Trinity College Dublin

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Drievuldigheid

Trinity College Dublin , de Universiteit van Dublin, opgericht in 1592, is de eerste universiteit van Ierland en wordt consequent gerekend tot een van 's werelds meest prestigieuze universiteiten. Al meer dan 400 jaar is deze historische universiteit een wereldleider in hoogstaand, internationaal erkend onderwijs. Als je door de iconische Trinity Arch loopt, de geplaveide paden van de historische campus van Trinity binnen, volg je in de voetsporen van vier eeuwen alumni die de geschiedenis van Ierland en de rest van de wereld vorm hebben gegeven en blijven vormen. Tegenwoordig ondersteunt deze uitmuntendheidstraditie elke lezing, elk experiment en elke doorbraak op het gebied van onderzoek in onze ultramoderne faciliteiten.

De universiteit brengt een levendige en diverse gemeenschap samen van bijna 17.000 studenten en 2.860 personeelsleden. De historische campus van de universiteit wordt afgewisseld met ultramoderne faciliteiten en wereldberoemde centers of excellence, waar baanbrekend onderzoek met wereldwijde impact plaatsvindt. De 24 academische scholen van Trinity bieden cursussen aan in disciplines variërend van talen en literatuur tot nanowetenschappen en biomedische technologie.

Studentenleven

De universiteit brengt een diverse, nieuwsgierige en ondersteunende gemeenschap van studenten en faculteit samen in het hart van de stad Dublin. De echt toegankelijke en toegewijde professors moedigen studenten aan om deel te nemen aan het studentenleven en om zich met de stad, het land en het continent bezig te houden voorbij de campuspoorten. Het studentenleven bij Trinity gaat over veel meer dan alleen onderwijs: met meer dan 170 sportclubs en verenigingen, variërend van atletiek tot tennis, debatteren tot beleggen, en drama tot science fiction, is er iets dat bij elke interesse past.

Trinity is een van 's werelds enige universiteiten die alle niet-gegradueerde studenten voorziet van een persoonlijke docent - een toegewijd faculteitslid dat gedurende de vierjarige opleiding academische, persoonlijke en professionele begeleiding kan bieden. Een breed scala aan studentenvoorzieningen, waaronder leerontwikkeling en ondersteuning, peer mentoring, counseling en loopbaanbegeleiding, zorgt ervoor dat alle studenten de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben om te slagen in Trinity en verder.

Trinity heeft strategische relaties met enkele van de meest prestigieuze universiteiten ter wereld, waaronder deze partnerschappen bieden Trinity-studenten ongeëvenaarde uitwisselingen en studie in het buitenland, overal ter wereld

Careers

De benijdenswaardige locatie van Trinity positioneert de universiteit midden in het centrum van de wereldwijde bedrijfsactiviteit - Silicon Valley in Ierland - waar studenten worden geworven voor stages, banen in de zomer en afgestudeerde carrières van werkgevers die Trinity als een belangrijke leverancier van afgestudeerden van topkwaliteit beschouwen. Na succesvolle afronding van een undergraduate of postgraduate programma op Trinity, studenten hebben de mogelijkheid om te blijven in Ierland om te werken voor een jaar op de Derde Level Graduate Scheme. Trinity's Career Service was tweedeop de tweede plaatsin Europa (ISB 2015) met 95% van de Trinity-afgestudeerden in dienst of verdere studies binnen 6 maanden na het voltooien van hun studie. In 2019 stond Trinity voor het eerst in Ierland op de ranglijst voor de prestaties van afgestudeerden en alumni (QS World University Rankings for Graduate Employability 2019). Als thuisbasis van het Europese hoofdkantoor van bedrijven zoals Google, eBay, AirBnB, Microsoft, PayPal, LinkedIn en Facebook, is Dublin een ideale plek voor studenten en afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in werken in deze toonaangevende bedrijven.

Een Trinity-opleiding

Gedurende hun tijd bij Trinity krijgen onze studenten de gelegenheid om een reeks afgestudeerde attributen die hun academische groei ondersteunen, te ontwikkelen en te bewijzen. De kernkenmerken van de Trinity-afstudeerder van verantwoord handelen, onafhankelijk denken, effectief communiceren en zich voortdurend ontwikkelen, kan worden bereikt in academische en co- en buitenschoolse activiteiten.

Dublin

De bruisende 47 hectare grote campus van Trinity is een oase in het hart van Dublin, een levendige en veilige Europese hoofdstad. De locatie in het stadscentrum van de universiteit biedt studenten een unieke kans om een rigoureus academisch programma te combineren met een ongeëvenaard scala aan culturele, sociale en professionele ervaringen. Een schat aan musea, theaters, galeries, cafés, restaurants en historische toeristische bezienswaardigheden bevinden zich direct voor de deur van Trinity's.

Locaties

Dublin

Trinity College Dublin

Address
Trinity College Dublin, College Green, Dublin 2
Dublin 2 Dublin, County Dublin, Ierland
Telefoonnr.
+353 1 896 1000

Accreditaties

EFMD Equis Accredited