Lees de Officiële Beschrijving

OVER ONS

Voor 40 jaar, heeft Kimmage DSC onderwijs en opleiding voor de ontwikkeling van de praktijk werken in een scala van beroepen uit meer dan 65 landen vergemakkelijkt. We hebben een sterke reputatie in Development Studies in Ierland en in het buitenland en bieden een interculturele en ervaringsgerichte leeromgeving. Het ethos van Kimmage DSC wordt belichaamd in een pedagogische aanpak gebaseerd op participatief leren en kritisch denken, die streeft naar cursisten machtigen met de vaardigheden en kennis die essentieel voor de ontwikkeling van het werk vandaag.

Onze Visie en Missie

De visie van Kimmage DSC is een wereld van gelijkheid, respect en rechtvaardigheid voor iedereen. Onze missie is om kritisch denken en actie voor gerechtigheid, gelijkheid en de uitroeiing van de armoede in de wereld te bevorderen. Wij streven ernaar om dit te doen door middel van het vergemakkelijken van de opleiding en training van individuele artsen en groepen die zich inzetten voor de sociale, economische en politieke veranderingen in de maatschappij en zo mogelijk alle beoefenaars om effectief te werken voor de holistische ontwikkeling van alle.

Waarom Kimmage?

We zijn een creatief, kritisch en dynamisch onderwijs en leren centrum voor ontwikkeling. Wij bieden een leerprogramma dat is participatief, leerling centraal, vaardigheden gebaseerd, praktisch en relevant. We hebben bijna 40 jaar ervaring in het onderwijs en de opleiding in ontwikkeling. Wij bieden een complementair aan studenten, boven de academische. Wij bieden ruimte voor kritische reflectie, dialoog, onderzoek en capaciteitsopbouw voor grassroots ontwikkeling van mensen en gemeenschappen. We overbruggen de kloof tussen ontwikkelingswerkers noorden en het zuiden, tussen de academische en de civiele samenleving, tussen onderwijs en het volwassenenonderwijs hoger, en tussen NGO's en de missionaire sector. Wij bieden flexibele leren opties, waaronder afstandsonderwijs, part time studie en erkenning van verworven competenties. Wij bieden professionele upgrading en / of een springplank voor een carrière in de ontwikkeling.

Om meer te weten te komen over Kimmage's aanpak en om de perspectieven van een aantal van onze studenten kijk op onze korte video om te luisteren:

Academische opleidingen

Academische programma aanbod weerspiegelen een combinatie van formele en niet-formele educatieve methoden en worden uitgevoerd op undergraduate (BA) en post graduate (MA en Post Graduate Diploma) niveaus, met opties om te studeren op een full-time of part-time basis. Modules uit de MA in Development Studies zijn nu beschikbaar voor de studenten via een nieuwe Flexibel en afstandsonderwijs (FDL) wijze van levering.

Alle cursussen worden internationaal erkend en worden geaccrediteerd door de kwaliteit en kwalificaties Ierland (QQI). Daarnaast, sinds september 2013, zijn wij het leveren van een Level 8 BA in Internationale Ontwikkeling in samenwerking met de National University Ireland, Maynooth (NUIM). De volledige details van dit programma en hoe toe te passen kan worden gevonden op de NUIM website door hier te klikken

Capacity Development Services

In aanvulling op onze academische programma's, bieden wij de capaciteit gewijd aan de professionele verbetering van de Ierse en in het buitenland gevestigde internationale ontwikkeling van het personeel ontwikkeling. Deze capaciteitsontwikkeling diensten worden geleverd als begeleiding en organisatorische ondersteuning en het verstrekken van korte termijn praktische opleiding hetzij via klassikale training of open en afstandsonderwijs (KODE).

Allianties

Onze registratie als een onafhankelijk bedrijf en onze goede doelen-status heeft ons in staat te consolideren en verder van onze activiteiten te ontwikkelen en de verbanden met andere gelijkgestemde organisaties, met name op het gebied van het invoeren van beter in de openbare fora en strategische allianties met anderen in de ontwikkeling sector in Ierland en internationaal vooral in Tanzania, Zuid-Afrika en Sierra Leone. Meer recent hebben we samen met NUI Maynooth een BA-programma in International Development leveren.

Kimmage DSC is een non-profit bedrijf met beperkte aansprakelijkheid niet hebben van een aandelenkapitaal, geregistreerd nee: 414.814 en is geregistreerd door Revenue Commissioners voor Charitable vrijstelling CHY: 16.985

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MA

Kimmage Development Studies Centre

De MA Degree in Development Studies is bedoeld om de deelnemers voor te bereiden op het werk in de ontwikkeling van een gemeenschap, de lokale overheid, jeugd / volwassen ... [+]

De MA Degree in Development Studies is bedoeld om de deelnemers voor te bereiden op het werk in de ontwikkeling van een gemeenschap, de lokale overheid, jeugd / volwassenenonderwijs of instelling NGO. Het biedt studenten de mogelijkheid hedendaagse theorieën van sociale verandering en ontwikkeling om te verkennen en om beleid en praktijken ontwikkeling te analyseren. Het bouwt vaardigheden, in het bijzonder met betrekking tot onderzoek, leiderschap en het werken met groepen en in de planning, het beheer en de evaluatie van ontwikkelingsprojecten.

Het is gericht op gevorderd niveau deelnemers die houder zijn van een primaire diploma of gelijkwaardig diploma en die ervaring hebben met het werken in een ontwikkeling context hebben. Bijzonder welkom zijn leiders, begeleiders en beheerders van community development projecten, de overheid en de ontwikkeling van uitzendkrachten, mensen die betrokken zijn in het pastoraat, de onderzoekers, de ontwikkeling van docenten, vrijwilligers en activisten. Het moet ook een beroep op wetenschappers in de landen van het Zuiden die zich bezighouden met onderwijs en onderzoek in ontwikkeling. Sommige plaatsen zijn ook behouden voor recent afgestudeerden die verder willen bestuderen alvorens een carrière in de ontwikkeling van het werk.... [-]

Ierland Dublin
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Kimmage Development Studies Centre Approach