Mary Immaculate College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Mary Immaculate College ( MIC ) is opgericht in 1898 en is een Katholiek College van Onderwijs en Liberale Kunsten . Het College biedt een breed scala aan programma's in het onderwijs en de liberale kunsten op zowel undergraduate als postgraduate niveau en meer dan 3.000 studenten zijn hier bezig met studies.

7666_rsz_7534_evening_tara.png

fundament

Toen de eerste steen voor het Mary Immaculate College werd gelegd in 1899, was het de bedoeling om een instelling te bieden die zich toelegt op de professionele training van vrouwelijke leraren voor het katholieke nationale schoolsysteem. Vandaag, met meer dan 3.000 jonge mannen en vrouwen die zijn ingeschreven aan het College en deelnemen aan een groot aantal acade MIC programma's, blijft MIC de oprichtingsvisie van Catherine McAuley omarmen, die de Katholieke Sisters of Mercy als kampioenen voor de meest gemarginaliseerde in de samenleving heeft opgericht met de overtuiging dat onderwijs essentieel was voor de kwaliteit van leven waarop alle individuen recht zouden moeten hebben. Deze blijvende waarden blijven verankerd in de Mission Mission Statement van de universiteit terwijl Mary Immaculate een nieuwe koers volgt in de eenentwintigste eeuw.

4602_rsz_4539_school_page_2.png

Mission Statement

De hogeschoolgemeenschap bevordert excellentie in onderwijs, leren en onderzoek op bachelorniveau en postuniversitair niveau. Het beoogt de intellectuele, spirituele, persoonlijke en professionele ontwikkeling van studenten te bevorderen in een ondersteunende en uitdagende omgeving die de intellectuele vrijheid van personeel en studenten garandeert.

In het bijzonder wil het college bij zijn studenten een geest van rechtvaardigheid en medeleven bevorderen in dienst van anderen, samen met een openheid voor de religieuze traditie en waarden van elk individu.

Het College bevordert een identiteitsgevoel verrijkt door een bewustzijn van zijn katholieke traditie, de culturen, talen en tradities van Ierland, en zijn speciale toewijding aan de Ierse taal.

Mary Immaculate College respecteert culturele diversiteit. Het streeft ernaar gelijkheid in de samenleving te bevorderen en een omgeving te bieden waarin iedereen de vrijheid en gelegenheid heeft om zijn volledige potentieel te bereiken.

7665_rsz_7535_group_at_train_station.jpg

Locaties

Limerick

Mary Immaculate College

Address
Mary Immaculate College,
South Circular Road

Limerick, County Limerick, Ierland
Telefoonnr.
+353 61 204 300

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden