Lees de Officiële Beschrijving

De AIT Onderwijscentrum Unit werd opgericht op 5 december 2006. Het apparaat wordt geleverd onder de bevoegdheid van de griffier, Dr. Joseph Ryan. De unit is gewijd aan de ondersteuning en bevordering van leren en onderwijzen in Athlone Institute of Technology. Het toestel zal samenwerken om te blijven van een cultuur die zich ontwikkelen:

Respecteert en ondersteunt de individuele verschillen tussen leerlingen. Moedigt de ontwikkeling van de student centraal leeromgevingen waarin diverse studenten kunnen leren en excelleren. Waarden en beloningen onderwijs. Steunt personeel in onderwijsonderzoek. Assisteren bij de verspreiding van beste praktijken in het hoger onderwijs. Moedigt de uitvoering van de pedagogische initiatieven / innovaties. Promoot en ondersteunt de doelstellingen en maatregelen die in het Instituut Strategisch Plan, die betrekking hebben op uitmuntendheid en innovatie in Learning and Teaching.

De Business School van AIT bestaat uit drie afdelingen: Business Studies, Accounting en Business Computing en Hospitality, Toerisme en Leisure Studies. De cursussen worden aangeboden door de School bestrijken een breed scala van gebieden van accountancy aan het management, business psychologie aan social media marketing, toerisme aan het management en nog veel meer sport. U krijgt de gelegenheid om kennis te verwerven, vaardigheden te ontwikkelen en te cultiveren houdingen die zullen helpen om uw potentieel te ontwikkelen en het maximaliseren van uw carrièremogelijkheden hebben.

Business is een spannende, uitdagende en dynamische gebied binnen te werken. Als je bedenkt hoeveel zakelijke impact op ons dagelijks leven, is het gemakkelijk om het belang en de voordelen van een kwalificatie te zien op dit gebied. Succes in een bedrijf studies of aanverwante programma kan een paspoort naar een lonende en interessante carrière.

Het leerproces binnen de Business School vindt plaats in een omgeving waar u toegang tot moderne middelen, deskundig personeel kennis, verbindt met de werkgevers en de nieuwste technologie. De 'ladder' systeem van kwalificaties kunt u de voortgang van de hogere certificaat tot honours bachelordiploma, en op postdoctorale studies.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Athlone Institute of Technology

Deze full-time programma is opgezet om de deelnemers in staat om geavanceerde belangrijke kerncompetenties in het bedrijfsleven ontwikkelen en voort te bouwen op reeds in ... [+]

Deze full-time programma is opgezet om de deelnemers in staat om geavanceerde belangrijke kerncompetenties in het bedrijfsleven ontwikkelen en voort te bouwen op reeds in eer Bachelor of Business (of aanverwante discipline) verwezenlijkt specialisaties. Het curriculum biedt een rijkdom en verscheidenheid van leren die ervoor zal zorgen dat de student ontwikkelt en toont een reeks van high-level kennis en vaardigheden op gebieden zoals onderzoek, strategisch denken en reflectief leren, waardoor vaststelling van de basis voor een succesvolle carrière, als alsmede voor de voortzetting van de academische en professionele ontwikkeling.

Afgestudeerden wordt verwacht om te hebben:

een kritisch inzicht van geavanceerde theorieën, concepten, principes, methoden en technieken van het bedrijfsleven en de daarmee samenhangende onderzoek het vermogen om strategisch denken toe te passen en technieken voor de analyse en interpretatie van de informatie te kiezen het vermogen om te beoordelen en het contrast van de impact van beslissingen, met bijzondere aandacht voor bedrijfsethiek en sociale verantwoordelijkheid de mogelijkheid om verder onderzoek en self-directed, een leven lang leren uit te voeren ... [-]
Ierland Athlone
September 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Welcome to Athlone Institute of Technology