Limerick Institute of Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom LIT?

Toegang tot docenten

Als student in LIT zul je niet verdwalen in de menigte. Onze student-docent ratio zorgt voor een grote participatie en discussie in lezingen.

Alle LIT-campussen zijn een hechte gemeenschap van studenten waar studenten gemakkelijk toegang hebben tot docenten, of je ze nu ontmoet op de gangen, in de kantine of voor geplande vergaderingen, die gemakkelijk te organiseren zijn.

Actief leren

Bij LIT leren studenten door te doen. We combineren praktijk met theorie en bieden studenten een ervaringsmodel van leren, waardoor ze worden uitgerust met de essentiële vaardigheden die ze kunnen meenemen naar de door jou gekozen carrière.

Designer sketching WireframesGroene kameleon / Unsplash

Clubs en verenigingen

Een gelukkige universiteitservaring draagt bij aan een succesvol universiteitsleven en je universiteitsreis wordt versterkt door de nieuwe mensen die je ontmoet, de nieuwe vrienden die je maakt, de nieuwe ervaringen die je tegenkomt en het plezier dat je hebt!

Clubs en verenigingen kunnen een zeer positieve ervaring hebben in je algemene universiteitservaring. We weten hoe belangrijk het is om deel te nemen aan activiteiten buiten je academische werk en we moedigen alle studenten aan om de verschillende clubs en verenigingen in LIT te bekijken.

employability

LIT-afgestudeerden zijn klaar voor de industrie en zeer inzetbaar. Je zult niet alleen afstuderen van LIT met een erkende graad die relevant is voor je vakgebied, maar dankzij onze praktische benadering van leren, zul je ook de vaardigheden en praktische ervaring bezitten die werkgevers zoeken.

Progressieroutes

Maak je je zorgen dat je misschien niet genoeg punten krijgt of de kwalificaties hebt om meteen een honours (niveau 8) te volgen? Maak je geen zorgen! Bij LIT hebben veel van onze cursussen flexibele voortgangsroutes waarmee studenten hun studie op een hoger niveau kunnen voltooien dan waar ze begonnen zijn.

Studenten die met hun studie op niveau 6 of 7 beginnen, hebben de mogelijkheid om hun studie verder te zetten door deel te nemen aan een niveau 8-cursus voor hun laatste jaar. Dit betekent dat hoewel je met je studie in LIT op een lager niveau kunt beginnen, je heel gemakkelijk met een diploma op een hoger niveau zou kunnen afstuderen ... ... en dit alles binnen 4 jaar!

Kleine klasformaten

De hechte en praktische leerervaring die studenten op LIT krijgen, wordt alleen mogelijk gemaakt door onze kleine klassen.

In LIT zul je geen collegezalen van honderden studenten ervaren, wat voor veel mensen erg ontmoedigend kan zijn. In plaats daarvan bevind je je in een klasgrootte van niet meer dan 30 personen. Dit helpt studenten om hun betrokkenheid bij niet alleen hun docenten maar ook hun medestudenten te vergroten, wat resulteert in een algehele leerervaring van hogere kwaliteit.

Locaties

Limerick

Address
Limerick Institute of Technology
Moylish Park

V94 EC5T Limerick, County Limerick, Ierland

Clonmel

Address
LIT Clonmel,
Cashel Road,
Clonmel,
Co. Tipperary

E91 D896 Clonmel, County Tipperary, Ierland

Ennis

Address
LIT Ennis,
Bindon Street,
Ennis,
Co. Clare

Ennis, County Clare, Ierland

Limerick

Address
Limerick School of Art & Design
Clare St

V94 KX22 Limerick, County Limerick, Ierland

Thurles

Address
LIT Thurles,
Nenagh Road,
Thurles,
Co. Tipperary

Thurles, County Tipperary, Ierland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden