WMG School for Professional Development at VTC in HONG KONG

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

139929_WMG_Graduation_2019_1.jpgMet dezelfde visie op kwaliteitsonderwijs en streven naar uitmuntendheid, hebben WMG van de University of Warwick en de Vocational Training Council (VTC) zich op één lijn gesteld om een ​​gewaardeerde keuze te bieden aan mensen die waarden, kennis en vaardigheden willen verwerven om hun inzetbaarheid.

Met de oprichting van de WMG-school voor professionele ontwikkeling in het VTC kunnen studenten kwalitatief hoogstaand onderwijs ontvangen in Hong Kong van een universiteit van wereldklasse.

Over de universiteit van Warwick

Opgericht in 1965, is de University of Warwick een van de toonaangevende instellingen voor hoger onderwijs in het Verenigd Koninkrijk. Het is een uniek succesvol instituut, met een erkende reputatie voor excellentie in zowel onderzoek als onderwijs, voor innovatie en voor koppelingen met het bedrijfsleven en de industrie. ( De universiteit van Warwick ).

University of Warwick, VK, stond op de 10e plaats in de nationale tafels van de UK University en op de 57e plaats in de wereld.

Geclassificeerd als nr. 57 - QS World University Rankings, 2018

Geclassificeerd als nr. 8 - The Complete University Guide 2018

Geclassificeerd als nr. 7 - The Times and the Sunday Times Good University Guide 2017

Geclassificeerd als nr. 8 - The Guardian University Guide 2018

Voordelen van studeren bij WMG

  • Studeer in een internationale kosmopolitische stad in Azië tegen meer betaalbare kosten
  • Programma omvat een industrieel project in Hong Kong / het vasteland van China
  • De flexibiliteit hebben om maximaal twee modules te nemen in de andere overzeese centra van de WMG in Thailand, Maleisië, Singapore of het Verenigd Koninkrijk.

Over de Raad voor Beroepsopleiding

Opgericht in 1982, is de Vocational Training Council (VTC) de grootste groep voor beroepsonderwijs, training en professionele ontwikkeling in Hong Kong. VTC biedt waardevolle referenties voor zo'n 250.000 studenten per jaar via een volledig aanbod van pre-employment en in-service programma's met internationaal erkende kwalificaties.

VTC ging een samenwerking aan met de University of Warwick, UK om het eerste masterprogramma in Hong Kong in 2009 te lanceren met het oog op het verzorgen van meer hoogstaande professionals voor Hong Kong om de groei van industrieën te stimuleren. ( VTC ).

Over WMG

Het is een multidisciplinaire academische afdeling aan de University of Warwick, opgericht door professor Lord Kumar Bhattacharyya in 1980. Het biedt ongeëvenaarde postacademische opleidingen aan meer dan 1500 studenten over de hele wereld elk jaar.

  • Onderzoeks- en ontwikkelingswerk wordt uitgevoerd in samenwerking met de industrie in het Verenigd Koninkrijk en het buitenland en is gericht op het vinden van oplossingen voor problemen in de echte wereld.
  • Docenten zijn hooggekwalificeerd met aanzienlijke ervaring in het bedrijfsleven of de industrie.

Locaties

Hong Kong

Address
30 Shing Tai Road Chai Wan
Hong Kong, Hongkong

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden