Lees de Officiële Beschrijving

Al meer dan 200 jaar RCSI heeft een belangrijke rol gespeeld in het medisch onderwijs en opleiding in Ierland. Opgericht in 1784 om chirurgen te trainen, vandaag het college biedt uitgebreide onderwijs en opleiding in de gezondheidszorg beroepen op undergraduate en postgraduate niveau.

Undergraduate Onderwijs De medische school in RCSI is een van de toonaangevende internationale medische scholen in de wereld en is de grootste medische school in Ierland. Het college voorziet ook in undergraduate opleidingen in de farmacie en fysiotherapie.

Postgraduate Opleiding RCSI levert postdoctorale opleiding en onderwijs door middel van haar Faculteiten van Radiologie, Tandheelkunde, Sports & Exercise Medicine, de School of Postgraduate Studies, het Instituut voor Leiderschap en National Surgical Training Centre.

Research Institute De RCSI Research Institute een van Ierland'S meest vooraanstaande onderzoekscentra. RCSI zet zich in voor het uitvoeren van een hoog niveau van onderzoek worden gebruikt, om het commercialiseren van intellectuele eigendom die voortvloeien uit zijn onderzoek, en het ontwikkelen van samenwerkingsverbanden met het bedrijfsleven, onderwijs-en onderzoeksinstellingen nationaal en internationaal.

Internationale Meer dan 60 landen zijn vertegenwoordigd op RCSI'S internationale studenten. Het college heeft een sterke internationale aanwezigheid met Scholen in Maleisië, Dubai en een Universiteit in Bahrein. De Royal College of Surgeons in Ierland is onafhankelijk, internationaal en vooruitstrevend.

Deze school biedt ook:

MSc

Royal College of Surgeons Ireland

Gezien de uitdagingen waarvoor moderne organisaties, is leiderschap in opkomst als het belangrijkste element in het bepalen van die zal slagen en dat zal mislukken. De le ... [+]

msc in leiderschap

Gezien de uitdagingen waarvoor moderne organisaties, is leiderschap in opkomst als het belangrijkste element in het bepalen van die zal slagen en dat zal mislukken. De leidinggevende kwaliteiten u weer te geven, niet alleen het succes van uw organisatie, maar ook de aard van je carrière traject te bepalen. Dit MSc in Leadership programma is ontworpen om aanzienlijk verhogen van uw leiderschap mogelijkheden, zodat u kunt werken met meer vertrouwen en het maximaliseren van uw impact en invloed.

Is dit programma voor jou?

De MSc in Leadership programma is ontworpen voor gezondheidswerkers die aanzienlijk ontwikkelen van hun leiderschap vermogen, verhogen hun zelfinzicht en het maximaliseren van hun invloed op anderen en hun organisaties.... [-]

Ierland Dublin
September 2019
Deeltijd
2 - 5 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands