Lees de Officiële Beschrijving

St. Angela's College, Sligo, Een College van de Nationale Universiteit van Ierland, Galway, is een leverancier van universitair niveau onderwijs en onderzoek in het noordwesten van Ierland. Als college in het bredere National University netwerk zijn wij in een dynamische, snelgroeiende onderwijsinstelling dat onze strategische ligging in Sligo en de Noord-West herkent. Wij zijn volledig inspelen op de lokale / regionale behoeften en de hoogte van onze bijdrage niet alleen voor universitair onderwijs, maar om de sociale en economische ontwikkeling van de regio.

Studenten aan St. Angela's College, Sligo worden geboden van een hoge kwaliteit van het universitair onderwijs met kleine klassen, state of the art middelen binnen een sterke gemeenschap omgeving, terwijl gegeven de ruimere mogelijkheden van het zijn ingeschreven studenten aan NUI Galway.

St. Angela's College, Sligo, Is gebaseerd op meer dan 400 jaar van het onderwijs traditie. Dit is een traditie die zowel christelijke idealen en academische uitmuntendheid waardeert. Als college in de ruimere Nationale Universiteit van Ierland netwerk is er een sterke community-omgeving die wordt erkend om zijn vriendelijke, zorgzame, sfeer gekenmerkt door respect voor het individu.

St. Angela's College, Sligo, Heeft een welverdiende reputatie voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige programma's op zowel undergraduate en postgraduate niveaus in de academische afdelingen of Nursing en Health Studies, huishoudkunde en onderwijs. Het College biedt een breed scala van Access, Volwassenenonderwijs en professionele ontwikkeling programma's.

Hoewel opgericht als een college van Onderwijs voor huishoudkunde Leraren in de afgelopen jaren het college heeft tot ver buiten de oorspronkelijke opdracht en op dit moment zijn het profiel van de academische programma's van de studie omvat ook uitgebreid: Nursing & Health Studies, Onderwijs, Speciaal onderwijs, Theologie, Eten en Consumer Studies, Wetenschap, Ierse, Economie en Sociale Studies.

De beslissing van de Ierse regering om St. Angela's College, Sligo naam als de enige aanbieder van huishoudkunde Lerarenopleiding in Ierland (2003) en het ministerie van Volksgezondheid de goedkeuring van de nieuwe School of Nursing en Health Studies heeft geresulteerd in een dramatische toename van het aantal studenten in de afgelopen vijf jaar. Huidige aantal studenten het bijwonen van het College zijn ongeveer 900.

Het verstrekken van dergelijke een scala van academische aanbod op zowel undergraduate en postgraduate niveaus in combinatie met zijn unieke geografische positie als de enige aanbieder van universitair onderwijs in de Noord-West heeft geleid tot een dramatische toename van het aantal studenten op regionaal en nationaal niveau met een steeds internationaal toenemende belangstelling . Het is voorspeld dat er een aanzienlijke groei van het aantal studenten in de komende jaren zal zijn.

The Modern Day Campus & Milieu

In 1952, St. Angela's College, Sligo werd gesticht door de Ursulinen Orde. Het was rond deze unieke geslepen stenen gebouw, de prachtige 19e eeuwse Clogherevagh Huis dat onze moderne campus, uitzicht op het meer is geëvolueerd.

In de afgelopen jaren heeft het college een periode van snelle infrastructurele ontwikkeling doorgemaakt. De nieuw oriëntatiepunt Aras Michael Building is de thuisbasis van de goed uitgeruste McKeown Bibliotheek en het Department of Nursing & Health Studies integratie van state of the art klinische faciliteiten. St. Angela's Student Residences zijn luxe studentenwoningen naast de St. Angela's Campus, met uitzicht op Lough Gill en zijn beschikbaar voor studenten, het bezoeken van academici en internationale gasten. On-site support diensten omvatten een wasserette, een fitnessruimte, een supermarkt met ATM en een parkeerplaats. (zie www.sasr.info)

De nieuwe Nursing Building, Bibliotheek en Student Residences tonen duidelijk aan de inzet van de Academie op de modernisering van de faciliteiten en infrastructuur. Alle infrastructurele ontwikkelingen weer te geven nieuwe academische en inschrijving groei. Investeringsplannen en ontwikkelingen gaande om belangrijke projecten van de bouw en de modernisering in de komende jaren, die zal ondernemen: verdere verbetering van de klaslokalen, lezingen faciliteiten en gespecialiseerde laboratoria, indoor en outdoor sport en recreatie faciliteiten.

We erkennen en zijn trots op het feit dat onze College campus ligt in een van de mooiste gebieden in het land aan de oevers van Lough Gill. Ons College Green Team monitoren en onderhoudt hoe we omgaan met onze idyllische omgeving als we doorgaan met het ontwikkelen en tegemoet te komen aan een toegenomen studentenpopulatie. Het doel van het Green Team is vooral gericht op behoud van hulpbronnen en het verhogen van recycling dus een milieuvriendelijke campus kan worden genoten door studenten, medewerkers, de gemeenschap en bezoekers.

Mission Statement

St. Angela's College, Sligo, is een College van de Nationale Universiteit van Ierland, Galway, met cursussen gevalideerd door middel van NUI Galway. Het is een Katholieke Hogeschool gesticht door de Ursulinen congregatie in 1952. Het College is gelegen in Co. Sligo, Ierland.

Wij bieden undergraduate en postgraduate programma's voor een reeks van professionele rollen in het onderwijs en de gezondheidszorg. We bieden ook gespecialiseerde undergraduate programma's op het gebied van de geesteswetenschappen en de sociale wetenschappen. Wij streven ernaar om de behoeften van de regionale, nationale en internationale gemeenschap te dienen door middel van onderwijs, toegepast onderzoek en consultancy.

Onze educatieve filosofie is om het volledige potentieel van onze studenten te ontwikkelen door te reageren op hun persoonlijke, academische en professionele behoeften. Deze filosofie heeft tot doel studenten reflecterende leerlingen machtigen. We zijn vastbesloten om excellentie in het onderwijs, om innovatieve praktijken en het concept van een leven lang leren.

Bevorderen we een rechtvaardige, participatieve, inclusieve en niet-discriminerende gemeenschap omgeving voor medewerkers en studenten. We verdedigen de waarden van sociale rechtvaardigheid, gelijkheid, respect voor diversiteit en de zorg voor de natuurlijke omgeving.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MA

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

De Postgraduate Certificate / Diploma / MA in Historische en Erfgoed Studies van de Noord-West-studenten in staat stelt om te gaan met de theorie en praktijk van de histo ... [+]

De Postgraduate Certificate / Diploma / MA in Historische en Erfgoed Studies van de Noord-West zullen de studenten om te gaan met de theorie en praktijk van de historische studies mogelijk te maken; leren over lore, het leven en de mythologie in de regio; en het stimuleren van studenten in de thema's van de lokale geschiedenis, museum studies en landbouw.

Het programma zal de studenten kennis maken met een breed scala van primaire bronnen en andere materialen, gebruikt in het onderzoek naar de folklore, de lokale en grensoverschrijdende geschiedenis, museum studies en de geschiedenis van de landbouw in de NW. Het programma zal de wisselwerking tussen theorie en praktijk, in combinatie met de beginselen van de volwasseneneducatie en levenslang proces weerspiegelen. Studenten zullen dan ook worden blootgesteld aan een scala van innovatieve onderwijs- en leerstrategieën, waaronder veldwerk ervaring De Postgraduate Certificate / Diploma / MA bevat geschiedenis, erfgoed, landbouw, museum studies en folklore om studenten te helpen beter inzicht in de huidige door de ogen van het verleden.... [-]

Ierland Sligo
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Deze Postgraduate Certificate / Diploma / Master of Arts in Leadership and Management voor de Gemeenschap en de publieke sector is gericht op een scala aan vaardigheden t ... [+]

Deze Postgraduate Certificate / Diploma / Master of Arts in Leadership and Management voor de Gemeenschap en de Publieke Sector streeft ernaar een scala aan vaardigheden te ontwikkelen voor studenten om onderscheid te maken en te analyseren leiderschap, management en bestuur in de gemeenschap, op vrijwillige basis, non-profit, wettelijke en de publieke sector. Studenten worden aangemoedigd om hun eigen ervaringen in de sector te brengen toe te passen op de theoretische en academische middelen van het programma. Deze flexibele, part-time programma biedt zowel de voltooiing in twee of drie jaar en is geaccrediteerd door NUI Galway.

Het programma stelt studenten in staat om een ​​kennisbasis en op persoonlijke titel in het leiden en managen van verandering, bestuur en wettelijke compliance, organisatorisch en operationeel beheer en het bevorderen van de organisatie op te bouwen. Door het combineren weekend seminars, online leeractiviteiten en self-directed studie, kunnen studenten ontwikkelen sterk leiderschap, analytische en onderzoeksvaardigheden. Het programma opdrachten combineren reflectief leren praktijken, case study analyse, ontwikkeling management vaardigheden (bv briefing documenten, presentaties), die het mogelijk maken de studenten om te putten uit hun eigen professionele of vrijwilligerswerk ervaring. De laatste opdracht is een Masters proefschrift van 20.000 woorden over een onderwerp onderhandeld met een toegewezen supervisor.... [-]

Ierland Sligo
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands