CMI Communications & Management Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

CMI, Communicatie & Management Institute, is een toonaangevende wereldwijde onderwijsinstelling, het aanbieden van gespecialiseerde echte industrie part-time Diploma cursussen, die internationaal worden erkend.

Sinds 2003, toen CMI werd opgericht, duizenden studenten hebben met succes ontvangen nationale en internationale onderscheidingen, van CMI, die enorm heeft gestimuleerd hun carrière.

90% van de studenten kan niet verkeerd zijn. Investeren in part-time studie betaalt zichzelf. Meer dan 90% van de oud-studenten zijn op de arbeidsmarkt en velen houden posities in junior, midden-en senior management en anderen werken nu in gespecialiseerde beroepsopleiding gebieden.

Uw tijd is kostbaar Ontworpen om uw tijd te maximaliseren, zijn CMI parttime lessen een keer per week gehouden, hetzij in de avond of in het weekend. Gecombineerd met online leren, de meeste cursussen zijn klassikale met een aantal cursussen aangeboden door afstandsonderwijs.

Toegankelijk Cursussen CMI cursussen worden aangeboden door de klas en ook op afstand online leren. Live online lessen worden geregistreerd voor later afspelen en bekijken.

Beoefenaars van Day, meesters in de Nacht CMI lezingen personeel, zijn niet de typische leraren. Zij werken beoefenaars gedurende de dag en meesters van hun onderwijs onderwerp 's nachts. Zij hebben de ervaring en kwalificaties, ongeëvenaard door andere onderwijsinstellingen. CMI docenten zullen uw kwalificaties en onderwijs te brengen naar het volgende niveau.

Relevantie voor de werkplek, is van vitaal belang Een kenmerk van CMI parttime cursussen is praktijkopdrachten en toegepast leren. In de huidige moeilijke omstandigheden, is het zinvol om te investeren in een cursus om de werkplek relevant.

Internationale erkenning Een aantal zeer voorname kwaliteit toekennen lichamen hebben hun stempel van goedkeuring aan CMI gegeven. Dit is een teken van CMI de kwaliteit van inzet en garantie aan u. Bij het kiezen van CMI, kunt u rust verzekeren dat u het kiezen van de juiste instelling.

Vooruitgang naar het volgende niveau CMI parttime opleidingen bevinden zich op verschillende niveaus van verschillende frameworks, afhankelijk van de award lichaam en de locatie. Natuurlijk zijn goedgekeurd door; National Framework of Qualifications NFQ (Nederland) niveau 5 tot 8; Bureau van Kwalificaties en Examens Verordening Ofqual (Engeland) level 3- 6; en door de SQA Scottish Qualifications Authority SQA om een ​​level 6-10. Ze zijn internationaal erkend.

In het hart, U Omdat CMI is een kleine persoonlijke instituut, goede communicatie en een nauwe band tussen u en docenten / personeel zal een deel van uw persoonlijke ervaring.

Het bereiken van een betere toekomst, by Night Leren 's nachts, is de beste manier om het gebruik van uw tijd te maximaliseren. CMI personeel zal u voorzien van onafhankelijk advies met betrekking tot de cursus voor u meest geschikte. Praat met ons To-dag en neem die stap naar een betere toekomst.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Certificaten » Bekijk Advanced Diploma's » Bekijk Graduate Diploma's » Bekijk Diplomas » Bekijk Cursus »

Videos

About CMI