University Centre of the Westfjords

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het Universitair Centrum van de Westfjorden is een non-profit organisatie opgericht in maart 2005. Het heeft 40 stichtende leden, waaronder alle instellingen voor hoger onderwijs in het land. Het centrum is in januari 2006 in Vestrahús in Ísafjörður begonnen. Hetzelfde gebouw huisvest onder meer kantoren van het Marine Research Institute, de IJslandse visserijlaboratoria en het IJslandse Snow Avalanche Research Center. Het regionale ontwikkelingscentrum van Westfjords bevindt zich hier ook, en alle organisaties die in het gebouw vertegenwoordigd zijn, delen gemeenschappelijke ontvangstfaciliteiten.

Het Universitair Centrum biedt een internationaal georiënteerd, multidisciplinair masterprogramma in kust- en scheepsbeheer, dat in het Engels wordt gegeven. Het programma bereidt studenten voor om deel te nemen aan een van de meest overtuigende en belangrijke onderwerpen van vandaag: beheer en gebruik van natuurlijke hulpbronnen. Het programma wordt gegeven in modules van drie weken, en elke module wordt ook aangeboden als een cursus voor de korte termijn.

Het centrum helpt ook universiteitsstudenten en docenten van buiten het gebied bij het leggen van contacten in de Westfjorden. Het centrum biedt informatie over de regio als een interessante optie en onderzoeksgebied en helpt studenten en wetenschappers bij hun onderzoeksprojecten in de Westfjorden.

Locaties

Ísafjörður

University Centre Of The Westfjords

Address
Sudurgotu 12,

400 Ísafjörður, IJsland
Telefoonnr.
+354 450 3040

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden