Setanta College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onder het mentorschap en begeleiding van dr Hennessy personeel werden getraind met behulp van deze unieke modules.

Setanta College werd opgericht

Met behulp van de training modules die hij ontwikkelde en evolueerde, terwijl op IRFU, Dr Hennessy opgericht Setanta College in 2006.

Prestaties Science and Strength & Conditioning op Setanta College

Prestaties Wetenschap en kracht en conditie wordt steeds wereldwijd erkend als een professional route in de sport en algemene wellness-industrie. Onze programma's bestrijken een breed scala aan onderwerpen, van functionele screening, weerstand opleiding en fundamentele beweging door voeding, coaching vaardigheid en sport technologie.

De programma's, zowel full-time en part-time (online) zijn ontworpen om de meest recente wetenschappelijk denken en onderzoek, maar met een focus op praktische toepassing te dekken. De modules worden om de twee jaar, die uniek is in de educatieve sector bijgewerkt.

Naast het bieden van online programma's Setanta College werkt samen met universiteiten, zowel in Nederland als internationaal full-time academische programma's.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Master programma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Professional Masters In Performance Science

Online en Campus gecombineerd Voltijd 52 weken September 2018 Ierland Dublin Ierland Online +1 more

We hebben een groeiende vraag naar performance Science professionals over de hele wereld van de sport en de menselijke prestaties gezien. Met de explosie van de technologie in de sport in de afgelopen jaren is er een vereiste voor de belangrijkste personen te winnen van de vaardigheden om te begrijpen en interpreteren van gegevens en het ontwikkelen van de praktische toepassing en coaching vaardigheden te ontwikkelen, te implementeren en toezicht houden op de prestaties gerelateerde programma's. [+]

Professionele Masters in Performance Science STUDIE ONLINE ┬Ě BETALEN OPTIES

Programma Partners We werken samen met toonaangevende sport-technologische bedrijven voor dit programma. Elke partner heeft een overzicht van de achtergrond, de huidige technologie en toekomstige ontwikkelingen binnen sportieve prestatie-analyse die is opgenomen in onze modules voorzien. Tijdens de on-site weken elk van deze bedrijven zullen vertegenwoordigd zijn op het gebruik en de toepassing van hun assortiment te tonen. Cursusoverzicht We hebben een groeiende vraag naar performance Science professionals over de hele wereld van de sport en de menselijke prestaties gezien. Met de explosie van de technologie in de sport in de afgelopen jaren is er een vereiste voor de belangrijkste personen te winnen van de vaardigheden om te begrijpen en interpreteren van gegevens en het ontwikkelen van de praktische toepassing en coaching vaardigheden te ontwikkelen, te implementeren en toezicht houden op de prestaties gerelateerde programma's. Dit programma is ontwikkeld om deze onderwijs, coaching en toepassing behoeften. De masteropleiding biedt een ideale, blended manier van studeren. Studenten, coaches, artsen en degenen die betrokken zijn in de sport kunnen studeren in hun eigen werkgebied, of binnen hun eigen gebied, en bij te wonen twee een-week niet-opeenvolgende workshops in onze SportsLab in Ierland. Modules bedekt: Geavanceerde Conditioning and Recovery Methods Atleet Monitoring en Coaching Technology Sportvoeding Data Management en Movement Analyse Biomedische aspecten en leiderschap Final Project Ontworpen en gevalideerd door Experts en Organisaties Setanta College Professional Advisory Board, andere vakexperts en internationale sportorganisaties heeft geïnformeerd, beoordeeld en goedgekeurd de inhoud van... [-]

Videos

USW and Setanta College sign unique partnership

Contact

Setanta College Ltd

Adres Dublin, Ierland
Telefoon +353 1 857 9080

Adres Ierland Online, Ierland
Telefoon undefined