Hibernia College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Hibernia College is een landelijk erkende leider in de lerarenopleiding.

Ontwikkeld door leraren voor leraren, bieden we een breed scala aan educatieve cursussen, waaronder Masters in post-primair en primair onderwijs, permanente professionele ontwikkeling (CPD) voor leraren.

Hibernia College heeft een reputatie voor baanbrekende nieuwe onderwijsmethodieken en het omarmen van verandering in de steeds veranderende wereld van het onderwijs. Onze programma's zijn geaccrediteerd door Quality and Qualifications Ireland en de Teaching Council en worden erkend door het Department of Education and Skills.

Onderwijscursussen overal toegankelijk in Ierland

Dankzij het flexibele karakter van onze primaire en post-primaire onderwijscursussen kunt u kiezen waar u studeert. Startdata zijn zowel in de lente als in de herfst.
Het is geen vereiste om voorafgaande onderwijservaring te hebben om in aanmerking te komen voor de opleidingen.
Ons online model is succesvol omdat het toegewijd is om studenten te helpen uw academische en carrièredoelen te bereiken, zonder uw levensstijl in de wacht te zetten. Online leren - live offline.

Lager en middelbaar onderwijs - Carrièremogelijkheden

Er zijn zeer gunstige werkgelegenheidsvooruitzichten voor onze afgestudeerden in het basis- en voortgezet onderwijs.

Volgens de Ierse onafhankelijke minister Howl zei de minister van Buitenlandse Zaken dat het land tegen 2021 3.500 extra leraren in het basis- en voortgezet onderwijs nodig zou hebben. (29/04/2015)

Post Primair Onderwijs - Professional Master of Education

Een master in post-basisonderwijs - Professional Master of Education is perfect voor u als u deel wilt uitmaken van de groei en ontwikkeling van tieners van 12-18 jaar.

Als lerares in het voortgezet onderwijs, of als leraar in het voortgezet onderwijs, specialiseer je je in twee vakken en leer je deze vanaf het eerste tot het zesde jaar aan studenten. Het is je enthousiasme en focus op je onderwerpen die een liefde voor het onderwerpmateriaal door studenten zullen motiveren en bevorderen, waardoor ze ervoor zorgen dat ze zoveel mogelijk leren meenemen in hun toekomstige inspanningen. Zoals een onbekende auteur ooit zei: "Lesgeven is het enige beroep dat alle andere beroepen creëert."

Masters in het basisonderwijs

De Masters in het basisonderwijs - Professional Master of Education in het basisonderwijs is perfect voor u als u wilt werken met kinderen van 4-12 jaar .

Werken met jongere kinderen is voor die gepassioneerde mensen, die begrijpen dat lesgeven een uitdaging kan zijn, maar ook buitengewoon lonend. Leraren in het basisonderwijs maken niet alleen deel uit van de intellectuele ontwikkeling van jonge kinderen, maar spelen ook een sleutelrol in de morele en sociale ontwikkeling.

Zoals George Lucas ooit zei: "Onderwijs is de belangrijkste taak van de mensheid"

Onze onderwijscursus, Masters in het basisonderwijs, is opgezet om een breder scala van mensen aan te moedigen om leraar te worden, en we bieden een flexibelere route om een volledig gekwalificeerde leraar te worden met toegankelijke lokale on-site praktische workshops.

Vanwege de structuur van het programma kunnen we alleen afgestudeerde studenten accepteren die tijdens de cursus in Ierland wonen.

Locaties

Dublin

Hibernia College

Address
Hibernia College Dublin
Block B, The Merrion Centre,
Merrion Road,
Dublin 4.

Dublin, County Dublin, Ierland
Telefoonnr.
+353 1 661 0168

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden