International House Dublin

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

International House Dublin is lid van de International House World Organisation opgericht in 1953. We zijn door het Ierse ministerie van Onderwijs en Wetenschappen erkend als een school voor het onderwijs van Engels als vreemde taal, en worden gecontroleerd door zowel ACELS (de Adviesraad voor Engels Language Schools) en International House World.

Wij bieden een verscheidenheid aan cursussen voor alle leeftijden en niveaus en catering voor zowel groepen als individuele studenten van over de hele wereld, waaronder:

Cursus Engels voor volwassenen Voorbereiding op het examen-programma's Engels en werkprogramma's Junior Summer Programma's - homestay en residentiële High School Programma Miniverblijf programma voor groepen High School Integratie programma voor groepen Lerarenopleiding inclusief CELTA en DELTA

Op IH Dublin weten we dat elk aspect van het programma is belangrijk en daarom hebben wij extra voorzichtig met het ontwerp van onze cursussen, de selectie van onze gastgezinnen, en de organisatie van ons sociaal en cultureel programma. Wij streven ernaar om snel, effectief en plezierig leren te bieden in een ondersteunende omgeving.

Onze fantastische scholen gelegen in het hart van het centrum van de stad biedt studenten een unieke leerervaring studeren in dezelfde campus als Iers College studenten.

Topkwaliteit Junior Summer Programma's voor volledige pakket programma's met luxe woningen of homestay beschikbaar in Dublin en Cork.

Studenten kunnen er ook voor kiezen om deel te nemen aan een uitstekend programma High School voor een heel academiejaar of enkele semester en we werken samen met de beste scholen rond Ierland.

Locaties

Dublin

Address
60-63 Dawson Street
2 Dublin, County Dublin, Ierland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: