Royal College of Surgeons Ireland

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Al meer dan 200 jaar RCSI heeft een belangrijke rol gespeeld in het medisch onderwijs en opleiding in Ierland. Opgericht in 1784 om chirurgen te trainen, vandaag het college biedt uitgebreide onderwijs en opleiding in de gezondheidszorg beroepen op undergraduate en postgraduate niveau.

Undergraduate Onderwijs De medische school in RCSI is een van de toonaangevende internationale medische scholen in de wereld en is de grootste medische school in Ierland. Het college voorziet ook in undergraduate opleidingen in de farmacie en fysiotherapie.

Postgraduate Opleiding RCSI levert postdoctorale opleiding en onderwijs door middel van haar Faculteiten van Radiologie, Tandheelkunde, Sports & Exercise Medicine, de School of Postgraduate Studies, het Instituut voor Leiderschap en National Surgical Training Centre.

Research Institute De RCSI Research Institute een van Ierland'S meest vooraanstaande onderzoekscentra. RCSI zet zich in voor het uitvoeren van een hoog niveau van onderzoek worden gebruikt, om het commercialiseren van intellectuele eigendom die voortvloeien uit zijn onderzoek, en het ontwikkelen van samenwerkingsverbanden met het bedrijfsleven, onderwijs-en onderzoeksinstellingen nationaal en internationaal.

Internationale Meer dan 60 landen zijn vertegenwoordigd op RCSI'S internationale studenten. Het college heeft een sterke internationale aanwezigheid met Scholen in Maleisië, Dubai en een Universiteit in Bahrein. De Royal College of Surgeons in Ierland is onafhankelijk, internationaal en vooruitstrevend.

Bekijk MSc\'s » Bekijk MSc »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Msc In Leiderschap

Campus Deeltijd 2 - 5 jaar September 2018 Ierland Dublin

Gezien de uitdagingen waarvoor moderne organisaties, is leiderschap in opkomst als het belangrijkste element in het bepalen van die zal slagen en dat zal mislukken. De leidinggevende kwaliteiten u weer te geven, niet alleen het succes van uw organisatie, maar ook bepalen ... [+]

msc in leiderschap Gezien de uitdagingen waarvoor moderne organisaties, is leiderschap in opkomst als het belangrijkste element in het bepalen van die zal slagen en dat zal mislukken. De leidinggevende kwaliteiten u weer te geven, niet alleen het succes van uw organisatie, maar ook de aard van je carrière traject te bepalen. Dit MSc in Leadership programma is ontworpen om aanzienlijk verhogen van uw leiderschap mogelijkheden, zodat u kunt werken met meer vertrouwen en het maximaliseren van uw impact en invloed. Is dit programma voor jou? De MSc in Leadership programma is ontworpen voor gezondheidswerkers die aanzienlijk ontwikkelen van hun leiderschap vermogen, verhogen hun zelfinzicht en het maximaliseren van hun invloed op anderen en hun organisaties. Levering & Design De MSc in Leadership programma wordt geleverd meer dan twee jaar. Deelnemers wonen sessies tussen september en mei van elk jaar. Het eerste jaar moet 18 dagen aanwezigheid en het tweede jaar vergt zes dagen aanwezigheid. Gezien de tijdsdruk op de deelnemers, de programma's zijn flexibel en kan worden over een periode van vijf jaar. Leerresultaten De MSc in Leadership programma zullen de studenten te voorzien van de vaardigheden en kennis om: Vergemakkelijken van de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de deelnemers om hun capaciteit te vergroten om toezicht, bestuurlijke en leidinggevende functies vervullen in een zorgomgeving. Het vermogen ontwikkelen om aannames te dagen en te ondervragen waarden, overtuigingen en het beleid ten grondslag liggen aan verandering en gezondheidsmanagement, op individueel en organisatorisch niveau. Ontwikkelen de deelnemers als reflective practitioners met... [-]