Burren College of Art

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De missie en waarden van Burren College of Art

Om een ​​broeikas voor kunstenaars, onder leiding van kunstenaars - reflecterende en uitdagend; afgelegen en verbonden; aan de samenvloeiing van culturen.

Respect voor het individu; Streven naar perfectie; Ondersteuning voor studenten en collega's;

Het verstrekken van tijd, ruimte en inspiratie voor kunstenaars in de unieke Burren landschap is het grondbeginsel van de Burren College of Art. Bevrijding van rigide programmering en kansen voor intense focus heeft bijgedragen aan de vele kunstenaars die in het college hebben bestudeerd om hun artistieke stem te vinden.

Terwijl reflectie en introspectie zijn essentieel voor het creatieve proces, uniek inzicht van de hedendaagse kunstenaar is alleen relevant als het aansluit bij en houdt zich bezig de rest van de wereld. De Burren, een microkosmos van de samenleving, zorgt voor een rijke context van die te verbinden met bredere kwesties.

MFA / MA De MFA biedt een meeslepende onderwijs in de ontwikkeling van de beroepspraktijk als kunstenaar. Als een MFA afgestudeerde vindt u een laatste tentoonstelling te produceren, zal de kwaliteit van waaruit blijkt dat u de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te overleven en gedijen als praktiserend kunstenaar hebben ontwikkeld. U vindt er ook aantonen mogelijkheden voor het kritische onderzoek door middel van beeldende kunst, met de mogelijkheid om uw werk te evalueren door middel van een weloverwogen inzicht in de sociale, culturele en theoretische bezorgdheid vormgeven discours over hedendaagse beeldende kunst onderzoek en praktijk.

De MA biedt een masters-niveau onderwijs in de kunst geschikt is om een ​​breed scala aan toepassingen. Als MA afgestudeerde vindt u een laatste tentoonstelling te produceren, zal de kwaliteit van die aantonen dat je een masters-niveau in de artistieke praktijk hebben verworven. U vindt er ook aantonen mogelijkheden voor het kritische onderzoek door middel van beeldende kunst, met de mogelijkheid om uw werk te evalueren door middel van een weloverwogen inzicht in de sociale, culturele en theoretische bezorgdheid vormgeven discours over hedendaagse beeldende kunst onderzoek en praktijk.

Cursus Structuur Studio Onderzoek vormt de kern van de MFA en MA en bestaat uit studio-gebaseerde individuele begeleiding en strenge groep kritieken. Studio Onderzoek modules voor studio-experimenten en innovatie, leidt tot de productie van een aanzienlijke hoeveelheid werk. Historical & Critical Studies modules nemen u in een intensieve kritische discours over hedendaagse kunst. Professional Studies modules vergemakkelijken van de ontwikkeling van de persoonlijke, conceptuele, technische en organisatorische vaardigheden die nodig zijn voor de beroepspraktijk als kunstenaar. Ze worden geleverd door middel van seminars, symposia en educatieve bezoek aan Dublin, Londen en Berlijn.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MA's » Bekijk Advanced Diploma's » Bekijk Propedeuse » Bekijk PhD »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

MFA / MA In Art

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Ierland Galway

De MFA in Art [+]

De MFA in Art

De MA biedt u een master-level opleiding in ecologisch georiënteerde kunst die geschikt is voor een breed scala aan toepassingen. Als MA-afgestudeerde kun je een laatste tentoonstelling maken, waarvan de kwaliteit zal aantonen dat je een meestersniveau hebt verworven in de artistieke praktijk.

Studie van de studio zorgt voor de ontwikkeling van artistieke praktijk naast studenten van de MFA / MA in Studio Art. Deze modules zorgen voor studio-gebaseerde experimenten en innovatie die leiden tot de productie van een aanzienlijke hoeveelheid werk.

Studio-methodologieën zijn een serie aangeleerde studio-cursussen die de methodologie van Art

Theorie en kunst... [-]


MFA / MA In Studio Art

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Ierland Galway

De MFA biedt een meeslepende opleiding in de ontwikkeling van de professionele praktijk als kunstenaar. Als MFA-afgestudeerde produceer je een laatste tentoonstelling, waarvan de kwaliteit zal aantonen dat je de kennis en vaardigheden hebt ontwikkeld die nodig zijn om te overleven en te gedijen als een praktiserend kunstenaar. [+]

De doelen van de MFA / MA in Studio Art

De MFA biedt een meeslepende opleiding in de ontwikkeling van de professionele praktijk als kunstenaar. Als MFA-afgestudeerde produceer je een laatste tentoonstelling, waarvan de kwaliteit zal aantonen dat je de kennis en vaardigheden hebt ontwikkeld die nodig zijn om te overleven en te gedijen als een praktiserend kunstenaar. Je zult ook capaciteiten laten zien voor kritisch onderzoek door middel van beeldende kunst, met de mogelijkheid om je werk te evalueren door middel van een goed geïnformeerd inzicht in de sociale, culturele en theoretische zorgen die het discours over hedendaagse beeldende kunst onderzoek en praktijk vormen.

De MA biedt een masteropleiding in kunst die geschikt is voor een breed scala aan toepassingen. Als MA-afgestudeerde kun je een laatste tentoonstelling maken, waarvan de kwaliteit zal aantonen dat je een meester-niveau hebt verworven in de artistieke praktijk. Je zult ook capaciteiten laten zien voor kritisch onderzoek door middel van beeldende kunst, met de mogelijkheid om je werk te evalueren door middel van een goed geïnformeerd inzicht in de sociale, culturele en theoretische zorgen die het discours over hedendaagse beeldende kunst onderzoek en praktijk vormen.... [-]


Videos

Graduate Studies

Undergraduate Study Abroad

Burren College of Art - An Introduction

Contact

Adres Newtown Castle, Ballyvaughan, Co. Clare
000000 Galway, Ierland