Athlone Institute of Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De AIT Onderwijscentrum Unit werd opgericht op 5 december 2006. Het apparaat wordt geleverd onder de bevoegdheid van de griffier, Dr. Joseph Ryan. De unit is gewijd aan de ondersteuning en bevordering van leren en onderwijzen in Athlone Institute of Technology. Het toestel zal samenwerken om te blijven van een cultuur die zich ontwikkelen:

Respecteert en ondersteunt de individuele verschillen tussen leerlingen. Moedigt de ontwikkeling van de student centraal leeromgevingen waarin diverse studenten kunnen leren en excelleren. Waarden en beloningen onderwijs. Steunt personeel in onderwijsonderzoek. Assisteren bij de verspreiding van beste praktijken in het hoger onderwijs. Moedigt de uitvoering van de pedagogische initiatieven / innovaties. Promoot en ondersteunt de doelstellingen en maatregelen die in het Instituut Strategisch Plan, die betrekking hebben op uitmuntendheid en innovatie in Learning and Teaching.

De Business School van AIT bestaat uit drie afdelingen: Business Studies, Accounting en Business Computing en Hospitality, Toerisme en Leisure Studies. De cursussen worden aangeboden door de School bestrijken een breed scala van gebieden van accountancy aan het management, business psychologie aan social media marketing, toerisme aan het management en nog veel meer sport. U krijgt de gelegenheid om kennis te verwerven, vaardigheden te ontwikkelen en te cultiveren houdingen die zullen helpen om uw potentieel te ontwikkelen en het maximaliseren van uw carrièremogelijkheden hebben.

Business is een spannende, uitdagende en dynamische gebied binnen te werken. Als je bedenkt hoeveel zakelijke impact op ons dagelijks leven, is het gemakkelijk om het belang en de voordelen van een kwalificatie te zien op dit gebied. Succes in een bedrijf studies of aanverwante programma kan een paspoort naar een lonende en interessante carrière.

Het leerproces binnen de Business School vindt plaats in een omgeving waar u toegang tot moderne middelen, deskundig personeel kennis, verbindt met de werkgevers en de nieuwste technologie. De 'ladder' systeem van kwalificaties kunt u de voortgang van de hogere certificaat tot honours bachelordiploma, en op postdoctorale studies.

Locaties

Athlone

Athlone Institute of Technology

Address
Athlone Institute of Technology,
Dublin Road
Athlone

Athlone, County Westmeath, Ierland
Telefoonnr.
+353 90 646 8000

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden