Lees de Officiële Beschrijving

Hibernia College , is een gevestigde leider in baanbrekende nieuwe onderwijstechnologieën en omarmt verandering in de steeds evoluerende wereld van het onderwijs.

Hibernia College opgericht door Sean Rowland, PhD aan het begin van het nieuwe millennium, en volgt een ambitieuze en toekomstgerichte strategie om een ​​leidende rol te spelen in het onderwijs voor de toekomst. Dr. Rowland bracht zijn collega's uit de bedrijfs-, onderwijs- en technologiegemeenschappen bij elkaar om Hibernia College , een geaccrediteerde online onderwijsinstelling, te creëren.

Wij zijn van mening dat onze programma's niet alleen moeten worden gemeten aan hun academische discipline, maar ook aan hun doeltreffendheid bij het helpen van onze studenten bij het aangaan van de uitdagingen waarmee zij elke dag geconfronteerd worden in hun professionele leven.

Na 18 jaar kunnen we trots zijn op onze uitstekende faculteit, met een toegewijd team van meer dan 350 full- / parttime faculteiten. Opvallend in hun vakgebied en in de industrie zijn onder andere de faculteit van Harvard, het Royal College of Surgeons in Ierland, de Trinity College Dublin Drug Safety Research Unit, IE Business School, Madrid en andere gerenommeerde instellingen.

Hibernia College heeft een model van online onderwijs ontwikkeld dat succesvol is omdat het is bedoeld om professionals te helpen hun huidige werkuitdagingen aan te gaan en door voortdurend voort te bouwen op de interacties van studenten en docenten.

We leiden professionals over de hele wereld op die toegang willen tot het allerbeste online onderwijs dat beschikbaar is.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Master

Hibernia College

De master in het basisonderwijs - professionele master in het onderwijs in het basisonderwijs werd opgezet om een bredere groep mensen aan te moedigen om het basisschoolo ... [+]

De master in het basisonderwijs - professionele master in het onderwijs in het basisonderwijs werd opgericht om een bredere groep mensen aan te moedigen om het basisschoolonderwijs als een beroep te beschouwen door een flexibelere manier te bieden om een volledig gekwalificeerde leraar te worden en het is geen vereiste om hebben voorafgaande ervaring met lesgeven om in aanmerking te komen voor deze cursus.Vanwege de structuur van het programma en de subsidiabiliteitscriteria voor financiering kunnen we alleen aanvragen van Ierland accepteren.

Blended Online Master in het lager onderwijs

Het ontwerp van de master in het basisonderwijs, het combineren van online en face-to-face lessen, is ideaal voor iedereen die geen gemakkelijke toegang heeft tot een van de traditionele onderwijsaanbieders of die geen tijd heeft om te reizen naar en van lezingen dagelijks.... [-]

Ierland Dublin
September 2019
Deeltijd
18 - 24 
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands
Hibernia College

Hibernia College Post Primary Education - Professional Master of Education werd opgericht om een bredere groep mensen aan te moedigen om het onderwijs als een beroep te b ... [+]

Hibernia College Post Primary Education - Professional Master of Education werd opgericht om een bredere groep mensen aan te moedigen om het onderwijs als een beroep te beschouwen door een meer flexibele manier te bieden om een volledig gekwalificeerde leraar na het basisonderwijs te worden.

Vanwege de structuur van het programma en de subsidiabiliteitscriteria voor financiering kunnen we alleen aanvragen van Ierland accepteren.

Gemengde online professionele meester van het onderwijs

Het programma, dat online inhoud, virtuele leeromgevingen en face-to-face levering combineert, is ontworpen om professionals en experts te ontwikkelen die gepositioneerd zijn om leiders te zijn op het gebied van post-primair onderwijs. Het programma is ideaal voor iedereen die geen gemakkelijke toegang heeft tot een van de traditionele onderwijsaanbieders of die geen tijd heeft om dagelijks naar en van lezingen te reizen.... [-]

Ierland Dublin
April 2019
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands

Hibernia College explainer video

Hibernia College Gaeltacht Experience

Hibernia College
Address
Hibernia College Dublin Block B, The Merrion Centre, Merrion Road, Dublin 4.
Dublin, County Dublin, Ierland
Website
Telefoonnr.
+353 1 661 0168