor bedrijven om te begrijpen om hun producten en diensten zo effectief en efficiënt mogelijk te leveren.

Dit programma biedt studenten de tools en expertise om supply chain-processen en de daarmee verbonden activiteiten te beheren in een wereldwijde en steeds meer gedigitaliseerde markt. Risico's bewaken, gebruikmaken van innovatie en samenwerking beheren zijn enkele van de kernthema's die in dit programma zijn ingebed.

Programma-informatie

MSc in Operations en Supply Chain Management richt zich op het geven van een rigoureuze en uitgebreide introductie tot de kerntools, -technieken en -kaders die kunnen worden gebruikt om resource- en flowefficiëntie te gebruiken in bewerkingen en supply chain-processen, zowel in productie- als door service gedomineerde omgevingen.... [-]

Ierland Dublin
September 2020
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Trinity College Dublin

Trinity Business School, at the Heart of Business

Trinity Business School
Address
Trinity College Dublin, the University of Dublin College Green Dublin 2, Ireland
Dublin, County Dublin, Ierland
Website
Telefoonnr.
+353 1 896 1000