Lees de Officiële Beschrijving

Over het RCSI Institute of Leadership

RCSI ontwikkelt sinds de oprichting in 1784 leiders in de geneeskunde en de gezondheidszorg. RCSI is toegewijd aan het leiden van de wereld naar een betere gezondheid en is een wereldleider in onderwijs in de gezondheidszorg.

Onze programma's worden gekenmerkt door flexibiliteit, reactiesnelheid, klantenservice en een blended learning-aanpak waarmee onze studenten kunnen leren terwijl ze blijven werken.

Het Institute of Leadership is de enige instelling van het derde niveau die zich exclusief toelegt op de ontwikkeling van leiderschap en managementcapaciteit van professionals in de gezondheidszorg. Hoewel het werkt als een academische instelling, onderhoudt het Institute of Leadership nauwe banden met de wereld van de gezondheidszorg en ons team begrijpt de professionele ontwikkeling en educatieve behoeften van professionals in de gezondheidszorg.

Met campussen in Dublin, Dubai en Bahrein kunnen we studenten de mogelijkheid bieden om echte internationale inzichten te verkrijgen van docenten en medestudenten. Meer dan 1.000 professionals in de gezondheidszorg worden jaarlijks geregistreerd in onze geaccrediteerde Academische en Executive Development-programma's, gericht op leiderschap, gezondheidszorgbeheer, human resource management, kwaliteits- en procesverbetering en patiëntveiligheid.

Waarom het RCSI Institute of Leadership ?

  • Uitsluitend gericht op de gezondheidszorg
  • Ondergedompeld in de levering van gezondheidszorg nationaal en internationaal, met campussen in Dublin, Dubai en Bahrein
  • Diep inzicht in de zorgsector
  • Persoonlijke opleidingservaring
  • Veilige, ondersteunde, op gezondheidszorg gerichte omgeving
  • Flexibele levering, reagerend op de levensverplichtingen van drukke professionals in de gezondheidszorg

117628_rsz_adobestock_171442912.jpg

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
Address
RCSI Reservoir House Ballymoss Road Sandyford Dublin 18
Dublin, County Dublin, Ierland
Address
Mohammed Bin Rashid Academic Medical Center Building 14, Office 203 PO Box 505095 Dubai Healthcare City
Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Address
PO Box 15503 Building 2441 Road 2835 Block 228 Busaiteen
Busaiteen, Muharraq Governorate, Bahrein